bugün
- namus takıntısı olan erkek17
- regl dönemi çirkinliği5
- karton toplayan cocuk evlenirse karısına bakar mı3
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi15
- namus4
- aya gidilmedi dünya düz aşı karşıtıyım3
- kadınlar sözlük5
- talkan ve curcan katliamları4
- pernado bey birader3
- güzel kızların isimleri9
- true'ya arkadan sahip olmak2
- sari renkli seker ibnesi2
- yazarların şu sıralar streslendikleri konular3
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- diyete başlama pazartesisi5
- müzisyen yazarlar3
- evde boş boş çerez yiyip bira içmek4
- 86 yıl sonra bile atatürk'e minnet duyulma sebebi3
- ibni tekerlek el keşiş dağı2
- halkım yok sayılıyor işte kürt sorunu benim5
- suni arabistan2
- emek hırsızı patronları ifşa etme akımı4
- sözlük yazarlarının suları3
- yarı seküler yarı muhafazakar birisi olmak2
- alarm ertelemek2
- yeni arabalarda tuş yerine ekran olması3
- bilgi için mi like için mi yazılır7
- aniden gelen boşluk hissi3
- evlenmeyi başaramamış kadın17
- ismet bin komsomol el tavariş ül raskolnikov4
- ona bir şey söyle14
- abd iran anlaşması3
- istanbul'da ortalama kiranın 42 bin tl olması3
- 61 yaşındaki anne oğlunun bebeğini doğurdu2
- buddy dude23
- kızına eşine bikini giydiren aile reisi7
- yeşil burun adaları4
- botların ekşiden başlık araklaması4
- deli1i6
- aydın ünal2
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı5
- deliliğin tedavisi10
- menzil terör örgütü metö4
- 15 haziran 2026 isveç tunus maçı3
- 14 haziran 2026 avustralyalının türk çocuğu x i2
- barış alper yılmaz6
- futbol5
- siyah carlsberg4
- diamond bosphoruss birader4
- tunus5
bir arkadaşın arkadaşının iş bilgileri kısmında meslek olarak '' sınır ticareti adı altında kaçakçılık'' yazısını görmemle altıma işetmiş sitedir. *
son zamanlarda iyice soğumaya başladığım sözde sosyal paylaşım sitesi.kesinlikle insanları asosyalleştirmekte...5dk bakıp çıkacam diye girerken 1 saatin harcanabileceği bir sitedir.tavsiyem uzak durun
bütün gizlilik ayarlarını 'sadece ben' seçeneğini uygulayarak kullananlara kıl olduğum sosyal ağ.
kapansada kurtulsam dediğimdir.
böyle sosyallik olacaksa hiç olmasın; dudaklarını sekilden sekile sokup fotoğraf cektiren kızlar, her an ne bok yediğini duvarına yazanlar, bilmem şu kişiyi şu kadar seven bu kadar kisi bulabilirim sayfası, dakika bası gelen oyun istekleri, sağ altta sohbet kısmı olmasına rağmen herşeyi duvara paylaşan denyolar, hergün okulda; işte; özel hayatta birbirini görenlerin bir fotoğrafa 200 tane yorum yapması, 15-20 kişinin bir araya gelip x 'i protesto etmesi uzar gider bu liste.
acilen bu saçmalıklara önlem bulunmalı.
küçük bir düzenleme: liseliler birazdan eksilemeye başlar. ''smiley''.
böyle sosyallik olacaksa hiç olmasın; dudaklarını sekilden sekile sokup fotoğraf cektiren kızlar, her an ne bok yediğini duvarına yazanlar, bilmem şu kişiyi şu kadar seven bu kadar kisi bulabilirim sayfası, dakika bası gelen oyun istekleri, sağ altta sohbet kısmı olmasına rağmen herşeyi duvara paylaşan denyolar, hergün okulda; işte; özel hayatta birbirini görenlerin bir fotoğrafa 200 tane yorum yapması, 15-20 kişinin bir araya gelip x 'i protesto etmesi uzar gider bu liste.
acilen bu saçmalıklara önlem bulunmalı.
küçük bir düzenleme: liseliler birazdan eksilemeye başlar. ''smiley''.
