bugün

/262
ani bir gece baskınıyla yeni profili dayatmış olan site.

amk zükerbergi.
yeniliklerin uygulanması için engellemelerin olduğu sosyal paylaşım zımbırtısı .

5 dakika giremedim , yeniden girebildiğimde anasayfada durumun yanında " soru " isimli yeni bir seçenek gördüm üzerine bastım , " bir soru sorun " ve " anket oluştur " seçenekleri vardı .

ayrıca profil sayfasında da duvar , fotoğraf , bilgiler kısmında da " anılar " seçeneği konmuş . facebook'a ilk kaydolduğunuz günde neler yaptığınızı gösteren bir şey var orada da .
yeni güncellenen hali oldukça güzel. memories kısmı ayrı bi hoş olmuş. helal genşler.
beni zorla yeni profile sokan o ibneyi bi yakalarsam.
allah belanı versin marc...girmek istemiyorum abicim, yeni profil falan. isteyen girsin.
an itibari ile bembeyaz bir sayfa açmaya mı karar verdi noluyor dedigim sanal sosyal ağ... hiç bir sekme, görüntü, detay yok. sadece kocaman derin ve boş bir beyazlık...
(bkz: ölecek miyim ne yoksa sözlük)

edit: telaşa mahal yok. sanırım şimdi değil sonra dediler yukarıdan bana.. sayfam yine dopdolu cıvıl cıvıl...
sanırım bu beyaz sayfalar o iğrenç profile geçişimizin bileti. bırakın da eskisinde kalak be.
http://www.beta.facebook.com/home.php? adresinden ulaşılabilen site.
buna bok atınca çok karizmatik olunuyormuş. ben öyle duydum.

*ibne facebook!!!!pis asosyallerlerl!!!!dışarı çıkın birazda hava alın tamam mıııı"

oldu mu bakim? :$ (utanmak bile parayla amına koyim)
mail adresimi şifremi hatırla diye giriş yapıyorsanız ve geceden beri açılmıyorsa boşuna beklemeyin. çıkış yapıp tekrar girin düzeliyor.
ahhhhhhh yonja ahhhhhhhhh
yeni şeysine hala geçmediğimdir. zorla geçirecekler mi diye merak ettiğimdir. zuckenberg'in beni unutmuş olma ihtimali üzerinde durmaktayım. inşallah öyle olur.

(bkz: dinimiz amin)
yeni şeysine geçildikden sonra,eski şeysine tekrar geçilmeyen şey.
görsel
sünliminal mesaj taşıyan sosyal haberleşme ağı.
http://www.thefacebook.com olarak erişilebilen site
kraliçenin bile hesabı var o derece;

http://t.co/Gwpt1fN
Sabah yataktan doğrulup gözler yarı açık yarı kapalı pc power düğmesine bas, facebook.com, gir, ohhh..şimdi tualete gidip, kahvaltı yapıp, güne başlayabilirsin..
facebook sayfalarında dolaşırken ekranın sağ üst köşesinde herhangi bir arkadaşınızın fotoğraflarını görmeniz, ve onların da sizinkileri görmesi durumunun engeli yok sanırım. fotoğrafları mı kaldıracağız illa?
bir çok yuvanın yıkılmasına,sevgililerin kavga edip didişmesine,abazaların tavan yapan testesteronlarının yatışması kısacası herşeye muktedir olan site.
--spoiler--
Video yüklemeleri devre dışı.
Facebook hesabında telif hakkı ihlaliyle ilgili bir etkinlik söz konusu olduğundan, daha fazla video yüklemeni engelledik. Daha fazla bilgi için lütfen help pagena bak.
--spoiler--
türkçe'nizi sikeyim.

tüm vidyoları kaldırdım neden günlerdir aynı hata? en azından hangi vidyonun sorun teşkil ettiğini söyleyin de ona göre silelim.
türk'lerin en çok girdiği site seçilmiş, ne şahane(!).
yeni profilini beğenmediğim site. heryerinde koca koca fotoğraflarla çok göz yoruyor.Eski profile devam...
entellektüellerin buluşma noktası.
iskender pala, can yücel, nazım hikmet ve daha birçok ismin hayranlarıyla dolu bir sosyal paylaşım sitesi.
özlü sözlerin cirit attığı, o kendini biliyor iletilerinin de sahibini bulduğu sosyal mesajlara da hizmet eden sitedir aynı zamanda.
başlangıçta girmekten imtina ettim. sonra çok popüler olunca ben de bi hesap açtım.
arkadaş arası geyik çevirdiğimiz ve eğlendiğimiz bi yer oldu.
gün geldi daha da populerleşti.
eş dost akraba herkes hesap açtı. arkadaş olmak istedi. kabul etmediklerim tavır koydu. kabul ettim ben de hepsini mecburen.
sonra tabi benim için o eğlenceli site; aile içinde seviyeli biçimde eğlenebileceğim bi yer oldu çıktı.
bi de ''o sana niye onu demiş? sen niye böyle dedin?'' diye başeti yeme durumu var ki o daha da beter işte.
bu aralar sanatçı, bilimadamları ve sporcuların ölüm yıldönümleri falan yazılıyor.mesela ''hulusi kentmen' in 17. ölüm yıldönümü ya da savaş dinçel bundan 3 yıl önce öldü, saygıyla anıyoruz'' gibi gerçekten bunları böyle gün gün sayıyorlar mı yoksa, dikkat çekmenin yeni trendi bu mudur? çok samimiyetsiz geliyo be aga.
© copyright 2005 - 2026