fatih terim

gitti.

internet alemindeki bilimum ileri geri konuşanlara, kendisini tanımayanlara söz etmeyeceğim.

kendi kulübümün başkanlık makamına zoraki (!) saygı gösterdiğim için o konuda da söz etmeyeceğim.

günlerdir yapılan haberlere, özellikle bugün (tff tarafından yalanlanan) milli takım 1+3 yıl konusu için basına da söz etmeyeceğim.

futbolun, sporun köküne kadar giren siyasilere de söz etmeyeceğim.

uefa'ya yalan beyandan bjk'nin avrupa'dan men edilmesine neden olan tff başkanlık makamına da söz etmeyeceğim.

günlerdir şahit olduklarım, duyduklarım, gördüklerim yetti zira... bu piyasanın, güvendiğimiz bazı isimlerin ne derece enteresan kişilikler olduğunu ve neler yapabileceklerini gördüm, eyvallah.

canım yanıyor sözlük...

ne yazsam az kalacak, eksik kalacağım, eksik ifade edeceğim, üzgünüm, kırgınım...

anlatılamaz, izah edilemez bir moral bozukluğu, büyük bir hüzün...

hocam;

n'olur iyi bak kendine be...

görsel

edit: az biraz beni tanıyan g.saraylı kardeşlerim var, onlara iki çift lafım var "gerçekten bildiğiniz gibi değil hiçbir şey... gün gelir çıkacak her şey ortaya..."

edit2 : her g.saray taraftarının girdiği entry için özel mesaj atıp "kardeşim, o işin aslı öyle değil" diyesim var hemde tek tek... hepsine... canım yanıyor amına koyim.

edit3 : uğur kardeşim bir nebze olsun yaşananları yazmış okumanızda fayda var fakat bu kadar değil tabiki.. daha ağır şeyler var... daha ağır oyunlar var ama ben g.saraylılığıma yakıştıramayacağım bazı şeyleri... http://www.futbolburada.com/p/ego
© copyright 2005 - 2026