bugün
- erkeklerin kadınsılaşması9
- üstteki yazarın nicki ile akrostiş yaz5
- şu anda ne yapıyorsun10
- insanların gözlem yapmaması7
- sözlükte altın günü yapmak10
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı2
- tuborg kırmızı seven kız4
- kendini gizleyip geri gelen yazarlar2
- insanların gözleme yapmaması4
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan7
- hobileriniz2
- fobileriniz2
- turiste çarpıp gözüme sinek kaçtı diyen kadın2
- özgür özel'in kabak tadı vermeye başlaması2
- sosyalleşmekten kaçan insan4
- yarın iş olması4
- bir kezonun elinden zehir olsa yemek5
- imamoğlu inşaat'a yolsuzluk operasyonu2
- messi'nin arjantin cezayir maçında 3 gol atması3
- 17 haziran 2026 portekiz demokratik kongo maçı3
- ankastre bozukluğu4
- şeytan5
- eşek sucuğu16
- maldivler6
- üşenirken yapılan saçmalıklar7
- dünyanın en güzel omleti5
- allah6
- 30 lu yaşlar7
- uludağ sözlüğün cenaze namazı6
- takıntılı biri olmak3
- üstteki yazar ne yapıyor5
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması12
- pandela kaşarlığı2
- insanın bu hayattaki amacı17
- şirinevler8
- aşık yorguni10
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi11
- çocuğunu kocasından daha çok seven kadın3
- islam düşmanlarına epstein şoku2
- kimseyi memnun edememek12
- flört edinmek7
- sözlük yazarlarının tanım yapabilme menzili2
- brusella2
- kızartma yağından sabun yapmak8
- biraderleri üst üste koymak7
- eşe mi pahalı hediye alınır metrese mi sorunsalı6
- aşırı sinirli olmak2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- aleyna tilki4
Kuruluşundan sonra amerikan tamamen kontrolünün her büyük şirket gibi amerika ve amerikanın istihbarat kaynaklarının elinde olduğu rivayet edilen site. komplolardan bir diğeri ise bu sitenin tamamen veri toplama ve istihbarata destek amaçlı kurulduğu. tabi ki bir çok komplo daha vardır ya da türetilebilir ama genel olarak yıllardır kullanırız iyi mi kötü mü daha karar verebilmiş değilim.
(bkz: ego tatmini)
an itibariyle patlak olan sosyal paylaşım sitesidir. sosyal paylaşım değil derdim. sıkıldım, oyun oynayacaktım amk. http:// ile https:// arasındaki derin uçurumda kaybolmuşlar sanırım.
mesajlaşma kısmı gene değişmiş.
operada ilk mesaja çıkıyor sürekli karşımdaki ne yazmış göremiyorum amk.
bi kurcalamayın lan şu siteyi. mark evlendin hala rahat durmuyon olm.
operada ilk mesaja çıkıyor sürekli karşımdaki ne yazmış göremiyorum amk.
bi kurcalamayın lan şu siteyi. mark evlendin hala rahat durmuyon olm.
modern kahvedir. batak, okey, 101 vs den sonra maçlarıda izleyebildiğimizdir. üşengeç insan için kahve keyfini evinize getirdik.*
ilişki duyurum yeri olarak şey etmekte gençlerimiz. bence değil o ayrı .
mesaj formatına yeni bir soluk getirmiş sitedir.
pek fena olmamış birinin facebook şifresini patlatırsam mesajlarını okumak daha pratik olmuş.
zuckerberg adamsın.*
pek fena olmamış birinin facebook şifresini patlatırsam mesajlarını okumak daha pratik olmuş.
zuckerberg adamsın.*
internet paketli bir telefonunuz varsa bişiler paylaşmasanız sohbet etmeseniz bile sizi bağlamaya yetecek ve içine alacak bir oluşuma sahip sözde sosyal ortam .
kullanıcılarının hangi saatte neyi arattığını hareketler dökümünde gösteren fasilite. bir tür sanal çöplük.
bi arkadasimin takilirken bilgisayarini, ancak statu yazarken blackberry'sini kullandigi site. yazdigi statunun altinda "blackberry araciligiyla paylasildi" yazacak ya, bu da cocugun havasina hava katacak. vay anasini.
south park'in 14.sezon 4.bolumunde cok zekice elestirdigi ve beni de konu hakkinda derin dusuncelere surukledigi 'sosyal' paylasim agi.
