bugün
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri25
- dilbigisisi en iyi olan yazar15
- tutunamayanlar8
- arkadaşlar hesabımı gizliyorum7
- dahi anlamındaki de yi ayrı yazmayan sevgili14
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri35
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz35
- chatgpt ile dertleşmek3
- boyumun 2 cm kısalması29
- sözlük yazarlarını analiz eden yazar5
- orta doğu da 4 tane ulus devlet var9
- kızlar bakar mısınız13
- gammazlar bakar mısınız3
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri3
- sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel11
- israil'e saldıran her ulus helaka uğrayacak6
- chp'nin türkiye'ye yaptıkları5
- ölmek istemek ama ölememek2
- islamda namaz yoktur13
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması15
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı19
- sözlük yazarlarının mastürbasyon teknikleri6
- true'ye seksi gelmeyen kızlar3
- eski sevgiliyle bakkalda karşılaşmak8
- uludağ sözlük en popüler yazarını seçiyor9
- istanbul da 2 ilçede denize girme yasağı2
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı21
- tai lung15
- gammaz olmanın avantajları2
- nişantaşı nda 36 lı tuvalet kağıdıyla yürümek8
- her ilde üniversite kurulması6
- drama bağımlısı olmak3
- düş sokağı sakinleri3
- işıklar içinde yatsın3
- 12 eylül 2026 suudi arabistanın vurulması8
- ankara hukuk2
- blues2
- tora'ya göre allah arşta istiva etmiyor3
- hakaret etmek7
- her şeyin mizahı yapılmalı mı19
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım12
- motorin7
- süleyman demirel3
- insan olmaya ceyrek kala5
- geçmişe takılıp kalmak8
- zeynep bastık'ın beyaz külodu4
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- yaşar dinleyen erkek10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak8
- benkimki9
yakında üzerinden iş çalışmaları da yapılacakmış. şirketler eleman alımı yapacak, cv'lerle dolup taşacakmış.
bugün avrupa yakası'nın delikanlı çocuğu tanrıverdi tarafından "this is a book" olarak anılan internet sitesi.
bir türlü üye olmayı başaramadığım,son günlerin popüler sitesi.
sosyalleşmek diyenler var facebook'a. çok gülünç. gülünç çünkü facebook'ta arkadaşlarımı bulayımda konuşayım mantığı sosyalleşmenin değil antisosyalleşmenin göstergesi.
yıllardır görmediğim ama çok sevdiğim bir arkadaşımı buldum. peki neden yıllardır görmedin, görüşmedin? onu bulmak için şimdiye kadar ne çaba gösterdin? hadi buldun, peki telefonunu alıp bir sesini duydun mu, eğer gidebiliyorsan yanına gidip yüzünü gördün mu? hayır. çünkü o kadar gerekli değil sesini duymak. yüzünü görmek o kadar da mühim değil. listemde dursun iki satır kelam ederim arada. bayan bir ilkokul arkadaşımı bulursam (ki ilkokul arkadaşlarını isim soyisim şeklinde hatırlayanların hafızasına şapka çıkarıyorum) güzelleşmiş mi diye bakarım ve eğer ki güzelleşmişse yazılırım. mantık bu. apaçık bir şekilde bu. bu yüzden ortalıkta sevgi kelebeği edasıyla dolaşıp arkadaşlarımı buldum çok mutluyum çığlıkları atmak sadece gereksiz kafa s.kmek.
bende kafa s.ktim farkındayım ama bıktım facebook lafını duymaktan.
yıllardır görmediğim ama çok sevdiğim bir arkadaşımı buldum. peki neden yıllardır görmedin, görüşmedin? onu bulmak için şimdiye kadar ne çaba gösterdin? hadi buldun, peki telefonunu alıp bir sesini duydun mu, eğer gidebiliyorsan yanına gidip yüzünü gördün mu? hayır. çünkü o kadar gerekli değil sesini duymak. yüzünü görmek o kadar da mühim değil. listemde dursun iki satır kelam ederim arada. bayan bir ilkokul arkadaşımı bulursam (ki ilkokul arkadaşlarını isim soyisim şeklinde hatırlayanların hafızasına şapka çıkarıyorum) güzelleşmiş mi diye bakarım ve eğer ki güzelleşmişse yazılırım. mantık bu. apaçık bir şekilde bu. bu yüzden ortalıkta sevgi kelebeği edasıyla dolaşıp arkadaşlarımı buldum çok mutluyum çığlıkları atmak sadece gereksiz kafa s.kmek.
bende kafa s.ktim farkındayım ama bıktım facebook lafını duymaktan.
doğru düzgün bi network denilebilir. eski arkadaşlarınızın adını ve soyadını hatırlıyorsanız bulmanız mümkün.
