bugün
- habire12 adamdır37
- habire1275
- izmirli kızların verici olması34
- claudian clouds kadındır8
- sssilvermist19
- cilgincapkin13
- yarası olan gocudur3
- suca suruklenen cocuk7
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- selam arkadaşlar beni hatırladınız mı4
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- liseliler için uyku vakti2
- adanalı3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- yazarların iyi ki almışım dediği şeyler3
- temmuz6
- sigmund freud sözleri2
- burhaniye6
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- yorgun mermi13
- vincent van gogh5
- sözlükte kavga eden iki yazarda artı oy alması3
- gammazların tarafsız olması gerekliliği27
- ülkedeki en büyük orospu çocuğu3
- türklerin en başarılı olduğu spor3
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin4
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- fetöyü doğuran katı laikliktir5
- 21 temmuz 2026 fenerbahçe gornik zabrze maçı5
- mangal yakabilen kız3
- kemoşların genel özellikleri4
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- fakirler cep telefonu kullanmasın3
- dji mini 5 pro2
- true'nun çaylak olması2
- çılgın ve çapkın bir erkeği kucağa almak2
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- verici olmanın dayanılmaz hafifliği2
- bodrum2
- karton toplayan piç3
- faşistlerin biraz saldırgan olmaları2
- bir kıza sevgilin var mı diye sormak10
- sözlük teyzesine çakmak3
- trollüğün ayağa düşmesi3
- 26 temmuz 2026 türkiye brezilya voleybol maçı7
- fotoğrafçılıkla nasıl para kazanılır2
- çilek reçeli vs vişne reçeli9
- ağzına almayan kız3
- gürsel tekin6
- verici kız2
entry'ler (154)
herkese senelerce seneye diye cevap verdiğim soru. sonrasında da terkedilerek seneye cevabı bile veremeyecek duruma geldim. hep başa dönüyorum bu işlerde.
1 kasım genel seçimleri arefesinde ak parti etiketlerine sansür uygulayan açık istihbarat aracıdır. Diğer partileri 50-100 tivit gibi komik rakamlarla Tt'ye girerken ak parti etiketleri 230k tivitler bir kere Tt'ye girmiş olup yarım saat bile olmadan TT'den çıkartılmıştır. Bu sansürcü yapının anti demokrat tutumunun sebebi tesadüf olamaz.
Sözlükteki Fetullahçı terör örgütü sempatizanı yazarları rahatsız eden bir durum olmuştur. Bir vatandaşın başörtüsü takması suç işlemeyeceği anlamına gelmeyeceği gibi kelepçe takılamaz olan kişiler olması demek de değildir. Kanunlar önünde herkes eşittir ve diğer vatandaşlara uygulanan prosedürün onlara uygulanması gerekir.
Bu aralar cok mu karşılaşıyoruz genc şeklindeki hitabimdir.
Herkesi ad soyadla kaydederim. Sevgili de dahil.
Günlerdir ortalığı savaş alanına döndüren kimin malı oldukları belli olmayan bir grup vandalın mesleği.
Bruno Mars bebesinden lazy song.
Zenci bir eş diliyorum rabbimmden ..Mousa gibi imanlı, Okocha gibi hırslı, Anelka gibi karizmatik, Appiah gibi kuvvetli vsvsvs Nerde ben de o şans ben gider Bienvenue gibi işe yaramazını bulurum !:)) diye buyurmuş zenci sevgisi had safhada fenerli kadın kişisi.
görsel
görsel
ibretlik paylaşımlarla gözler önüne serilen durumdur.
doğum günüm. kutlu doğum günü ilan edilesi gün.
kulaklarımızın pasını dahi siken reklam.
Maddi sıkıntısı olmadıgı iÇin gitmesi gereken durumdur.
O kadar serveti varken yapmamasi olmamış durumdur.
Atatürk'ten büyük komutan,siyasetÇi,devlet adamı, öğretmen vs olmayacağı gibi devrimci de olmama durumudur. Keza başkomutan, başöğretmen vs gibi sıfatlarının yanında basdevrimci'nin olmaması manevi şahsına yapılmış bir hakarettir. Yetkililere gorevi suistimalden ve Atatürk'ü koruma kanununa muhalefetten dava aÇılması iCap etmektedir.
yiyin birbirinizi amk dedirten olaydır.
Menchesterin Galatasaray'a yattığını söyleyen Fenerliyle aynı kişi olması muhtemeldir.
Olmayan resimdir. Çünkü ulu önder namazını evinde kılardı.
Eski sevgiliye göre değişir. Kimine siktir git la demeye bile tenezzül etmezsin kimine güzelce cevap verirsin. Yazar işbu entride düşüncelerini gerizekalıya anlatır gibi örnekleyerek anlatmıştır.
aynı trende bir sonraki vakit namazında cemaate imamlık etmiştir kendisi. Çok iyi bir hafızdı ulu önder.
Dünyaya gelmiş en yüce insanların en öndekilerinden biridir kendisi. Olmasaydı olmazdık. Babamiz kimdi bilemezdik. Herşeyimizi borÇlu olduğumuz başkumandan, başöğretmen. Ona olan sevgimi hayranlığımı ifade edecek kelimeler bulmakta zorlanıyorum. metrobüste avcılara giderken yazdığım bu entriyi metrobusu bile kendisine borÇluyuz. Ona Müslüman değil diyenler halt etmişler. Özgürlük savaşÇısı, anti emperyalist gerÇek bir türktür kendisi. AÇtığın yolda gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime and iÇerim.