bugün

/319
Severim sayarim da su oyuncu degisiklikleri dogru zamanda gelmiyor.
fenerlilerin çok sevdiğidir. iyi ki varsındır !..
vat ken ay du samtayms?
Hocam bu babel le ömer bayram da sizin kasediniz falan var da oynat diye şanTaj mı yapıyorlar size? Yoksa bu formlarıyla bu kadar istikrarlı oynatılmalarının bir açıklaması yok.
avrupa ölüm grubundan lider olarak dönüp, koca bir rotasyon ile karadenizli mütahhit takımı rize'ye çakan imparator.
halen fatih terim balıyla maç kazanmaya devam ediyor.
böyle gitmez.

bir yerde patlayacak takım.
şark kurnazı boş bir adam. hakemle maç kazanmak güzel dimi parator hozam?
Artik kabak tadi veren adamdir.
moskova'da ilk 11'den 7 oyuncu yokmuş gs maçında.
terim balı diye bişe gerçekten var.
Ligde sergen apo vitor u yer koca kurt hadi eyvallah.
Bugün maçı bizzat kendisi almıştır.
dürümcü terim olarakta bilinen cin conun yaşlı direktörüdür. gerçekten çok yazık..
'' biz onlarla aynı yollardan geçmedik '' derken ne demek istediğini bu gece bir kez daha kanıtlayan değerli teknik direktör.
Moskova'da maçı santim santim işleyen usta taktisyen.
Morutan ve kerem ile başlasa ilk yarıyı min 2-0 mağlup kapatırdık.
izbandut ruslar, çerez gibi yerdi bunları.
Önce babel ve mostafa'yla rakibi yordu. Daha sonra onyekeremkuru ile bir tilki gibi defans arkasına sarkıp 3 puanı aldı.
(bkz: kerem den koşu var)
avrupa'da namağlup ilerleyen sinyor.
bu adamın bu sezon oynattığı futbolun aynısını aykut kocaman fener'de oynatıyordu.
puhahaha.

terimball moruq.
bugün ağır sıçtı. net.
2.5 sezon daha sabredilmesi gereken teknik direktör. yerine aday da yok zaten şimdilik.

Edit: eksileriniz fikrimi değiştirmiyor.
babel, diagne, ömer bayram, berkan, taylan, arda turan gibi futbolculardan ne buluyor anlamadım.
Superligte hocalik yaptigi donemde en cok maglubiyet aldigi takim besiktas.
isterse dünyanın en iyi t.traktörü olsun, bir insanda kibir, ego, aşağılık kompleksi varsa o insan vasattır.
itibar, başarı, zenginlik, kabiliyet, hırs vb... ft nin başlıca özellikleridir ve hepsi yan yana yazılan sıfır gibidir. tüm bunları ebedi kılan ise başındaki bir rakamıdır; yani karakterdir. o da terimde yoktur.
görsel
Sergen Yalçından ders almıştır.
fatih terim deyince hep aklıma bu skeç gelir: https://www.youtube.com/watch?v=3LA90xRUMc0
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026