0.facebook.com adresinden cepten bedava ulaşabileceğiniz sitedir.
son zamanlarda sizde normal hayatınıza dönebilirsiniz..bağımlı olmaktan kuratulabilirsiniz..başkalalarının hayatlarına olan merakınızı dizginleyebilirsiniz sloganlarını kullanarak başlatmayı düşündüğüm savaşın nedenidir.abi bu ne ya tamam iyi güzel hoş ama 24 saatin 20 saati facebookla geçirilir mi?ayrılma boşanma adam vurma aldatma beyin sarsıntısı..aklınıza gelebilecek her türlü şeye neden olabilecek çok zararlı bi alışkanlıktır.insanların hayatına merakınız artar ay dur şunada bi bakayım dur şu bu fotoğrafa ne yazmış derken hoop bi bakmışsınız kayıpsınız.alın size lost!bu mücadeleyi bi gün ben başlatmasam da biri başlatacak eminim=)
tüm arkadaşlarımı sildiğim için bana sürekli çarşıyı arkadaş olarak öneren oluşum.
arada merveler falan da uçuşuyor tabi.
arada merveler falan da uçuşuyor tabi.
15 Dakika sonra donduracağım ve 3 ay girmeyeceğim site.*
hergün girdiğimde yapılan yorumlara falan baktıkça facebook un amına koyum cümlesini bana söyletten site.
bugün insanı çıldırtacak derecede yavaş olan sosyal paylaşım zamazingosu.
saç baş yoldurtan paylaşım sitesi. ne bu yavaşlık arkadaş ya!
ekran başında sınav notlarının açıklanıp açıklanmadığını sürekli kontrol eden girişimci arkadaşların, açıklandığı anda "durum"larına yazarak kötü haber tellallığı yaptığı sosyal paylaşım sitesi.
çok paylaşımcıyız.
çok paylaşımcıyız.
artık benim için bir amacı olmayan sadece kankalarımla beraber kafa bulduğumuz yer konumuna gelen site.
mail sistemi dün akşam itibariyle devreye giren site.
Doğum günü olayının en yapmacık halinin yaşandığı site.
http://galeri.uludagsozluk.com/r/facebook-100182/
http://galeri.uludagsozluk.com/r/facebook-100182/
kullanmadığım için her gün şükrettiğim illet.o nedir öyle arkadaş başına oturan kalkamıyor. okulda yanından geçince birbirine selam vermeyen insanlar burda arkadaş oluyor. anlamadım gitti. ayrıca normalde fotoğrafının bir başkasına gösterilmesinden bile rahatsız olan insanlar boy boy fotoğraflarını bırakıyorlar artık. bu facebook sayesinde insanlarla ilgili çok farklı sosyolojik meseleler ortaya çıkacak bak söylemedi demeyin.
karşıt olan bir kişinin ya da grubun yayınlamış olduğu ilginç bir videonun dolaştığı paylaşım ağı.
mutlaka izlenilmesi gerekiyor:
http://www.facebook.com/v...191702408849&comments
mutlaka izlenilmesi gerekiyor:
http://www.facebook.com/v...191702408849&comments
son 3 aydır kullandığım, sanal sosyal olduğumu fark etmemi sağlayan internet aygıtı, demek istiyorum kendisine.
yeni mesajlaşma sistemine geçtikten sonra cep telefonunuzdan yazdığınız mesajların sizden gönderilmiş gibi gözüksede arkadaşlarınıza iletilmediği platform, böyle enteresan bir problemi var bugünlerde sinir bozucu.
her ne kadar türkçesi olan yüz kitabı çok komik gelse de aslında bildiğin yüz kitabı. amerikada falan okullarda kullanılan yıllık gibi bir şey, içinde yıllara göre öğrencilerin fotoğrafları bulunuyor, ya da her sınıfın facebooku ayrı bir kitap olabiliyor (bkz: freshman) (bkz: sophomore) (bkz: junior) (bkz: senior). zaten mark zuckerberg de isim konusunda burdan esinlenmiş.
her türlü video (ağlangaçlı, güldürgeçli v.s) paylaşım sitesi. iyi hoş eski arkadaşlarımızı, o kadar eski olmayıp telefonla aramaya üşendiklerimize rastladık felan. bu bakımdan gerekli vitamin ve mineral değerleri taşıdığını düşündüğüm bir sitedir. ki, çok az düşünürüm genel olarak. velakin, insanları herhangi bir video, ilan v.s'i paylaşmaya teşvik ederken, "insan olan paylaşır , hayvanlar paylaşmasın" , "paylaşmayanın annesi bubası ölsün" , "götü maymun götüne dönsün".... mesela gibi laflar hoş değil tabi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar