bugün

kebabcı selo görmeden...
Gomis girmeden önce yaşlı bir taraftar hocaya, “teriim gomis in parasını yatırın ya bekliyoruz” diye bağırdı. Hoca dönüpbaktı taraftara, önce “sakin” dedi sonra gomis i ve komidini göstererek “para komidinin üstünde” dedi.
takıma devre arasında iyi yükleme yapamamış. mevcut gaz ve kolay maçlar geçtikten sonra çok fena bir yüzleşme bekliyor sinyor money'i.
türk futbolunun geri kalma sebeplerinin başında gelen isim. adam resmen aziz yıldırım'ın teknik direktör versiyonu emekli olsa da kurtulsak açık ve net.
nam-ı diğer imparator.
her maç önce rakiplerin oyuncularını ayartmaya çalışan adamgillerden. adam, adam, adamlık.
insanın aklına kebapçı getiren kişi.
kebabı yemiştir. sever kebabı.
Einstein!

Donk'u o kadar hoca oynatmaya tenezzül bile etmemiş sen liderlik maçında göbeği teslim ediyorsun.adamsın!
Donktan bir cacık olmayacağı ne zaman kafasına donk edecek diye merak ettiğimdir...
marjinal olmaya çalışan tip. kaç teknik direktör geldi hiçbiri bilmiyor ya donk u oynatmamış.

bu alıp adam edecek. ilahi ya. donk nedir.
Nerede kalmıştın?
bu adamın tudor'dan ne farkı var anlamıyorum amk. hani bir su vardır, onu içince çok iyi hissedeceğinizi sanarsınız. size böyle söylenmiştir çünkü. ama sadece öyle düşündüğünüz için bu su size iyi gelir. bu adam tamamiyle bu.
ey fatih terim her geldiğin sezon senin bu fantezilerin yüzünden takımın puan kaybetmesinden artık gına geldi, tamam deplasman maçı dedik çıkan kadro iyi dedik ama maç başladı takım gidemiyor 25 dakika da müdahaleni yapsan maçı çevirmiştik ama sen inat gibi bekledin iki tane aynı tarz orta saha ile maçı çevirmeye çalıştın oyunda topu tutacak adam almadın belhanda girdi oyun değişti büyük hocalık maçın hemen başında takımın durumuna göre müdahale ile olur bu maçta şampiyonluğu sivasta bıraktın rakiplerin puan kaybettiği haftada takımı yine fantezilerinle maffettin belhanda gibi adamın varken oyuna iki tane aynı özellikli oyuncuyla takımı kanser ettin artık 65 yaşına geldin bu fantezileri bırak artık.
selcuk'u neden yokken kesip donk'u oynatması. keza belhanda'ya geldiği gün kesiği atması. belhanda oyuna girdikten sonra takım ilk defa şut cekti ve gol attı.

sivas dümdüz bir takım. selcuk-belhanda nın pasları ile sivas'ı net duman ederdik.

konya deplasmanından neden direk sivas'a gecmedik orasını zaten hiç anlayamıyorum. istanbul'a gidip ordan sivas'a gececegiz diye bir kural mı var?

yok abi sampiyonluk macın belkide ama kaybetmek icin elinden geleni yapıyorsun. yada lig bitmesin diye birileri böyle olmasını istiyor bizde düzene uyuyoruz. cözemedim gitti ama şu gercek ki bu ülkede futbolun zevki falan kalmadı.
maalesef bugün yanlış 11 le çıkmış hocamız...

ah be hocam.

1 - serdar kulübede otururken o.cocugu denayerin sahada ne işi var

2- orta alanda tolga donk yerine selçuk donk olsaydı

3- ilerde rodi fegoulli yasin yerine belhanda feghouli rodi olsaydi

4-artik anladım gomis deplasmanda yok
2. yarida gomis yerine eren girmeliydi.

arti senin forvetin içerde gomis
dışarıda eren veya maalesef sinan olmalı.

yani 2 3 hamleyle biz bu maçı alabilirdik...

yazık oldu 3 puana.
Bugün Fatih Terim değil de Tudor olsaydı eğer amına koydulardı adamın.

Muhabiri bir taraftan, gazetecisi bir taraftan, taraftar bir taraftan linç etmişlerdi.

Belhanda'yı ilk 11 başlatmamak nedir arkadaş, 3 kanat oyuncusu ile maça başlıyorsun, tolga ve donk'a aynı anda görev veriyorsun, ikisi de vasat oynadığı halde de 70 dakika oyundan almıyorsun. Yasin'e o kadar süre nasıl tahammül etti onu da anlamadım.

kaybedersin o önemli değil de böyle kaybetmek insanın biraz canını sıkıyor.
Bir Fenerbahçeli olarak duruşunu, karizmasını, futbol bilgisini hic beğenmem.
''Ses çok icraat yok '' diye Atatsözü hakkında söylenmiş kişisi.
ryan donk ile tolga ciğerci'yi antreman maçında bile yan yana koymazsın. terim ise rakiplerinin hepsinin puan kaybettiği hafta sivas maçında ikiliye orta sahayı emanet etti.
sezon başında tudor un hangi vasfına ve başarısına dayanarak takımın başına getirildiğini sorguladım, eksilendim. bu adam gelince eleştirdim, yine eksilendim.

halbuki yapılması gereken şey belli: schmidt, favre gibi bir hoca getirmek. bu kadar mı zor lan?

tanım: sürekli x ruhu y ruhu 1905, 1996 diye diye takımı uyutan; son yıllarda fenerbahçe nin şike, beşiktaş ın da feda olaylarıyla uğraştığı periyotta aldığı şampiyonluklar dışında elinde koskoca bir sıfır olan teknik direktör. bir de kebapçı basıp topuklamasıyla meşhurdur.
Hepinize günaydın. Gün aydın mı evet, bizim için aydın mı evet, daha iyisi olabilir miydi olabilirdi ahahahahahahhaha.

görsel
Formsuz, asiri formsuz.
Taslar bir yerde oturmuyor, hayirlisi.
dursun özbek'in attığı son kazıktır. neyse ki basketbol takımına mahmuti geldi, onun bir standardı var.
Yanlış hamle yaptığı için eleştirilen hoca.

Napsin aga kulubede 22 tane yıldız var da adam almıyor mu?

Kadro derinliği,kadro kalitesi belli. Kazanmak için hamle yaptı olmadı. Şu oyuncuyu almalı diyebileceğiniz tek adam yok kulubede. Napsin hoca?