bugün

/262
bağımlı olduğumu bıraktıktan sonra anladığım kapitalizm, emperyalizm, komünizm, finalizm vs. nin en iyi kozlarından olan web sitesi.
insanlar buraya saçma sapan sözler yazıyorlar. sonra o insanlar yazılarının sonuna parantez içinde kendi isimlerini yazıyorlar. hepsi birer ünlü düşünür oldukları için. bir de bu sözlerini beğenmeleri var ki yorum dahi yapmıyorum.
fotoğrafı kısa yoldan l tuşuna basarak beğenebiliyoruz. aman ne büyük gelişme.
yıllardır teyzelerce efendi çocuk diye tabir edilen arkadaşımın has apaçi olduğunu görmemi sağlayan sosyal medya zımbırtısı.
ilk hesabımı komik bir şekilde kaybettiğim site.

kurt cobain'in bir video klibini siteye yüklemiştim, 10 dakika sonra bir uyarı mesajıyla videom silindi.

15 dakika sonra aynı videoyu bir daha yükledim, bir uyarı mesajı daha geldi ve video yine silindi.

3. yüklemem esnasında facebook'tan atıldım, "hesabın kapatıldı" yazdı.

meğer patent hakkıyla ilgili prosedürler varmış. sağlık olsun.
gün itibariyle ikinci bir emre kadar hesabımı dondurup kendimi boşlukta hissetmeme neden olduğum asosyal medya platformu.
poker oynamanin zevk verdigi site.
beğenme şıkkının olup, iğrenme tercihinin yapılamadığı sosyal site. oysa iğrenme butonu olsa,eminim ki çok şey değişecek.
Gizlilik anlaşması ile ilgili değişikler yapmıştır. Paylaştıklarınıza dikkat etmekte fayda var.
gizlilik anlaşmalarına soktuğum site. facebook'un da işi yok, ahmet mehmetoğlu'nun paylaştığı üç beş şarkı türküyle ilgilenecek. herkes de atlamış, şaşırmadım. bir ara msn'de paralı olacaktı. tey Allah'ım ya!..
iğrençtir efendim. iğrenç olan facebook değil. herkesin her istediğini yazabilmesi özgürlüğüne sahip olması. son olarak
(bkz: intihar etmeden önce facebook a yazmak)
gizlilik anlaşmasıyla orta oyunu oynanan site. hayır, ben kendi paylaştığımdan para kazanmıyorum ki facebook nasıl kazansın?

şu gizlilik anlaşmasına ilk bende kandım, araştırmadan önce filan ama mantıklı düşününce kemal ekşioğlu denen zımbırtı varken facebookta gizlilik politikasını çiğneyen başka kurum veya kişi görmüyorum açıkçası.
herkesin Berner Konvansiyonu konusunda bilinçlendiği web sitesi. sorarsan hepsi duvarında paylaştı ve artık her türlü şeyi korunuyor. öncelikle şunu sormak istiyorum. sen yazıyı türkçe paylaşıyorsun. bunu facebook yönetimine mail ya da mesaj yoluyla da iletmiyorsun. bunun doğru olduğunu düşünelim, bu da mı aklına gelmiyor yahu. bu şuna benzedi; bir zamanlar msn messenger paralı olacak diye mail atanlar vardı. bu maili atmazsan messenger paralı olacak diye. ne biçim insanlara sahibiz yahu. bunu yapanlar arasında kafası çalışan insanlarda var yani. sosyal medya insanı köreltiyor resmen.
çok kalabalık bir yer.
gizlilik uyarısı diye posta kutularına düşen şeyin palavra olduğu ortaya çıkmış. milyonlarca kişinin kişisel bilgileri konusunda durum tam "allah'a emanet". halka açılma durumu başladığından beri şirket skandal üstüne skandal yaşıyor.