http://www.southparkstudi...s14e04-you-have-0-friends
simdi bi benzetme yapmak istiyorum ben. bazi sarkilarin sozlerini internette ya da baska bi yerde okumuslugumuz vardir muhakkak. bu sarkilar -en azindan bana oyle oluyor- artik sadece kulagima hitap eden birsey degildir. dinlerken aklima sarki sozlerini okudugum sayfa gelir hep. font'u gelir, sitenin sekli semali gelir. artik o sarki benim zihnim de o eski sarki degildir. her dinledigimde sarkinin yaninda goruntuler harfler belirir. ya da klibi olan bir sarki artik zihnimizde klipteki goruntuleriyle de butunlesmis bir sekilde vardir.
iste facebook'un bundan hic bir farki yoktur. sokakta, okulda canli kanli gordugumuz insani hatirladigimizda, surekli profil resmiyle, yazdigi statuyle, patlastigi videolarrla belirmesine neden olur zihnimizde. artik o insan iki kisidir bizim icin. tipki o sarkiyi internetten okudugumuz harflerin gorsel duyularindan ayiramadigimiz gibi, insanlari da profillerinden ayiramiyoruz. tanidiklarimin beynimde olusturduklari kisilerin sadece kendileri gibi olmasini ve ben de arkadaslarimin zihninde sadece kendim olmak istedigim icin kullanmiyorum bu siteyi.
insanlarin sunu bilmesi lazim. online kisilikleri gibi deegildir hicbiri. olmaya da calismamalari lazim zaten. herkes profil resmindekinden daha guzeldir. herkes profilinde bize sundugu insandan daha ilgi cekicidir, daha cana yakindir, daha samimidir.
http://www.southparkstudi...s14e04-you-have-0-friends
simdi bi benzetme yapmak istiyorum ben. bazi sarkilarin sozlerini internette ya da baska bi yerde okumuslugumuz vardir muhakkak. bu sarkilar -en azindan bana oyle oluyor- artik sadece kulagima hitap eden birsey degildir. dinlerken aklima sarki sozlerini okudugum sayfa gelir hep. font'u gelir, sitenin sekli semali gelir. artik o sarki benim zihnim de o eski sarki degildir. her dinledigimde sarkinin yaninda goruntuler harfler belirir. ya da klibi olan bir sarki artik zihnimizde klipteki goruntuleriyle de butunlesmis bir sekilde vardir.
iste facebook'un bundan hic bir farki yoktur. sokakta, okulda canli kanli gordugumuz insani hatirladigimizda, surekli profil resmiyle, yazdigi statuyle, patlastigi videolarrla belirmesine neden olur zihnimizde. artik o insan iki kisidir bizim icin. tipki o sarkiyi internetten okudugumuz harflerin gorsel duyularindan ayiramadigimiz gibi, insanlari da profillerinden ayiramiyoruz. tanidiklarimin beynimde olusturduklari kisilerin sadece kendileri gibi olmasini ve ben de arkadaslarimin zihninde sadece kendim olmak istedigim icin kullanmiyorum bu siteyi.
insanlarin sunu bilmesi lazim. online kisilikleri gibi deegildir hicbiri. olmaya da calismamalari lazim zaten. herkes profil resmindekinden daha guzeldir. herkes profilinde bize sundugu insandan daha ilgi cekicidir, daha cana yakindir, daha samimidir.
saçma sapan reklamlarla günden güne kendinden soğutan site.
gereksiz sosyalleşme sitesidir.
an itibariyle server hatası vermektedir.
veritabanı güncelleniyor sanırım, sistem buglarını fixlemekle meşgullar, görünümde de değişikliğe gidiyor olabilirler, bakalım neler olacak.
an itibariyle ulaşılamamaktadır. topluca felç olucaz lan. * http://ulu.so/uppe1g
bizi böyle çaresiz, bizi böyle derbeder, bizi böyle ortalarda bırakma.
mobil versiyonu sorunsuz çalışmaktadır.
an itibariyle gençlere yetim hissi verdiren sitedir.
zall paşayı aralarına almış site. az sonra duvarlarda arkadaşlar düzeldi görürseniz şaşırmayın.
webden ulaşamıyorsanız boşuna yırtınmayın! m.facebook.com var, web tarayıcısına yazıp girebiliyonuz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar