bugün

/790
bu akşam galatasaray ın kumasıyla ilişkiye girecek takım...
biri gider mahkeme kararı ile şampiyon olur, biri gider cezalı basketbolcuya başka isimli formayı giydirip sahaya çıkar. fenerbahçe şampiyon olmamasına rağmen şampiyonluk sevinci yaşadığında da dünya aleme rezil oluyormuşmuş. varsın biz bu sene yine şampiyon olmadan şampiyonluğumuzu kutlayalım. ama formamızdaki yıldızı mahkeme kararı ile takmayalım. basketbolcumuzu sahtelikle sahaya sürmeyelim...
geçen hafta samsunspor u yenseydi önemli bi avantajı elinde bulunduracak olan takımdı. çünkü direk rakipleri bu hafta da puan kaybettiler ve başka bir rakibi beşiktaş la oynuyorlar.
özetle başkanları şike sebebiyle metris'te bulunan şikeci kulüp.
Beşiktaş'ın kucağına alacağı takımdır.
bu akşam yenilde dahi bir şey kaybetmeyecek takım. daha çoook sular akar.
Bana nefes alan birşeyleri sevme hakkı verdiler de,ben yinede değmez diye Fenerbahçe'yi sevdim.Fenerbahçe sendin be baba ve iyiki vardın..
türkiyede futbol taraftarları ikiye ayrılır.
1. si fenerbahçe taraftarları
2. si fenerbahçe düşmanları

fenerbahçe bunu başarabilmiştir. bu yüzden fenerbahçenin büyüklüğü diğerlerine göre farklıdır.
büyük maçların takımı.
şike sayesinde bugün beşiktaşla 2-2 berabere kalmış takım.
görsel
türk futbol tarihinin en şerefli, en başarılı, en sevilen ve en nefret edilen kulübüdür.
100 küsür yıllık mazisi olan bir türk klubü.

subjektif yorum: takım tutmamama rağmen gördüğüm şu dur ki, diğer tüm takım taraftarları fenerbahçe düşmanıdır. mesela bir beşiktaşlıyı galatasaray a söverken görürseniz, olaydan birkaç gün sonra bjk-gs derbisi olduğu içindir. aynı şekilde bir gs li de durup dururken beşiktaşa sövmez. bu benim izlenimim.

ayrıca şike iddiaları ile ilgili olarak da bu kadar bariz görünen olaylarda nasıl hâla şikeden bahsediyorlar anlamıyorum. türk futbolu çok mu masum? fener'in şike yaptığını kabul edersek, bu durumda fenerin para ödediği takımlar maçı satmış olmuyor mu? bi de tüm takımlar mı sattı maçı? tamam türk futbolu sütten çıkmış ak kaşık değil ama bir takıma da bu kadar yüklenmenin ardında başka bişey ararım ben. acaba siyasi bazı oyunlar mı var? gündem değiştirmek gibi. bu ülkede en çok taraftar sanırım fenerbahçede var ve belki de o yüzden bir dönem gündemi değiştirmek için fenerbahçe kullanılmış olabilir. ve gördük ki takımlarını seven bu adamlar herşeyi bırakıp fenerbahçe ile ilgilenmeye başladılar. ben olayın bu noktasında ilkel bir düşünce görmekle beraber, diğer takım taraftarlarının da benzer şeyler yapacağı kanaatindeyim.

dahası, fenerbahçenin de avrupada pek varlık gösterememesi dikkat çekici bir özellik. ancak şu an itibariyle, yada bundan birkaç yıl öncesini de katarsak, türk takımlarından başarılı olan sonuçlar pek göremiyoruz. bir tek galatasaray yaptı bunu bir dönem. sonra o da ipleri saldı.

türkiyede büyük kulüp olarak gördüğüm tek takım fenerbahçedir. yiğidi öldür hakkını yeme demişler.
namağlup liderdir. yenildiğimiz gün maçı sattığımıza dair haberler çıkmasını istiyorum.
tabi bir gün yenileceğiz onu biz de biliyoruz amına koyayım! (bkz: ibne basın bunu da yazın)
oyunda geriye düşmesine rağmen oyundan kopmadan ve kendinden emin olarak mücadeleye devam eden, bu yüzden skor ne olursa olsun taraftarına her daim umut, rakip takıma da maç bitmeden sevinememe duygusu yaşatan takım. bu çok önemli bir meziyet ve genellikle güzel sonuç veriyor. ve bu büyük takım olmanın pratikteki belki de en önemli karşılığı, göstergesi.
futbolun ve futbol tarihinin kara lekesi sağolsunlar sayelerinde ülke futbolunu dünyaya çok iyi tanıyorlar ( yönetimi kastediyorum) futbolcuları tenzih ederim.
25 Maç 22 Galibiyet 3 Beraberlik.. Bütün dünya üstüne gelse ne fark eder, Alın teriyle meydan okumaya devam ediyor Fener.
Sen Yenilirsen herkes ölür.
sizi sevindirecek olan takımdır.
türkiye'nin en güçlü takımıdır.
26 maçtır bileği bükülmeyen takım.

http://postimage.org/image/q699j61uf/
ancak vatan acısı boyun büktürür, başkası değil.
halkın takımıdır.

ötesinin yalan olduğunu zaten biliyoruz gençler.
hırvatistan maçı öncesinden düşürüleceği ile ilgili kararın açıklanacağı konuşulan takımımız..

lider olarak bir alt kümeye de düşmesini biliriz. biz asla sizler gibi olmadık, olmayacağız. işte bu yüzden biz acı çekerken siz zevk alıyorsunuz.

ancak enteresandır, işte budur bizi diğer hepinizden farklı yapan.
şu anda forvet transfer etmeye hazırlanan takım.

düşeceği elbetteki önceden haber verilirdi eğer hırvatistan maçı öncesi düşürülecekse(en azından muhabirlerden öcne haberi olurdu kulübün). ancak görünen o ki hiç öyle bir durum yok, devre arasındaki forvet transferi arayışları başlamış, küme düşse transferi ne yapacak bu takım?
düşüp düşmeyeceği devre arasında transfer yapıp yapmayacağından anlaşılacak olan canım takımım.

bazı avrupa yalakası köpekler hala dış güçlerden medet uma dursun. onları da, bu ligi de şike şike dize getirecez.
© copyright 2005 - 2026