http://www.tumturk.com/20...gizlilik-uyarisi-palavra/
tedavülden kalkması gereken şey. ne biçim pislikler dönüyor orda amına koyim.
facebook'un yeni kullanım koşullarına cevaben, tarafıma ait her türlü photoshoplu komik fotoğraflarımın , tüm özlü sözlerimin , sözlüklerden , zaytunglardan çaldığım esprilerimin , sırf profil fotosu güzel diye saatlerce başka güzel fotosunu aradığımı kızların , dudaklarımı büzüştürerek kendi kendimi çektiğim tüm fotoların bana ait olduğunu beyan ederim. paylaşmadan önce bana soracaksınız. onları öyle yada böyle satıpta efenim saçma sapan tiplerin bana ulaşmasına sebep olmayacaksınız Kadeş antlaşması madde 3 e dayanarak götünüzü keserim..

işbu profil özel belge niteliğindedir. ilk abone olduğumda koyduğum bebekken banyo yaptırıldığım sırada çekilen fotoğrafı herkes görmüş ya len bende niye yalnızım diyorum.bu yazdıklarımı kankalar paylaştığında karışmayacaksın aynı haklar onlarında olacak. privacy policy nin yanında ki o küçük kutucuğu sırf bu aleme girmek için tikleyip kabul ettiğimiz doğru fakat devir değişti zuckerberg kardeşim çoğunluk biziz bunu duvarına yapıştıranlar senin o privacinden yırtacak.Benim adıma sanki üyesiymişim gibi " hey bu siteye girsene çok farklı" ya da " ooo izlemelisin" üst başlıklı paylaşımlarda bulunmanda tamamen yasak.tüm bu yazılanlar zukerbergin gelmişini geçmişini kapsar.

Halka açık bir şirket olan facebook uluslararası muhasebe standartlarının (ki konuyla hiç alakası yok) uyarınca bu yazıyı kopyalayan herkese telif ödemek zorndadır.Bu yazıyı paylaştığınız anda isteğe bağlı ssk nız facebook tarafından başlatılacak. şimdiye kadar paylaştığınız tüm "Allah canını almasın" ya da "çok tatlı yhaaa" yorumu yapılmış videolardan para kazanacaksınız.IP adresimizden hangi ülkede olduğumuz tespit edilip özlü sözlerden aldığımız paranın %3 'ü + 0,006 damga vergisi bir fonda toplanarak Özdemir Asaf'ı yaşatma derneğine aktarılacak.işbu belge tarafımdan yazılmış olup tüm sorumluluk tabiki yine zukerberg indir.Arz ederim .Çağatay OK..
son gunlerde herkesin telif hakki deklarasyonunu yayinladigi site. bir nevi mal turnosolu. adam universitede docent olmus bir bakiyosun ingilizce deklarasyon yayinlamis, bir digeri yurtdisinda yillardir doktora yapiyor bir copy-paste' de ondan, biri tek kelime ingilizce konusamaz sirf kocasi yurtdisinda calistigi icin onun yaninda gitmis hop bir ingilizce deklarasyonda ondan. normal yurdum insanlarindan bahsetmiyorum bile.

lan koca koca insanlarsiniz, bu kadar mi onemli bu siktigimin facebook' u. adam arastirma yapsin diye devletten para aliyor, onun yerine facebook' ta fotograf paylasiyor pezevenk, tamam onuda yap ama biraz mantikli ol, sicma tamamen.

yani kisacasi boku cikmis olan sitedir, esekler kovalasin seni zukerberg!!!
dünyadaki 5 boşanmadan birinin sebebi olan sosyal platform.
http://altinisikmurat.blo...-sosyal-medya-capsli.html
milletin kendi özel hayatını gözler önüne serdiği sosyal medya platformu. ''bize ne senin yediğin yemekten bize ne senin sıçtığın boktan'' diye isyan ettirir.
Sosyal paylaşım web sitesidir. Mark Zuckerberg tarafından kurulmuştur. Harvard Üniversitesi için kurulmuştur. Şu an Kullanıcı sayısı milyarlara ulaşmıştir.
son günlerde dönüp dolaşan telif hakkı paylaşımlarına karşı paylaşımla cevap gelen site.

--spoiler--
profilinizde böyle bir metin yayınlayarak yasal olarak tamamen korunup korunmadığınızı ve bu bilgiyi yayınladığınız için facebook’un sizden uzak durup durmayacağını bilmiyoruz, ancak bu metnin bir trollük ürünü olduğuna dair elimizde kanıtlar var:

1. siz profilinizde ne yayınlarsanız yayınlayın, facebook’a üye olarak facebook’un açık olarak yayınladığı kullanım koşullarını kabul etmiş sayılırsınız.