birçok kişinin gerçek isimleri ile kayıt oldukları site. ad soyad bu kadar basit. böyle olunca düzgün bir foto ile arkadaşınızı kolayca buluyorsunuz ya da sizi kolay buluyor arkadaşınız. aslında myspace ve de yonja da aynı kolaylığı sağlıyordu. hatta myspace de adınızı yazıyordunuz adrese çok da keyifliydi özel sayfa tasarımı vs. yonja ise ilgi alanları kısmına okul ya da iş bilgilerini yazınca sizi arkadaşınız buluyordu. yani aslında istenen ve aranan tek şey dürüstlük. yok efendim ebebi de bulucam facebookda isteyen yonjada da bulurdu. yonjanın ucuzluğu her profili kolayca gezebilmemizdi. ama facebookda öyle mi isteyen arkadaş listesini bile gizliyor ki bence de en güzeli. sadece arkadaşlar arkadaşların profilini görüyor bu yönü ile myspace gibi.
yakında bookunu cıkarmamız muhtemel site.
en faydalı görünen kısmı, ilkokul ve lise grupları olan site. gerek eski günlerin yad edilmesi, gerek birinin çıkıp 16 sene önceki, hiç haberiniz olmayan bir fotoğrafınızı koyması ile insanı mutlu eder.
848,253 kişinin Türkiye ağında bulunduğu site. bir o kadarı da eminim maçı dışardan izliyor.
(bkz: Vay anasını ya)
(bkz: Vay anasını ya)
5 ağustos'ta övdüğüm ama şimdi boku çıkmak tabirini en çok hakedenler arasında 1 numaraya kadar yükselen,nuri alço abimizden gazoz aldığım rakıların dansözlerin şakşukaların havada uçuştuğu,aynı zamanda poker oyniyip bir yandan da ciddi ülke sorunlarının gündeme getirildiği (bkz: ermeni soykırımı),kafamı allak bullak eden arkadaşlık sitesi. hala kendimi uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımla buluştum diye avutuyorum ama o global warming adlı cause çalışmasına kimlerin neden para verdiğini anlamışta değilim ve o verilen para da nerelere gidiyor çok merak ediyorum.Marduk tutmadı bence yakında Facebook gelecek hepimizi ...
ekşi sözlük'ten guru'nun da bir çalışanı olduğu firma.
Günler geçtikçe popülerliği artmak bilmeyen site.
hala girilemeyen site.
çekirge sürüsü gibi istila ettiğimiz; "ee noldu bizim müdüre, hatırlıyormusunlu" sohbetlerin gırla gittiği sonunda hep bir suskunluk, yine hep başka bir yere saldırıp talan etme isteği.
artık adını duyduğumda midemin bulandığı yegane sözcük. Baydı artık. Herkesin dilinde.
her gün arkadaşlardan bir sürü gereksiz eklenti daveti gelen site. yok halayperestmiş,yok vampirlermiş falan. baştan ne oluyir aceba bunlar diye ekledim hepsini profilim çingene bohçasına döndü efenim. sonra gereksiz tartışmalar ,kırılganlıklar da oluyor "ay sen beni hiç poke muyorsun amaaa.." diye. hiç bi poke de yaramıyor halbuki. onun dışında pek faydalı gruplar oluyor arkadaşlar bulunuyor o güzel.
sitenin başarısı applications diye geçen küçük uygulamalardır. eski arkadaşlarıma koyayım denilip, onlarca yüzlerce test sorusunu çözebilir. bilmediklerinizi öğrenebilirsiniz. he ama benim aklım çayda çırada diyorsanız gidin bir sürü adult site var. oralarda takılın. daha verimli olur.
nefret edeceğim türden bir internet sitesi. sitenin kuruluş formatı birbirini tanıyan fakat uzun zamandır görüşemeyen kişileri buluşturmak ama umarım amaçları dışına çıkarak arkadaşlık sitesi gibi kullanılmaz.
korkunç bir site. eskiden görüşmek istemeyip kaçtığınız tipler bile karşınıza "bö" diye gelebiliyorlar. şahsen bu siteyle tüm ilişiğimi kesmek niyetindeyim.
popüler olduğu için hedef olan ve her popüler malzemeyi eleştirmeyi kendine maharet sayan tiplerin açık hedefi haline gelen social networking ortamı.
zira 10 sene önceki bir çok ortaokul arkadaşımı bana bulduran ama onun dışında pek işe yaramayan güzel bir ortam.
bir nevi picsearch'ün friendsearh hali.
zira 10 sene önceki bir çok ortaokul arkadaşımı bana bulduran ama onun dışında pek işe yaramayan güzel bir ortam.
bir nevi picsearch'ün friendsearh hali.
gecenin bu saatinde deli kadir tribine sokan sitedir. yorum yazılması gereken bir resme söz konusu yorumu yollamak için yakla$ık yarım saat uğra$tıran, fakat hiç bir sonuç elde ettirmeyen yığındır. $u server' ları düzeltin artık karde$im.
Esprisine yapılmıs turk isi http://www.feyzbuk.com
ilkokul aşklarının evlendiğini öğrenip yıkılan insanları gördükçe daha da bir tiksindiğim site. hayır tıpta yakında yeni bir hastalık türeyecek.
ilkaşkevöğrdepgirsend
" ilkokul aşkının evlendiğini öğrenip depresyona girme sendromu"
ilkaşkevöğrdepgirsend
" ilkokul aşkının evlendiğini öğrenip depresyona girme sendromu"
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar