bugün
- karı kıza para yedirir misiniz14
- besle kargayı4
- seksli rüyalar görmek4
- osururken götten alev çıkması12
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey14
- en çok hoşa giden doğa olayı9
- iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı7
- elle yemek yemek3
- evlenilmeyecek kız tipi11
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler21
- türk ekonimisi harika5
- çocuksu barbarlığı dayakla düzeltmek5
- internetten kız düşürmenin kolaylaşması5
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı10
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması13
- erkeklerin çok açık giyinmeye başlaması4
- femboy erkeklere yürüyen dayılar5
- sözlüğün embesillerle dolu olması5
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek6
- cristiano ronaldo dos santos aveiro6
- bir kadın size hakaret ediyorsa7
- cemaat evinde maklube yememiş insan4
- telefonun aşırı ısınması7
- güne azerbaycan türkçesi bir şarkı bırak2
- en geri kalmış ülkeler3
- bir insanın neden flört etmediği üzerine5
- baş ağrısını geçiren ilginç tedaviler5
- çanakkalede hocaların şıhların filan en çok ölmesi3
- çanakkale savaşında abdulhamid olsaydı3
- tadelle'yi kim yiyor sorunsalı3
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi9
- güne bir şarkı bırak5
- yön duygusuna sahip olmamak10
- kötü bir insan olmak5
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam10
- gay biraderlerin gey birader olması2
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu10
- çingene küfürleri3
- kadınların piç erkek tercihi12
- aziz peder ismetto gurbuzotti2
- buddy dude3
- düşün ki bu gece öldün6
- acdc tişörtü giyen elektrikçi3
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- neden herkes aynı soruları soruyor4
- donanımlı erkek3
- arabayı gariban gösteren aksesuarlar3
- dunning kruger etkisi2
- türklerin niye terör örgütü yok sorunsalı4
Hedef kitlesinin yanlış seçildiği kampanya.
Zaten sınırlı parasıyla forma almış, futboldur, basketboldur maçlarına kombine almış ya da bilet almış adama şu günün şartlarında gel bir de kutuya para at demekte nedir?
Bir ton sorduğunda sağlam taraftarım diyen iş adamı var. 100 bin dolar verse herbiri zaten kısa ve orta vadeli borçların tamamından kurtulursun.
Ekmeğe, doğalgaza, elektriğe, benzine, mazota büyük zamların kapıda olduğu bir ülkede vatandaştan gel klübe para ver denmez. Adam zaten taraftar olarak yapabileceğini yapmış. Böyle boktan bir futbol takımı kendi sahasında ortalama 30 35 bin kişiyle oynuyor. Daha ne yapacak?
Valla ben Aziz'i arar oldum. Büyük kriz var deniyor arkadaş geçen sene niye yoktu bu? Aziz parayı nerden buluyordu ki sponsorları daha az para veriyordu bir de onun. Sonra bunlar geldi, geldiklerinden beri batıyoruz gelirler anasının nikahına kadar temrikli... Ben yönetimi inandırıcı bulmuyorum. Bana şu an ki borçları değil, önce geçen sene Aziz bu borçlarla bu kulübü nasıl idare ediyorduyu anlatın ilk önce.
Edit: imla.
Zaten sınırlı parasıyla forma almış, futboldur, basketboldur maçlarına kombine almış ya da bilet almış adama şu günün şartlarında gel bir de kutuya para at demekte nedir?
Bir ton sorduğunda sağlam taraftarım diyen iş adamı var. 100 bin dolar verse herbiri zaten kısa ve orta vadeli borçların tamamından kurtulursun.
Ekmeğe, doğalgaza, elektriğe, benzine, mazota büyük zamların kapıda olduğu bir ülkede vatandaştan gel klübe para ver denmez. Adam zaten taraftar olarak yapabileceğini yapmış. Böyle boktan bir futbol takımı kendi sahasında ortalama 30 35 bin kişiyle oynuyor. Daha ne yapacak?
Valla ben Aziz'i arar oldum. Büyük kriz var deniyor arkadaş geçen sene niye yoktu bu? Aziz parayı nerden buluyordu ki sponsorları daha az para veriyordu bir de onun. Sonra bunlar geldi, geldiklerinden beri batıyoruz gelirler anasının nikahına kadar temrikli... Ben yönetimi inandırıcı bulmuyorum. Bana şu an ki borçları değil, önce geçen sene Aziz bu borçlarla bu kulübü nasıl idare ediyorduyu anlatın ilk önce.
Edit: imla.
taraftar her zamanki gibi büyüklüğünü gösteriyor.
lan oğlum biz faakir adamlar değiliz. fener için parayı basarız. türkiye nin en zengin taraftarı biziz.
npt: gerçek fakirleri tenzih ederim. fakirlikte geçicidir. morallerini bozmasınlar.
lan oğlum biz faakir adamlar değiliz. fener için parayı basarız. türkiye nin en zengin taraftarı biziz.
npt: gerçek fakirleri tenzih ederim. fakirlikte geçicidir. morallerini bozmasınlar.
fenerbahçeme feda olsun diyerekten 3 bin tl gönderdiğim kampanya.
(bkz: aslolan fenerbahce dir/#41361188)
(bkz: aslolan fenerbahce dir/#41361188)
(bkz: beter ol)
Sapına Kadar Fenerliyim
Ama Bu sahadaki Ruhsuz orospu cocuklarina 5 kurusumu bile veemen gider 100 lirami dilenciye veririm genede
Bu Ruhsuz ve Yeteneksiz piclere vermem
Para veren de Salakdır
Net...
