bugün
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi6
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- sözler köşkü6
- sıpsıkıcı olmanız4
- ataköy'deki anyma konserinin iptal edilmesi3
- atatürk'e alerjisi olan tipler5
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- müslüman cinler2
- sözlükte evlenecek adam kalmaması3
- mesaj atıp konuşmayan kız2
- şikeci amedspor5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- 1948 arap israil savaşı2
- sözlüğün bitmiş olması3
- saçını mora boyatan kızın amacı2
- dün gece ne oldu13
- sırrı süreyya önder28
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı5
- askerde sözlüğe girmek4
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- silver ile evlenecek erkek52
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- hristiyanlık4
- anın görüntüsü16
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak4
- tutmayan başlık açma rehberi7
- burcu akrep olan birini akrep sokması2
- sarapci koala58
- tarantino star wars'ı çekseydi nasıl olurdu2
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- askerlik anıları6
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- oha doğum günüm yarın2
- suat usta2
- sözlükteki linç kültürü12
- mankenlikten şarkıcılığa transfer olan ünlüler2
- adem ve havva'nın yasak ağaca el sürmesi3
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- yakışıklı olup sevgilisi olmayan erkek3
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- rafael leao victor osimhen leroy sane11
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
entry'ler (322)
diyalog tv de şu an yayınlanmakta olan film. kanalları gezerken denk geldim. çok bilinen kanalların bugün bu filmi yayınlamaması gerçekten üzücü.
çaresizliği, elden bir şey gelemeyişi anlatan en iyi film.
kendisi ekrana gelip de konuşmaya başladığı zaman televizyona tekme atasım geliyor ama daha taksitleri bitmediği için kıyamıyorum.
bir ton bağırıp çağırıp eleştirdiği kişiler bundan kat be kat yüksek puan aldığı zaman orgazm olmuş gibi hissediyorum.
bir ton bağırıp çağırıp eleştirdiği kişiler bundan kat be kat yüksek puan aldığı zaman orgazm olmuş gibi hissediyorum.
izlanda nın yenmesini istediğim maç. bizim neyimize euro 2016, başka maçlar oynayıp da dünyaya daha fazla rezil olmaya gerek yok. yarın bütün dış basında yer alırız artık kendi vatandaşını ıslıklayan ülke diye.
dabbe serisinin 6. filmi.
fragmanı çıkmış. vizyon tarihi 11 eylül'dür.
https://www.youtube.com/watch?v=qdWMb7RH_C8
fragmanı çıkmış. vizyon tarihi 11 eylül'dür.
https://www.youtube.com/watch?v=qdWMb7RH_C8
nikah masasında ayağına basılınca boşalan erkeğin eşidir.
verse 1 sn bile düşünmeden üstüne atlarsın bir de kanka diyorsun. farklı cinsiyetlerden kanka tanımlaması yapılmaz zor, doğaya ters.
inandığı dinden ötürü değil, desteklediği siyasi partiden rant alma çabasında olduğu için örtünen türbanlıdır.
birkaç yıl önce metro turizm ile edirne'ye giderken daha yolun başında aracın klimalar bozulmuştu. yazın ortasında klimalar bozulmasına rağmen şoför ve muavin bir şey olmaz diyerek yoluna devam etti. yarım saat geçmeden bir abla baygınlık geçirdi,ambulansla hastaneye aldılar. diğer sağ kalan yolcular olarak klimasız otobüsle edirne'ye kadar mecbur devam ettik.
2009 seçimleri zamanında dillendirilen cümleydi, o zamandan bu zamana ne değişti diye sorarlar adama. işe gelince olur işine gelmeyince olmaz, yok öyle bir dünya.
http://www.yenisafak.com/...k-ulkeye-ihanettir-175122
tanım: 2009 tarihli bir haber başlığı.
(bkz: adamın gol diyor)
http://www.yenisafak.com/...k-ulkeye-ihanettir-175122
tanım: 2009 tarihli bir haber başlığı.
(bkz: adamın gol diyor)
siz siz olun bu tür yalandan kurumsallık kasan firmalardan uzak durun, şikayetvar yorumlarına bakarsanız ne kadar rezil bir firma olduklarını anlarsınız. düğün gününden 2 ay önce mobilyaları aldık 2 ay oldu düğün günü geldi hala mobilya getiricekler.
bir yerlerde terslik olduğunun belirtisidir.
oy vermemek demek olanları kabul etmek demektir, oyunu vereceksin ki bir şeylerin değişmesinde senin de payın olacak.
hümanistlik yapmaya gerek yok, ya hepsini bir yere toplayıp belirli sınırlar içinde barınmasını sağlayacaksın ya da hepsini ülkeden defediceksin.
tavernaların gerçek kralıdır, atilla kaya'nın olduğu zamanlar diğer piyanist şantörlerin esamesi okunmazdı. atilla kaya'yı bilmeyenler çıkıp da ben arabesk dinliyorum taverna müziklerinin hastasıyım demesinler.
ruhu şad olsun.
ruhu şad olsun.
gelmiş, geçmiş ve gelecek zamanlarda da en büyük lider olarak da kalacak şeklinde güncellenebilir, bu kadar da iddialıyım.
acı bir gerçektir ki öldüğü için bu kadar abartılmıştır. sesi iyidir kötüdür bilemem ama ülkemizde klasik olan öldükten sonra değer gören çoğu kişiden birisidir kendisi.
ortada bir dans göremediğim ortam, tepinen gençler var etrafta.