/319
bugün sıçan teknik adamdır. olcan kim amk?
caner'in yokluğuna olcan adın hamlesiyle cevap veren taktik deha(!).
yenilmemesi gereken maçlada yenilmiyor ama yenmesi gereken maçlar büyük sıkıntı.

(bkz: 15 ekim 2013 türkiye hollanda maçı)

adamlar biliyorlar ki yenmek zorundayız. buna göre oynuyor, savunmayı sıkı tutuyorlar. kontradan gol... oooooh! 20 yıldır buna çözüm bulamaz mı lan insan?
aha şu :

http://inciswf.com/gelmedi.swf
yılların geleneği bozulmadı. gene şükrü saraçoğlu'ndan galibiyet koparamadı.
acaba olur mu dedirttiği için binlerce kez teşekkür edilmesi gereken imparator. biliyoruz ki elbet galatasarayı ile yolları yine kesişecektir.
hollanda yenilgisinde en az suç kendisindedir. grupta takımı skip atan avcı ve tüpçünün batırdığı takımı final maçına kadar getirmiştir.
Lpg de bir yere kadar
Bu gece anlamıştır umarım.
Kisisel hirslari yuzunden Galatasaray'i CL'den, Milli Takimi da oyuncu secimiyle Dunya Kupasi'ndan eden kişidir... Adam hala gulebiliyor?
15 ekim 2013 türkiye hollanda milli maçında olcan adını oynattım hata yaptım diyemeyen, tüm suçu gol atamayan oyuncularına atan hoca.
senin geri gelmez dediğin gökhan töre kısa sürede takımın en etkilisiydi.
defansa yardım eder diye oynattığın olcan adın 30 dakika geri gelmedi, aksine burak la yan yana oynadı. olcan adın a az bağırmadın zaten.
3 maçı kazandın tebrikler sonuna kadar.
ama kazanmamız gereken maçta koşan tek adamı kenarda oturtmak... o zaman ben eleştiririm suçun %51 ini sana bağlarım.
daha önceki birçok entrymde belirttiğim gibi yanlış aşklara yelken açıp bu gece ilahi tokadı yemiştir. şimdi bugün Hollanda'yı yendiğimizi düşünüyorum. Aysal'dan intikam almak için önümüzdeki günlerden itibaren bu havayı çok güzel kendi için kullanacaktı, basını toplayıp milli desteğin verdiği moralle gs.da yeni bunalımlar yaratacak salvolar sallayacaktı. milli hisler ayağına gidip şikecilerle işbirliği yapan adama layık bir son oldu. mutluyum. ha bi 3 puan vardı bizim ne oldu ona bu arada?. Terim ne hissediyor acaba tüpçünün ayak oyunlarının dibindeyken, kader arkadaşlığı yaparken.
real madrid faciasından sonra takımı motive etme konusunda ihmalleri olduğunu yazmıştım. ama dün geceki maça bakınca daha farklı bir sorun olduğunu düşünmeye başladım. sorun ihmal olmayabilir. takım erken gol yemiş olsa da fatih terim takımına hiç hiç hiç yakışmayacak şekilde mücadeleyi bıraktı. çabalamadı, toparlayamadı kendisini. bütün usta ayakları yattılar. gökhan bindirmedi. arda maçı bıraktı, selçuk gezindi, volkan uyudu, mehmet sıçtı, burak batırdı, umut yordu, semih affalladı, hasan ali ne yapsın lafım yok ona herif 2.lige daha uygun. gazla bu işin olamayacağını farketmiş olmak lazım. bunun farkına vardıktan sonra tüm sorunlar çözülür diye düşünüyorum. sihiri bir kenara bırakıp bilime yönelme kaçınılmaz.
burak yılmaz'ı çıkarıp olcay şahan'ı alarak maç çevirmeye çalışan insanoğlu. ulan madem çıkardın bari mevlüt'ü, pektemek'i falan al.
bugun karşımızdaki takımı bazı arkadaşlar san marino ile karıştırdılar sanırım terime yüklenenler var lan adam daha ne yapsın 9 maçtır kaybetmeyen bir hollanda vardı karşımızda,burak umut arda bugun az daha becerikli olsalardı gayette yenebilirdikte ve burayada maçı kazanmak için tam kadro çıktı hollanda hedefi olan bir hollanda ya karşı kazanmak Fm oynamaya benzemez sevgili mourinholar yazıklar olsun bu millete hiç bir şey layık değilmiş bir kez daha görüyoruz.
hollanda maçını kazansaydı hakkını verecektim. kazanamadı. yalnız a. avcıya kızdık bağırdık ama avcının milli takımı dışardaki hollanda ve içerdeki romanya, macaristan maçlarında daha derli topluydu. doğruya doğru.
2006 ve 2010'dan sonra 2014 dünya kupasına da gidemedi. bu sonuçlara göre uzun sözleşme yapmaması lazım milli takım ile.
futbol değişiyor terim hep aynı. gençlerin önünü açmak gerek her türlü. büyük hoca büyük maçlarda belli olur.
türkiyenin önde gelen teknik adamıdır, imparatordur.
tff ile çalışmayıp, bir sonraki sezona kadar ortalıktan çekilmeli. sonra da avrupada orta halli bir alman, italyan takımına gitse fena olmaz.
(bkz: Hala fatih terim e inanan galatasaraylılar)
imparatordur.

