fatih terim

aklım hocanın hatalarında. ulan diyorum sözleşme imzalamadı, aysal la sorunlarını çözemedi, bizi hiç düşünmeden tüpçüyle sarmaş dolaş pozlar verdi, en son da birileri istiyor diye kalacak değilim dedi. gitmesi belki de daha iyi olacak diyor aklım.

fakat galatasaraylılığım imparatorun gitmesini sindiremiyor. özellikle gittiğini idmanda öğrenmesi resmen boğazımı düğümlüyor. ah be hoca ne vardı ters gitmeseydin başkanla? ne vardı oturup konuşup halletseydiniz neyse aranızdaki sorun? hiç mi düşünmedin milyonlarca taraftarını da gittin tüpçünün olduğu yerde görev almayı kabul ettin? biz seninle her şeye vardık hocam. kötü de olsak başımızda olman yeterdi. olsun lan fatih terim halleder derdik. inan real madrid maçı 4-0 olduğunda bile şimdi hoca bir şeyler yapar çeviririz maçı diye düşünüyordum. evet biliyorum hiç kimse galatasaray dan büyük değildir hocam. ama sensiz yedek kulübesinin amına koyayım be hoca. kim doldurabilir şimdi oradaki boşluğu? hangi başarı unutturur senin böyle apansız gidişini?

her şeye rağmen umarım yaptığın bu tercihlerden pişman olmazsın. büyük galatasaray taraftarı her zaman arkanda olacak.

imparator imparator imparator fatih terim!

edit: bunu da hiç unutmayacağız hocam;

http://www.ligtv.com.tr/h...rorenden-terim-aciklamasi

Tüpçü: "Zaten 3+1 yıllık kontrat için kendisinden söz almıştık. Hemen masaya oturup, ayrıntıları konuşacağız."
© copyright 2005 - 2026