bugün
- yörük kızı15
- kız düşürmenin kısa yolu16
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- seks yapmanın aslında çok iğrenç bir eylem olması7
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- mercimek çorbası içen kadın14
- pankek mi pişi mi10
- sarımsak yiyen kız5
- uludağ sözlük size ne kattı24
- taşaklı erkek4
- zuhal olcay'a aşık olmak6
- hamarat kadın5
- karnı doydukça yemeğe kusur bulan insan5
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- dinlenme tesisi soğuğu5
- pizza6
- içinden korkusu alınmış bir insan olmak7
- ice latte içince aklıma sen geliyorsun diyen kadın4
- insanlarla göz teması kuramamak3
- artı oy yalakalığı5
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- bir kadını taşımanın zorluğu9
- s'i l v'e r m'i s t26
- sözlüğün en masum yazarları16
- güzel kızların erkenden uyuması4
- türkiye13
- arkadaşlar acıktık mı sanki5
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- pandela 38
- sarapci koala43
- anadolu güzellemesi yapan tipler3
- arkadaşlar larissa kim12
- fusya semsiyeli yabanci26
- yemeğe bulyon koyan insan6
- belki kızdır diye artılamak3
- soslu adana kebap5
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- mersin tantuni4
- hoşçakal uludağ sözlük7
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- aşkım miele ve smeg istiyorum diyen kız4
- pum pum çorbası4
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür5
- yeni gelen trolleri bik bik'e havale etmek5
- özür dilerim diyen gözü yaşlı güzel kız2
- nervio21
- hepiniz öleceksiniz4
- tırnak pide4
- koca sözlüğün fusya'ya yenilmesi8
allah rahmet eylesin, sade ve iyi bir insandı. Corona olduğunu bilmiyordum, ölüm haberini ilk duyunca kendisinde beyin hastalığı vardı ondan mı öldü ki dedim. Corona hiç aklıma gelmemişti, yaşı ve kronik hastalıkları nedeniyle atlatamadı demek. karnı büyük öbür dünya yedin yedin doymadın mı?
çok güzel kadınmış eskiden rahmetli, elizabeth taylor ve nuray hafiftaş ile birlikte gördüğüm en güzel gözlerin sahibiydi, şimdi hepsi toprağın altında. Zamanında güzelliğiyle türkan şorayı, filiz akını, ayşen grudayı sollardı.
Yanlış bilmiyorsam annesi halen yaşıyor sanıyorum, allah herkese sıralı ölüm versin.
çok güzel kadınmış eskiden rahmetli, elizabeth taylor ve nuray hafiftaş ile birlikte gördüğüm en güzel gözlerin sahibiydi, şimdi hepsi toprağın altında. Zamanında güzelliğiyle türkan şorayı, filiz akını, ayşen grudayı sollardı.
Yanlış bilmiyorsam annesi halen yaşıyor sanıyorum, allah herkese sıralı ölüm versin.
Özellikle izzet Günay’la çevirdiği kimse Fatma gibi öpemez ve Şeker hafiye filmine bayıldığım Yeşilçam kadın oyuncularında en cesur,en başarılısı oydu bana göre.Şehirli,köylü her rolün altından başarıyla kalkmıştır.Kişiliğini seversiniz sevmezsiniz ama büyük oyuncuydu.Huzur içinde uyusun.
Hoş bir kadındı fakat rolleri bana depresif bir tabloyu hatırlatıyor. Allah rahmet eylesin.
hayatında islam ın yeri olmayanın cennette mekanı nasıl olacak acaba.
24.01.2022 11:08
milas16
sana ne lan cennete giriş biletini sen mi kesiyorsun ?
24.01.2022 11:08
milas16
sana ne lan cennete giriş biletini sen mi kesiyorsun ?
Bir bir gidiyor güzel insanlar, yavaş yavaş bitiyor bir devir.
Fatma Girik’in yeğeni, Girik'in bakıcısı hakkında suç duyurusunda bulundu
--spoiler--
istanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesinin ardından Fatma Girik’in yeğeni Fatma Ahu Turanlı, avukatı aracılığıyla yabancı uyruklu bakıcısı Gozel Yazyyeva’nin koronavirüs belirtileri gösterdiği halde Girik’in bakımına devam ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
Konuya ilişkin suç duyurusu dilekçesinde, Fatma Girik’in bakıcısı Gozel Yazyyeva’nın hastalık şüphesi bulundurduğu, işe gelmeden önce devlet hastanesinde ücretsiz olarak PCR testi yapma imkanı varken bunu yerine getirmeyerek gizlediği ve cenazenin defnedildiği son aşamaya kadar birçok insanı riske attığı kaydedildi.
https://bit.ly/3oyeh9o
--spoiler--
--spoiler--
istanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesinin ardından Fatma Girik’in yeğeni Fatma Ahu Turanlı, avukatı aracılığıyla yabancı uyruklu bakıcısı Gozel Yazyyeva’nin koronavirüs belirtileri gösterdiği halde Girik’in bakımına devam ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
Konuya ilişkin suç duyurusu dilekçesinde, Fatma Girik’in bakıcısı Gozel Yazyyeva’nın hastalık şüphesi bulundurduğu, işe gelmeden önce devlet hastanesinde ücretsiz olarak PCR testi yapma imkanı varken bunu yerine getirmeyerek gizlediği ve cenazenin defnedildiği son aşamaya kadar birçok insanı riske attığı kaydedildi.
https://bit.ly/3oyeh9o
--spoiler--
ölmesi beni çok üzen sanatçı.
annesi 101 yaşında hayatta olan sanatçı. öldüğü gün benim sınavım vardı galiba. kendisini pek tanımıyordum. mustafa sandal'ın paylaşımından görmüştüm. gerçekten çok güzeldi. allah rahmet eylesin.
Ölümün üzerinden bir yıl geçen yeşilçam oyuncusu.
havada uçan hayvan kartaldır. filmde de kartal olarak bahsedilirlen fatmanın boğarak öldürdüğü hayvan akbabadır.
set ekibinin haplanıp film çekmesi.
set ekibinin haplanıp film çekmesi.
dün ibb tarafından yayımlanan, hayatını anlatan kitabı okudum. çok güzeldi. epey bilgili bir kadınmış. kelime hazinesi çok gelişmiş. siyaset yapmanın gerekliliğini düşünüyormuş.
annesi 99 yaşındaki Münevver Ukav, Kovid-19 tedavisi gördüğü Bodrum Devlet Hastanesi'nde vefat etmiş.
https://www.posta.com.tr/...r-ukav-vefat-etti-2621544
https://www.posta.com.tr/...r-ukav-vefat-etti-2621544
maalesef annesi 2 gün önce ölmüştür.
Fatma Girik'in en başarılı olduğu film Köroğlu bence.
Zamanına Belediye Başkanlığı yapmış bir aktristir
Tıpkı Erdal Beşikçioğlu gibi.
Tıpkı Erdal Beşikçioğlu gibi.
hem bir anadolu kadını kadar sıcak ve yakın, hem de bir rönesans tablosu kadar uzak ve erişilmesi zor bir güzelliğe sahip tanrıça.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar