yumurtanın her çeşidini yapabilen yetenekli yazar. balinalı yumurta bilem yapıyor.
yazıları çok kaliteli fakat imla bilgisi normalin altında olan yazardır. ah bir de düzgün yazsa tadından yenmeyecektir. saygılar efenim.
(bkz: machete)
(#10487169)
bildiğin koyun bu.

(bkz: sürü psikolojisi)
(#8078260) pamuk prenses ve sapık cüceler masalıyla yaran yazar*. belliydi o cücelerde bi numara olduğu prensese evlerini açıyolar felan yemezler*.
evimde bolca bulunan gereçtir. diğer adı maket bıçağıdır.
(#10366443) içi rahat etsin diye mahlas altına entry girdiğim ve mutlu yıllar dilediğim yazar.
yeni yılda kendisine bol bol nickaltı dilediğim yazardır.
* *
kendine haksızlık eden yazar. insanlarla iletişimi gayet güzel ve saygılı. farkında değilsin belki üstadım ama insanların çoğunda olmayan hasletlere sahipsin.
yengeçdaşımdır. devam şiirlere hikayelere jack*.
Bir günümü ayırıp girdiği tüm entryleri okumak istediğim yardımsever yazarımızıdır. Okudukça okunasıdır.
bu nick bana hep fatal ile salca nın karıştımı gibi geliyor. allah muhafaza. dolayısıyla kötü seçim... kötü.
yazdığı entryleri başlıklara cuk diye oturtan yazardır. ciddi anlamda dersek yazılarını severek okumaktayız. öyle gereksiz boş yazılardan kaçmaya özen gösteren yazarlardan biridir.

not:eğer kendisi bu yazdığımı okuyorsa kendisine selam ederim.
zeki ve olgun bir yazarımız. delikanlıymış. sanat için soyunurmuş*.
alexis teksas'i kendisinden hediye olarak bekledigim yazardir.
maket bıçağının orjinal adıdır.
espri yeteneği uçuk derecelerdedir...
kestiği yerin dikiş tutmadığı bilinen kesici alet.
halı kesmede rahatlıkla kullanılır.
survivor sarı seda'ya takmış durumdadır.
survivor başlıklarıyla dikkatimi çeken yazar.*

edit: (bkz: efenim durduramıyoruz yeni başlıklar açıyor)
(bkz: #8878025)
(bkz: #8878057)
(bkz: #8878011)
(bkz: #8875391)
(bkz: #8872790)
sen daha iyilerini yapana kadar bunlarla idare etmek zorundasın dediğim yazar.
seni üzenin ben sülalesini üzeyim demek istediğim yazar.
(bkz: türk olmanın vazgeçilmez kuralları/#7766988) entrysi ile güldürmüş yazardır. helal olsun kendisine.
son derece yerinde tespitleri olan yazar. cuk oturtuyor.
karması ile beni şaşırtmış "vay anasını yeni yetmeler neler yapıyo lan" dedirtmiş yazardır. * * neyse efenim, helal olsundur. yazmaya, yazdırmaya devam etsin. kolay gelsin.
© copyright 2005 - 2026