bugün

/262
uzun süre önce dondurup şu aralar tekrar hesabımı açtığım ve ayarlarından anlamadığım sağ üst köşede kimin ne yaptığını ispiyonlayan site.
işi gücü olmayan insanların toplandıkları yer. yüzde 90'ını abazanlar oluşturur.
bunu kanıtlayan bir resim:

http://galeri.uludagsozluk.com/g/facebook/

bu resim bütün noktalama işaretleri kullanılarak yapılmış. *
bu arada benim de facebook hesabım var, fakat bazı zorunluluklardan dolayı açmıştım. ve kullanmıyorum. arada yazılanlara bakıp gülüyorum sadece. bu tür anlamsız uğraşların dışında, sürekli dini paylaşım yapanlar, facebook'tan şehit haberlerini defalarca yazıp vatansever olduğunu sananlar, gittiği heryerin fotoğrafını facebook'ta paylaşanlar....ve daha sayamadığım ve anlam veremediğim birsürü insan türüyle dolu garip bir ortam.
ben mi yeni görüyorum bilmiyorum ama smiley lar eklemiş site. güzel olmuş sözlük, bir eksiklik giderildi.
2012 olimpiyatları için özel bir sayfa hazırlayan ve sponsor sosyal ağ devi: http://www.sosyotrend.com...zel-facebook-sayfasi.html
bir yazımda pensilvanya üzerinden eleştiri yaptığım için gözüme kestirdiğim bir kız beni arkadaşlarından çıkarmış. hem akp li hem kürt. gerçi güzel değildi ismi hoşuma gidiyordu. neyse bi sikime yaramaz. onca güzel kızlar ve mesajlaştığım kızlar varken.

edit: bende akp liyim beyler.
paylaşımlara yapılan yorumlar için düzenleme özelliği getirmiş site: http://www.sosyotrend.com...-duzenleyebilirsiniz.html
demin arkadaş listemdeki birinin fotoğrafını 333 kişinin beğendiğini gördüm ve evet fotoğraf en az demin 333 derken ki haliniz kadar seksi. 333,333,333. facebookta bu kadar arkadaşı olmayan arkadaşlarım var lan. enteresan.
yapılan yorumların artık düzenlenebileceği site. yani editleyebiliyorsunuz.
facebook exchange özelliği ile dolaştığımız web sayfalarına göre bize reklam yayınlamaya başlayacak olan dev sosyal ağ: http://www.sosyotrend.com...book-bizi-gozleyecek.html
Artık bunaltmış olan, ergen kafesi işlevi gören sosyal paylaşım sitesi.
bi kız mesaj yolladı bana kafası hariç kaç cm diy. soruyorum hala cevap yazmadı. ne anlama geliyor? ilk kez duyuyom.
kullanıcı sayısı 800 milyonu geçtiği söylense de bunun yanlış bir sayı olduğu kesindir. benim bile 7-8 tane fake hesabım olduğunu düşünürsek 800 milyon rakamı gerçekten abartıdır.
sahibini zengin etmiştir o da ayrı bir mesele.
twitter’in populer olmasiyla ayni oranda inise gecen sosyal ag.
* çıkmış bir site (bkz: durumumu beğenir misin)
Türkçe yazamayan kişilerin bulunduğu sosyal paylaşım sitesi.
boş insanların ünlü olmaya çalıştığı bok çukuru.
benim de hesabım var. günlük 1-2* kere girer kontrol ederim. artık hemen hemen her kesin orada hesabı olduğu için arkadaşlarımla bazen oradan yazışırım ve ya resim filan her neyse artık oradan yollarım.

yalnız benim anlamakta zorluk çektiğim insanlar var orada. oturmuş saatlerce* bi resimler paylaşıyor, ne bileyim birisi bi şey paylaşmış oraya yorum yapıyor, beğeniyor, aynı anda birileriyle yazışıyor, ne bileyim gün içerisinde kendisi ne yapmışsa ve ya ne yapacaksa onu paylaşıyor. yani kısaca: kişinin dünyası facebook olmuş resmen, girmiş orada yaşıyor kendince.

valla bence hastalık gibi bi şey, kendilerine yazık ediyorlar, gerçek dünyayı yarım yaşıyorlar desek haksızlık olmaz bence.
mal gibi kendine her yerde işaretleyen çoğu ergenin barındığı sosyal paylaşım sitesi. Sevgilim sms yapsaydı bu saçma sapan şeyi kullanmak durumunda kalmazdım.
son kapama olaylarından sonra çoğu grupların kapanma korkusuyla yanlı paylaşımlar yapmaya başladığı internet sitesi.
yeni nesil ergenlerin uğrak ve vazgeçilmez mekanı olarak bilinen, sözde 'sosyal' paylaşım sitesi.

sitede her gün bir ergenin intihar ettiğini, jakuzi keyfi yaptığını, anlamsız ve sudan sebeplerden dolayı farklı arayışlar içerisine düştüğünü görebilirsiniz ve ne yazıktır ki, tüm dünyaları popülerlik ve karı kız olan bu ergenlerin bırakın dünyayı, yaşamış olduğu coğrafyada ki gelişmelerden haberdar olmaması dikkat çekmektedir.
haberim olmadan apaçinin birine arkadaşlık isteği göndermiş olan site. apaçi arkadaş da kabul etmiş mal. arkadaşlarımdan çıkardıktan sonra acaba yanlışlıkla mı gönderdim diye düşünürken, 3 dakika sonra tekrar bildirim gelmesin mi "xx arkadaşlık isteğini kabul etti" diye.
ne yapayım ben sözlük?
gizlilik diye bişey de kalmamış arkadaşım. çok bozdu.
facebook parali olacak dediler dediler inanmadiniz. bak ne oldu simdi?

görsel
bu face chat'de şu 'görüldü' zırvası yok mu, ne kadar gereksiz, ne kadar görüşülmek istenmeyen insan varsa hepsine cevap verme yükümlülüğü doğurdu. zaten sırf arkadaşlarla görüşmek için giriyodum, ondan da soğuttu. afferin zükerberg.
genelde kız arkadaşların, belki görülmemiştir de ondan beğenilmemiştir diye düşünüp, birkaç farklı resmi, bir besin zincirine benzer şekilde, sürekli olarak değiştirmesidir.sanırım amaç daha çok beğeni toplamak,daha çok ilgi görmek ve daha çok boka batmaktır.
© copyright 2005 - 2026