Ama Bu sahadaki Ruhsuz orospu cocuklarina 5 kurusumu bile veemen gider 100 lirami dilenciye veririm genede
Bu Ruhsuz ve Yeteneksiz piclere vermem
Para veren de Salakdır
Net...
6 tane atılır mı be ohaaa fenerbahçe..
görsel
görsel
(bkz: beter ol)
Tam olacam bi gülme geliyor.
Obradovic’in 100 bin Euro katkı sağladığı kampanya. Evet.
haim nahum ve barnard nahum çocuklarının fenerbahçe hisselerini önce düşürüp sonra toplayıp sonra yükseltip sonra da satma çabası mı?
comolli comolli.
comolli comolli.
yaz 1907 ye yolla!
nasıl gençler, çıkarabildiniz mi slimani denen kazmanın parasını ? * böyle devam..
hani sizin kulüp zengindi, galatasaray batıyordu ?
bi de uefaya katılmak için diyenler vs var da oraya katılmak için önce onu sıralama olarak hak etmen lazım, parayı topladı diye sizi avrupa ligine almayacaklar..
hem sizin neyinize aq uefa, avrupa ? iki gün önce bizle berabere kalıp kutlamasını yaptınız, gelecek seneki maça kadar bu yeter size *
bunlar daha iyi günleriniz,oturun oturduğunuz yerde 14.sıranın keyfini çıkarın *
hani sizin kulüp zengindi, galatasaray batıyordu ?
bi de uefaya katılmak için diyenler vs var da oraya katılmak için önce onu sıralama olarak hak etmen lazım, parayı topladı diye sizi avrupa ligine almayacaklar..
hem sizin neyinize aq uefa, avrupa ? iki gün önce bizle berabere kalıp kutlamasını yaptınız, gelecek seneki maça kadar bu yeter size *
bunlar daha iyi günleriniz,oturun oturduğunuz yerde 14.sıranın keyfini çıkarın *
Şu ana kadar toplanan paranın 11 milyon euro olduğu söylenen kampanyadır. Bu parayı türk lirasına çevirirsek 71.5 milyon türk lirasıdır ve bence kampanyanın hedefe ulaşabilmesi kesin gibidir çünkü kurumsallar henüz bir yardımda bulunmamıştır.
Acun'un da kamoanyaya dahil olmasıyla birlikte 400 milyonlara çok rahat bir şekilde ulaşılacağını tahmin ediyorum.
Bilindiği gibi fenerbahçe'nin 31 mayıs'a kadar 60 milyon euro, yani 380 milyon tl toplaması gerekiyor. Şu ana kadar bu hedefin 6/1'i toplanmış vaziyette.
Acun'un da kamoanyaya dahil olmasıyla birlikte 400 milyonlara çok rahat bir şekilde ulaşılacağını tahmin ediyorum.
Bilindiği gibi fenerbahçe'nin 31 mayıs'a kadar 60 milyon euro, yani 380 milyon tl toplaması gerekiyor. Şu ana kadar bu hedefin 6/1'i toplanmış vaziyette.
Sadece SMS'lerden şimdiye kadar yaklaşık 6.5 milyon TL toplanmış.
https://www.haberturk.com...ar-aciklandi-2435599-spor
https://www.haberturk.com...ar-aciklandi-2435599-spor
biz bileklik sattigimizda dalga geçen mal sürüleri şimdi tutmuş kapi kapi fener ol diye dolaşıyor.
beter olun amk su veren itfaiyecilerin hortumunu mikem..
beter olun amk su veren itfaiyecilerin hortumunu mikem..
fener ol demesi kolay ismail köybaşı var :d
"ismini veremeyeceğim bir Galatasaraylı 500 bin TL bağış yaptı."
- ali koç.
- ali koç.
an itibariyle kampanya fb tv de ünlüler ile devam etmektedir. yda grup şu an 500 bin tl bağışladı.
fene rol.
sana inat bir 50 lira daha gönderdim şimdi.
t: desteklediğimiz kampanyadır.
t: desteklediğimiz kampanyadır.
Enayi ol.
Karıya gitçem beyler, para gönderin.
Her ay birimize 5'er 10'ar lira yollayıp, gün yapalım. Kutsal Cumartesi günü.
Her ay birimize 5'er 10'ar lira yollayıp, gün yapalım. Kutsal Cumartesi günü.
bağış yapan başlıca kişiler;
Saran Holding – Sadettin Saran: 1 milyon TL
Koç Zeljko Obradovic: 600 bin TL
Yönetmen Murat Şeker: 500 bin TL
YDA Group –Hüseyin Arslan: 500 bin TL
Konya Siyah Çoraplılar Derneği: 500 bin TL
Completo Group – Murat Kapki & Samet Güzel: 250 bin TL
Han Group – Olgun Aydın: 150 bin TL
Mehmet Okur: 40 bin TL
sen de "fener ol" yaz 1907'ye yolla katkıda bulun.
Saran Holding – Sadettin Saran: 1 milyon TL
Koç Zeljko Obradovic: 600 bin TL
Yönetmen Murat Şeker: 500 bin TL
YDA Group –Hüseyin Arslan: 500 bin TL
Konya Siyah Çoraplılar Derneği: 500 bin TL
Completo Group – Murat Kapki & Samet Güzel: 250 bin TL
Han Group – Olgun Aydın: 150 bin TL
Mehmet Okur: 40 bin TL
sen de "fener ol" yaz 1907'ye yolla katkıda bulun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar