bugün
- uyudun mu yazan kız13
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri14
- gerçeği aramak10
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması16
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu9
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- anın görüntüsü15
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- koltukta uyumak12
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı36
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- true nun çaylak olması8
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- sırrı süreyya önder50
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- iyi geceler15
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede8
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması9
- uludağ sözlük zirvesi32
- otizmliye cennet garanti mi8

entry'ler (658)
gelmiş geçmiş en ama en şişirilmiş overrated balon filmlerden biri. hayatımda böylesine uydurulmuş peri masalı görmedim ben. cüceler, ejderhalar, büyücüler vb. her türlü saçmalığı içerisinde barındıran böylesine bir saçmalık görmedim.
edit: ergenler çok kızdılar. eksi manyağı oldum. ama bu gerçeği değiştirir mi, değiştirmez. lotr balondur.
edit: ergenler çok kızdılar. eksi manyağı oldum. ama bu gerçeği değiştirir mi, değiştirmez. lotr balondur.
dandik ve overrated filmleri top listelerde gösteren vasat site.
telefonlarını herkesin elinde görünce tiksinmeye başladığım dünyanın 1 numaralı plastik telefon üreticisi.
hayatımda 1 ay yapıp bıraktığım iş. milletin nazını, ağız kokusunu, çirkefliğini, kendini beğenmişliğini çektiğiniz mesleğimsi. belirteyim, kovulmadım kendim bıraktım. bir kez daha anladım ki özgürlüğüne düşkün insanların asla bulaşmaması gereken hede garsonluk. işsiz kalınır ama garsonluk yapılmaz.
sıkılıp yarısında bıraktığım gereksiz mekan. daha da uğramam böyle saçma ergen ortamlarına.
ne zaman tv ya da nette rastlasam hemen şalterleri kapatıp oradan uzaklaştığım itici ve vasat karakter. hele o tiksinç sesi yok mu; nefret ediyorum. evet pepee denen sinir bozucu animasyondan iğreniyorum. gerçek bir karakter olsa cinayet sebebi olabilirdi.
(bkz: kitap okumak)
not: kitap okuma olarak söyleyince emir kipine kayıyor. yani kitap filan okuma kardeş gibi bir anlam çıkıyor.
not: kitap okuma olarak söyleyince emir kipine kayıyor. yani kitap filan okuma kardeş gibi bir anlam çıkıyor.
prometheus ile birlikte en sevdiğim varlıklardan biri.
kıskançlıktan üzülmektir.
ruhtur. astral seks uzmanından tavsiyeler.
bırakmayı başaramadığım zararlı alışkanlık, vakit kaybı, zaman öldürgeci. ömrümün üçte birine mâl oluyor neredeyse.
tişibo diye okuyorum, mutluyum.
tinerciliğe ve dilenciliğe zemin hazırlayan etkenleri yaratanlar öldürülse daha iyi olur gibi. sosyolojiden anlamayıp toplumsal çıkarım yapan zihniyeti de öldürsek iyidir.
muzdarip olduğum sorun. boşaltacak o kadar çok kurgum ve aforizmam var ki; çıkış yolu bulamıyorum. nerden, nasıl başlayacağım gibi sorunlarla kısır döngüde yitip gidiyorum. sözlük gibi gereksiz yerlerde fikir kusmuklarımı saçmakla yetiniyorum.
trollük yapıp eğlendiğim vasat sözlük.
hormonal soykırım yaptıran durum. bacakların üzerinde sık kullanıldığında testis kanserini davetler.
intihar etmeyi bile başaramayacak kadar beceriksizim be sözlük.