bugün

/262
an itibariyle ufaktan sıçış yaşayan sitedir. fotoğrafların gösterilmesinde sıkıntı var. o sıçış bende de olabilir tabi. bilemedim.
paylaşılan bağlantıları sadece
beğenmenizi isteyen sitedir.
sözlükdeki gibi beğenme
konusunda seçenekler
oluştursalar çok güzel olacak.
zira kötülemek istediğim çok
bağlantı var.
aynı anda en fazla 20 arkadaşa
aynı mesajı gönderebiliyorsunuz.
yani şu demek; listenizdeki 200
arkadaşınız var ve hepsinin
kabotaj bayramını tek bir mesajla
kutlamak istiyorsunuz, olmuyor.
arkadaş ortamında bir kere el sıkıştıktan sonra hemen arkadaşlık isteği göndererek yüksek dozda emrivaki içeren ortamdır buna rağmen kolay kolay bırakılamaz bağımlılık yapar, şiddetle dikkat edilmesi önerilir...
insan kaynaklarının işe alımlarda
kontrol ettiği,resimlerinizden,
paylaştığınız bağlantılardan hakkınızda
fikir sahibi olmaya çalıştığı sosyal paylaşım
sitesi.niçin böyle yazdığımı anlamadım,her şey bir
anda gelişti,pişman değilim suçum sabittir.
ülkemizde fotoğraf makinesi alımlarını ve amatör fotoğrafçıların sayısını arttırmış bir sosyal paylaşım sitesidir.
insanların mantıksız iletilerle doldurup bir de beğeni üstüne beğeni ve onlarca yorum aldığı bir yer. ne kadar salak insanlarla arkadaşlık yaptığımı ve arkadaş listemi gözden geçirmemi sağladı sağolsun.

x eleman: ikibinon'u geçtik ikibinonbir'ide geçelim hemen.

10 adet beğeni 8 yorum. mal mısınız lan siz? az daha ekranımı kırıyordum. bir de 12 yaşındaki kuzenim özdemir asaf hayranı olmuş. tey allam çocuk metin2'nin başından kalkmaz kitap açmaz özdemir asaf hayranı. kafamı bizans surlarına vurasım geldi.
Harvard'lı bir öğrencinin yaratıcı bir zekayla milyoner babası olduğu, cümle alemin içinde bulunduğu, kaybolduğu, kendini kaptırdığı sitedir.
an itibariyle 15 mart tarihinde kapatılacağına dair söylentiler çıkan sosyal paylaşım sitesi.

http://weeklyworldnews.co...k-will-end-on-march-15th/
weekly world news in haberine göre 15 mart ta kapatılması gündeme gelen sosyal paylaşım sitesi. mark zuckerberg in dediğine göre siteyi yönetmek artık çok stresli bir hal almış, bu yüzden de kapatma kararı alınmış.

kaynak
kız arkadaşımla bolca sorun yaşamama neden olan ultra gereksiz ve amacı dışında kullanılan site.
facebook'u mal mal kullanmanın dışında iş takibi, etkinliklerden haberdar olma kayıt yaptırma gibi güzel özellikleri de vardır. kimse zorla kullansın denmiyor zaten. kişinin kendi isteğindedir kullanıp kullanmamak.
birkaç dakika önce bakım nedeniyle kapıları kapatan internet sitesi. yada bende birşey var?

edit: tamam düzeldi heyecan yok.
6 aydır kapattığım ve millet ne yapıyor acaba diye meraktan çatladığım site.
(bkz: facebookda beni kim silmiş kim eklemiş)
http://www.facebook.com/h...?show_form=delete_account
kapanmasıyla bir süre insanların başka bir meşgale araması gerekecek olan sitedir.
artık ilkokul arkadaşları el ele hep beraber gazetelere ilan verip buluşacaklar.
mutlaka günde 1524 kişinin cmylmz ın hayde videosunu paylaştığı sitedir.
ismail yk'nın iğrenç şarkısı.
Artik milletin bukunu çikarmaya başladıgı sosyal paylasim sitesi.
tamamen insanları asosyal yapmaktadır. çektiğin resimi koyma amk. nolacak?
dipnot: iki hafta önce kapattım.
artık insanlar alacaklı olduklarını facebook sayesinde buluyor.
15 mart'ta kapanmayacak. bilginize.
işini halletmek için kullanıyorsan mükemmel bir iletişim aracı. bokunu çıkarmamak lazım.
gerekli gereksiz bütün ilkokul arkadaşlarını önüne çift tıklayış kadar dibimize sokan sosyal paylaşım zımbırtısıdır!

(bkz: ilkokul arkadaşımı bafiledim teşekkürler facebook)

ayrıca;
karmaşık ilişki vaziyeti gibi bir duruma bu site sayesinde vakıf olduk. (neyin nesi ki?)
Türk bayrağını beğenecek 50000000 kişi bulabilirim kasıntıları.
fotografı beğen, videoyu paylaşmıcaksan izleme, duvar yazımı gıdıkla gibi saçmalıklarıda hayatımıza soktu.

(bkz: beğenmeme butonu yokmu puhahahaha) (leşşşşş!)
kullanmayı bilen, işi abartmayan kimseler için, güzel bir boş vakit geçirme aracıdır. ayrıca sene oldu 2011, günlerden 11 ocak ve ben hala yeni profile geçmedim. ama bugün gördüğüm bir bildirimle yıkıldım.
--spoiler--
yeni profilin çok yakında geliyor

Birkaç gün içerisinde kendini daha ayrıntılı tanıtmana yardımcı pek çok yeni özelliğe sahip yeni profile geçeceksin.
--spoiler--
altına bir de "şimdi geç" butonu koymuşlar. "ya sıka sıka ya da s*ke s*ke" demeye getiriyorlar.
© copyright 2005 - 2026