bir günde kral olmadı bir günde tahttan inmez.

ölene kadar seninleyiz hocam.
türk futbolundaki gücünü isteyerek ya da istemeyerek kullanmayarak tüpçü federasyonuna ortak olmuştur. ben bununla gurur duymuyorum. bu federasyonla mı geleceği inşa edecek grande. içinde bulunduğu ekip şikeyi aklamaya yeltendi cas'dan sopayı yedi. çıkmış bir de 15 ekim 2013 türkiye hollanda maçı sonrası basın toplantısında bu adamlardan "aslında iyi niyetliler" gibisinden ipe sapa gelmez şekilde bahsediyor.

gurur duyuyordur.
yılların eskitemediği bir delikanlı. ama bir yugoslavdan ders alacak kadar değil!
dördüncü aldığı milli takım 4 maç sonra yine dördüncü sıradadır. severdik kendisini bu son ikilemlere kadar. artık şikeci federasyonun dirsek temasında olduğu için kırığız kendisine. yoksa milli takımın dünya kupası başarısızlığı ile bir ilgisi yoktur.
ikinci kattan adam dövmek için atlayan adanalının az medeniyet görmüşü.
6 tane yediği real madrid maçından sonra da hollanda maçından sonra da aynı şeyleri söylemiş. ama bizden daha iyiler de ama kalemize gelmeden gol attılar da ama şunu atsaydık da şu gol olsaydı da 0-0 ı yakalasaydık da.
ya bi siktir git yeter sıkıldık senden.
Savaşa gider gibi top oynatıyor toplu hucum toplu savunma diye bir olay yok top tüfek hücüm olmaz hee bu olay andrroya estonyaya tutar bi kademe üstüne tutmaz

romanya deplasmanında nasıl kontrollu oynatın sağlam defans ortasahada servis yapıcak adamlar sonuç ne oldu 2-0 1 pozisyon vererek romanya deplasmanından ayrıldın .

Volkan semih selçuk mehmet topal bu adamlar herzaman ilk 11 de olmak zorundamı isme göre değil form grafiğine göre oynatıcaksın takımı

Bunlar maç içi yorumlar takımda gökhan töreden başka genç oyuncu yok adam yetiştirilmiyor takımda yani oğuzhan alper salih gökhan töre kaptan olarak ardalı bir ortasaha görelim ozaman sabır edelim olgunlaşacak 3 5 yıl sonra iyi takım olucak diyemiyoruz hep aynı takım hep aynı düzen olmamalı .
© copyright 2005 - 2026