2. berner konvansiyonu diye bir konvansiyon mevcut değildir. ingilizce olarak dolaşan metinde de “berner” olarak belirtilen bu konvansiyonun bir yazım hatası olduğu ve türkçe çevirisinde de bu hatanın düzeltilmediğini varsayarak, kastedilen konvansiyonun bern konvansiyonu olduğunu düşünebiliriz(1). bern konvansiyonu (tam adıyla edebi ve sanatsal eserlerin korunması için bern konvansiyonu), edebi ve sanatsal eserlerin telif haklarının uluslararası düzeyde korunması amacıyla 1886′da imzalanmıştır ve bu konvansiyona göre tescil edilse de edilmese eseriniz otomatikman telif hakkı kapsamına girer. bu durumda böyle bir not koyulsa da koyulmasa da yayınladığınız ürününüz telif hakkı kapsamındadır. ancak bern konvansiyonuna göre hangi ülkenin vatandaşı iseniz eseriniz o ülkenin telif
haklarına göre değerlendirilir. bu durumda sizi koruyacak olan asıl kanun bern konvansiyonu değil, 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanunudur.

3. yazıda referans gösterilen ucc, abd’nin federal yapısı içerisinde eyaletler arası ticari ve yasal düzenlemelerle ilgili bir yönetmeliktir ve amacı eyaletler arasında ortak bir düzenleme oluşturmaktır. sosyal medyayla ilgisi bulunmayan bu düzenlemenin söylenen maddelerinin telif haklarıyla da bir ilgisi yoktur, olsa dahi amerikan olmayanları bağlamamaktadır.

4. yine aynı satırda refere edilen ‘roma yönetmeliği’ de bir çeviri hatasından kaynaklanıyor. ingilizce orjinalinde “rome statute” olarak belirtilen taahhütname
insanlığa karşı işlenen suçlarla ilgili olup kapsamı daha çok uluslararası savaş, soykırım ve saldırı suçları ile ilgilidir.

5. facebook’un halka açık olmasının abd nezdinde konuyla ilgisi olabilir fakat bu durumun gizlilik hakkını ihlal edip etmeme ile bir ilgisi bulunmamaktadır. halka açık, yani borsaya kote olmak facebook’a sermaye piyasalarıyla ilgili uluslararası bir takım yükümlülüklere uymayı zorunlu kılar, evet, ve bunlardan birisi de müşteriler de dahil tüm paydaşların hakkını gözetmektir. fakat bu daha çok kârlılık, adil fiyat politikaları ve ticaretle ilgilidir. elbette kişilik hakları size ait olan bir şeyin satışı adil ve dürüst ticaret kapsamına girmemektedir ancak bu durum facebook’un para kazanma yolu olan reklam
satışı ile ilgisiz olup, mark zückerberg’in ya da facebook’un bağlı bir ortaklık aracılığıyla fotoğraflarınızı, kısa filmlerinizi vb. telif haklı ürünlerinizin size bir telif ödemeden ayan beyan satışını yapması halinde daha çok geçerli olacaktır. başka bir zincir yayılma şekilli trollük olan bu metni yayınlamış olmanızın size bir katkı sağlayacağını düşünmek, facebook kullanım koşullarını kabul etmiş olmanız dolayısıyla fazlasıyla iyimser olur.
--spoiler--
sikimsonik internet sitesi.
hagi ünlüye benzıyorsun
bunu paylaşmassan yakınını kaybetçen
allah rızası için paylaş
peygamberını sevıyorsan bu bağlantıyı paylaş
lütfen fotografımı begenın

gibi salak saçma şeylerle insanları bıktıran 8 9 yasında çocukların dolaştıgı mark zümberg kurdugu (başkalarının fikirlerını çalıp kurdugu)sosyal paylaşım sitesidir.
Gereksiz sosyallik sağlayan kurumlardan birisi.
© copyright 2005 - 2026