bugün
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz6
- enayimiknatisii9
- en güzel sevişme11
- ibne miyim acaba diye sorgulamak7
- aylık 5 bin tl iyi para mıdır sorunsalı6
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar14
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- namazında niyazında erkek10
- tai lung9
- güne bir şarkı bırak10
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması8
- bu koyden olsam ne olacak18
- yeni parti33
- vermio11
- sözlükte birbiriyle kavga eden yazarlar5
- nervio35
- true çaylak olsun kampanyası9
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse9
- true'yi yedirmeyiz7
- geceleri ne yapılır4
- pinhani4
- bir kilo patatesin 50 lira olması9
- sinsice kavga izleyen yazarlar9
- chp nin camileri ahır yapması6
- fuhuş yapmayan içki içmeyen kumar oynamayan insan3
- ahmet sezer bey'in esprilerine gülmeyen insan6
- sigmund freud vs carl gustav jung2
- insan olmaya ceyrek kala19
- sözlükte aşık olmam3
- imamların maaşı çok diyen öğretmen10
- ben ahbap derneğine güveniyorum17
- akciğerden gelen cikleme sesleri2
- boyumun kaç cm olduğunu itiraf ediyorum3
- ioçk'nın müziği4
- seri gizli artı oy veren melek15
- pire için yaktığınız en büyük yorgan4
- ahmet sezer bey15
- kirazın kilosunun 150 tl olması4
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz7
- dikkat dikkat ismet efendi ülkeye giriş yapmıştır3
- velvet53
- true'yi eskorta emanet etmek10
- rizeli kızlar3
- nervionun merak ettiği yazar21
- gülüşümüz kimlere dert olmadı ki2
- erecto birader del kopar4
- şeytan6
- kürt feodalizmi4
- meriç nehrinin yönü3
renkleri yeşli beyaz olan 1921 yılında kurulmuş hollanda ligi takımı. özellikle son yıllarda altyapıya verdikleri önemle yeni ajax olma yolunda ilerlemektedirler.
hollanda lig'indeki kendi evinde herkeze gider yapabilecek tek takim.
groningen sehrinin hollanda birinci liginde oynayan futbol kulubu.
gecmisi ve son iki yildaki basarilari ile kayserispor'un hollanda versiyonu oldugu soylenebilir. iki takimda yillarca asansor takim iken iki sezon once genc bir teknik adam'la anlasip bu kimliklerinden kurtulmuslardir. bu senede basarili grafigini surdurmektedir. lakin guclu bir basalti takimi olmasina ragmen yine baska guclu bir basalti takimi olan fc twente'ya 7-1 yenilmistir.
arjen robben, ronald koeman ve erwin koeman'in ilk profosyonel olduklari takimdir.
not: bu basligi acmamin sebebi groningen basliginin sehri, fc groningen basliginin ise kulubu temsil etmesi gerektigindendir. kulup ile ilgili yazilar buraya tasinacak olursa daha hos olur. en azindan groningen basliginda olmamasi gereken bilgiler olmaz.
gecmisi ve son iki yildaki basarilari ile kayserispor'un hollanda versiyonu oldugu soylenebilir. iki takimda yillarca asansor takim iken iki sezon once genc bir teknik adam'la anlasip bu kimliklerinden kurtulmuslardir. bu senede basarili grafigini surdurmektedir. lakin guclu bir basalti takimi olmasina ragmen yine baska guclu bir basalti takimi olan fc twente'ya 7-1 yenilmistir.
arjen robben, ronald koeman ve erwin koeman'in ilk profosyonel olduklari takimdir.
not: bu basligi acmamin sebebi groningen basliginin sehri, fc groningen basliginin ise kulubu temsil etmesi gerektigindendir. kulup ile ilgili yazilar buraya tasinacak olursa daha hos olur. en azindan groningen basliginda olmamasi gereken bilgiler olmaz.
1921 de kurulmuş yeşil- beyaz renkler sahip hollanda takımı.
internet adresi:
http://www.fcgroningen.nl
internet adresi:
http://www.fcgroningen.nl
2005 yılından beri takip ettiğim(11 yaşındaydım o zamanlar, hehe), ilerleyen yıllarda avrupa kupalarında sıkça göreceğimizi düşündüğüm; gröningen şehrinin eredivisie'de mücadele eden, pek sevimli futbol kulübü.
hollanda'da en sevdiğim takımdır benim zwolle ile birlikte. bugün fc twente deplasmanında çok önemli bir maça çıkıyorlar. kazanma ihtimalleri düşük görünüyor fakat oldu da kazandılar... muhtemelen psv'nin ardından ikinciliğe yerleşecek ve ajax'a "gg" diyecekler. tabi bunun için psv'nin evinde venlo'yu mağlup etmesi gerekiyor. ama gröningen için sorun değil, mağlup etmeseler daha iyi olur.
hollanda'da en sevdiğim takımdır benim zwolle ile birlikte. bugün fc twente deplasmanında çok önemli bir maça çıkıyorlar. kazanma ihtimalleri düşük görünüyor fakat oldu da kazandılar... muhtemelen psv'nin ardından ikinciliğe yerleşecek ve ajax'a "gg" diyecekler. tabi bunun için psv'nin evinde venlo'yu mağlup etmesi gerekiyor. ama gröningen için sorun değil, mağlup etmeseler daha iyi olur.
az alkmaar'i 2-0'la dize getirerek cok cok önemli bir galibiyet alan, yesilli beyazli, sevimli takim.
fc twente, heerenveen'de 6 gol yiyip dagilinca bu galibiyetin önemi bir kat daha artti. hemen altlarinda yer alan alkmaar'i yenmis olmalari da cabasi. oh oh. mükemmel bir hafta.
fc twente, heerenveen'de 6 gol yiyip dagilinca bu galibiyetin önemi bir kat daha artti. hemen altlarinda yer alan alkmaar'i yenmis olmalari da cabasi. oh oh. mükemmel bir hafta.
hollanda liginin bursasporudur efendim.*
play off maçlarında ilk maçta 5-1 yenildiği den haag'ı rövanşta aynı skorla yenen ancak penaltılarla kaybeden futbol takımı.
avrupaya gitme play off 'unda deplasmanda 5-1 yenildikleri den haag 'ı yine 5-1 yenerek penaltılara giden maçta yenilip seneye uefa 'ya gitme şansını kaçırmıştır.
(bkz: Andreas Granqvist)
(bkz: Leandro Bacuna)
(bkz: Nicklas Pedersen)
(bkz: Tom Hiariej)
(bkz: Andreas Granqvist)
(bkz: Leandro Bacuna)
(bkz: Nicklas Pedersen)
(bkz: Tom Hiariej)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar