bugün
- berna laçin'in gözaltına alınması16
- sizce karizma mıyım7
- atsızı sevmeyen türk5
- rüyada görülen kişiye ertesi gün trip atmak3
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- günaydın lan develer2
- 7 ekim 2026 izmirin fethi5
- hiçbir şey bilmeden her konuda haklı olmak2
- zorunlu eğitimin gizli müfredatı2
- apartman yöneticisi egosu2
- ölen kişiyi taziye için aramak2
- devlet bahçeli'nin ölümü3
- kadınların aklı yoktur hiçbir şeyden anlamazlar5
- yazarların sabahın 6 sında ayakta olma nedenleri6
- cemil tugay9
- ak parti kimsesizlerin kimsesidir3
- yemen meselesi2
- kesik boyun ispinozu2
- yurtsuz john4
- tibet e gidip kendini budizm e vermek4
- fake yazar anlama kılavuzu7
- sütte leke var cemil tugay da yok3
- limoges2
- dating uygulamasında eşleşme algoritması3
- elmas ispinozu2
- sözlük yazarlarının seksi kombinleri17
- özgün müzik seven yazarlar3
- eski sevgilisine dönenlerden tavsiyeler10
- müslüman ülkelerde ahlaksızlık neden yaygın9
- arkadaşlar bdsm bitti ise ben gidiyorum8
- ahmet hakan'ın fon krizi yazısı2
- bir bela geliyor9
- kızla buluşmaya yanında erkek getiren erkek6
- hayat boş pompala coş'un ingilizcesi2
- sabahları sevilen şeyler11
- izmir'in mis gibi kokması10
- çok uykum var sözlük6
- mezut barzani nin yahudi olması18
- dudak dolgusu yaptıran kadınların ördeğe dönüşmesi10
- rks skyjet2
- senden benden trilyonları çalanlar6
- bir gün herkes ak partili olacak14
- salat namaz değildir12
- fon dolandırıcılığı haberlerine kısıtlama3
- fransada büyük iç savaş çıkarsa olacaklar7
- denize düşsen nervio'ya mı sarılırsın bik bik'e mi8
- iltica ve mel'in birlikte sunduğu radyo programı14
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı17
- çocuğa israil diye isim koymak16
- ucan tekme atan hipopotam28
sneijder kadar bile değeri olmayan vasat teknik adam. on yıllarca sadece bir tane uefa kupası kaldırmış olması kalitesizliğinin çapını gösterir.
kendisini sevenleri hayal kırıklığına uğratan... yarın basının karşısına geçecekmiş. kendisinden beklentim şikecilerin ağa babası yıldırım demirören'le nasıl oluyor da kader ortaklığı yapabiliyor anlatması.
türk futbolunun en büyük kazancı.
sinirli küfürbaz ülkesini seven iyi taktik veren hoca (ara sıra kötü taktikler oluyo) ne diyelim iyi biri.
bugün ki basın toplantısının ana konusu "aslolan galataahahahahah" olan kurt hoca.
edit: toplantı türkiye saatiyle 14:00 da.
edit: toplantı türkiye saatiyle 14:00 da.
bugün basın toplantısında neler söyleceğini gerçekten çok merak ettiğim hoca.
çok severim kendisini. gidişini, gönderiliş şeklini bende içime sindiremedim ama milli takım ayağına egolarının zirve yapması ve yıldırım demirören'le birlik olmasını da aynı şekilde içime sindiremedim ve ağır basan daha çok bu oldu.
ve şimdi galatasaray yani gönülden bağlı olduğu takım bu sezon başından beri en iyi formunda ve iyi bir seri yakalamış vaziyette. yarın konyaspor ile oynanacak bir maç ve haftaiçi de çok çok önemli bir şampiyonlar ligi maçı var. umarım galatasaray gündemini ve içini karıştırıp meşgul edecek cümleler sarf etmez kendisi. çünkü zaten gidişi yeteri kadar karışıklık sağladı. bir kaosa daha ne ihtiyacımız ne de tahammülümüz var.
çok severim kendisini. gidişini, gönderiliş şeklini bende içime sindiremedim ama milli takım ayağına egolarının zirve yapması ve yıldırım demirören'le birlik olmasını da aynı şekilde içime sindiremedim ve ağır basan daha çok bu oldu.
ve şimdi galatasaray yani gönülden bağlı olduğu takım bu sezon başından beri en iyi formunda ve iyi bir seri yakalamış vaziyette. yarın konyaspor ile oynanacak bir maç ve haftaiçi de çok çok önemli bir şampiyonlar ligi maçı var. umarım galatasaray gündemini ve içini karıştırıp meşgul edecek cümleler sarf etmez kendisi. çünkü zaten gidişi yeteri kadar karışıklık sağladı. bir kaosa daha ne ihtiyacımız ne de tahammülümüz var.
ya terim ya ölüm.
herkes susacak hoca konuşacak şimdi.
herkes susacak hoca konuşacak şimdi.
bir zamanlar sinyor muydu acaba.
artık galatasaray ve taraftarını ağzına bile almaması gereken bir teknik direktör.
zamanlaması yanlış olan bir basın toplantısı yapmış teknik direktör. galatasaray' da işler rayına otururken ve derbi yaklaşırken değil, ligin devre arasında bu toplantıyı yapmalıydı fatih hoca, galatasaray için, kendisini unutmayan galatasaray taraftarı için.
şimdi mantıksız, sevimsiz, düşman zihniyetli şımarık fenerlilerin işine gelmesi üzücü olur bu toplantının. olmamış.
edit: diliyoruz bu toplantı sonunda galatasaray rencide olmaz, fenerbahçeli fanatiklerin eline galatasaray' a çamur atmak için malzeme geçmez.
edit: fenerli fanatikler rahatsız...
şimdi mantıksız, sevimsiz, düşman zihniyetli şımarık fenerlilerin işine gelmesi üzücü olur bu toplantının. olmamış.
edit: diliyoruz bu toplantı sonunda galatasaray rencide olmaz, fenerbahçeli fanatiklerin eline galatasaray' a çamur atmak için malzeme geçmez.
edit: fenerli fanatikler rahatsız...
helal olsun hocam.
gözlerimizin yaşı kurumadan tekrar buluşmak üzere hoşça kal.
gözlerimizin yaşı kurumadan tekrar buluşmak üzere hoşça kal.
basın toplantısında zaten bilinen şeyleri söyledi. takıma etkisi olacak şeyler de değil bunlar.
aynı anda da ünal aysal da tekrar tekrar fatih terim konusu açmayacaktır artık.
olup bitmiş olması güzel kısacası.
sorulan sorulardan hiç sormadıkları da olduğuna eminim. bilhassa şike temalılar.
mesela bülent tulun isminin de bu toplantıda hiç geçmemiş olması tuhaf.
onlara da girmek istememiş olabileceğini anlıyorum. nihayetinde konu artık kapansın diye yapılmış bir toplantıydı.
hakkımız da sonuna kadar helal olsun hocaya. adam gibi adamdır ve öyle kalacak.
aynı anda da ünal aysal da tekrar tekrar fatih terim konusu açmayacaktır artık.
olup bitmiş olması güzel kısacası.
sorulan sorulardan hiç sormadıkları da olduğuna eminim. bilhassa şike temalılar.
mesela bülent tulun isminin de bu toplantıda hiç geçmemiş olması tuhaf.
onlara da girmek istememiş olabileceğini anlıyorum. nihayetinde konu artık kapansın diye yapılmış bir toplantıydı.
hakkımız da sonuna kadar helal olsun hocaya. adam gibi adamdır ve öyle kalacak.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar