bugün

facebook

facebook'un yeni kullanım koşullarına cevaben, tarafıma ait her türlü photoshoplu komik fotoğraflarımın , tüm özlü sözlerimin , sözlüklerden , zaytunglardan çaldığım esprilerimin , sırf profil fotosu güzel diye saatlerce başka güzel fotosunu aradığımı kızların , dudaklarımı büzüştürerek kendi kendimi çektiğim tüm fotoların bana ait olduğunu beyan ederim. paylaşmadan önce bana soracaksınız. onları öyle yada böyle satıpta efenim saçma sapan tiplerin bana ulaşmasına sebep olmayacaksınız Kadeş antlaşması madde 3 e dayanarak götünüzü keserim..

işbu profil özel belge niteliğindedir. ilk abone olduğumda koyduğum bebekken banyo yaptırıldığım sırada çekilen fotoğrafı herkes görmüş ya len bende niye yalnızım diyorum.bu yazdıklarımı kankalar paylaştığında karışmayacaksın aynı haklar onlarında olacak. privacy policy nin yanında ki o küçük kutucuğu sırf bu aleme girmek için tikleyip kabul ettiğimiz doğru fakat devir değişti zuckerberg kardeşim çoğunluk biziz bunu duvarına yapıştıranlar senin o privacinden yırtacak.Benim adıma sanki üyesiymişim gibi " hey bu siteye girsene çok farklı" ya da " ooo izlemelisin" üst başlıklı paylaşımlarda bulunmanda tamamen yasak.tüm bu yazılanlar zukerbergin gelmişini geçmişini kapsar.

Halka açık bir şirket olan facebook uluslararası muhasebe standartlarının (ki konuyla hiç alakası yok) uyarınca bu yazıyı kopyalayan herkese telif ödemek zorndadır.Bu yazıyı paylaştığınız anda isteğe bağlı ssk nız facebook tarafından başlatılacak. şimdiye kadar paylaştığınız tüm "Allah canını almasın" ya da "çok tatlı yhaaa" yorumu yapılmış videolardan para kazanacaksınız.IP adresimizden hangi ülkede olduğumuz tespit edilip özlü sözlerden aldığımız paranın %3 'ü + 0,006 damga vergisi bir fonda toplanarak Özdemir Asaf'ı yaşatma derneğine aktarılacak.işbu belge tarafımdan yazılmış olup tüm sorumluluk tabiki yine zukerberg indir.Arz ederim .Çağatay OK..
© copyright 2005 - 2026