bugün
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi39
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita15
- ara sıra kadın gibi hissetmek8
- izmir'in akp'ye geçmesi18
- sabahın köründe işe giden ezik11
- kuran da namazın olmaması8
- ispanya'nin terör bitirme formülü18
- tel avive atom bombası atmak8
- ellerim bos gonlum hos8
- akrep burcu3
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- tayyip istifa4
- koç burcu insanları4
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak7
- balık burcu insanları3
- başak burcu2
- yay burcu2
- ayrı mutfakların insanları9
- yengeç burcu2
- başak burcu insanları3
- ingiliz erkekleri5
- bahçeli'nin ermeni olduğu iddiası3
- sözlük yazarlarının inanılmaz kombinleri4
- turşu suyu içen bayan6
- sarma9
- en çok istediğinizi dileseydiniz ne olurdu2
- kasap köfte3
- sözlükteki aktroller8
- recep tayyip erdoğan31
- her şeyi akılla sorguya çekmek2
- gece gece bağırsakla ip atlayan salatalık görmek5
- vişneli sarma8
- 29 eylül 2026 mhk başkanı'nın gözaltına alınması9
- 4 litre piril'in kaç tl olması sorunsalı11
- nazilere tapınıp gayya çukuruna düşmek2
- kadınlar için hayatın zor olması2
- ay diyen erkek5
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- candan erçetin'in kıymeti bilinmemiş saçma şarkısı3
- birini unutmak6
- ortak yaşam sergisi insanlar ve insan dostları6
- havada uçak düşürmeye çalışan arap pilot3
- boşanmaların artma sebebi5
- israil satanist bir devlettir3
- fatma betül sayan kaya66
- insanlar size bakınca ilk ne ilgilerini çeker6
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı6
- 1 90 esmer kaslı erkek5
- 3 kere üst üste 31 çekmek16
nick altıma espirili bir entry girmiş nesildaş yazar.
bir benzerliğimiz olduğunu düşündüğüm yazar.
pezevengin yazılarında kendimi görüyorum.
pezevengin yazılarında kendimi görüyorum.
yazılarında ben direk bir pezevenk görüyorum.. bıyık buruyor ekrandan..
yatayım ben..
yatayım ben..
doğum gününü benden başka kimsenin hatırlamadığını söyleyip, küçük emrah gibi kafasını 45 derece sola eğip, dudağını büken, serseri izlenimi yaratan bir convers çılgınıdır. ispanya'ya gitmeseydi daha iyi olurdu. hadi tamam gittin bari la sagrada familia'yı gezme. *
şu sıralar sesi soluğu çıkmayan yazar. *
anladığımdır.
ağladığımdır..
an itibatrı ile mavi bir jojoba tanesi olmuştur kendisi. lan bi de keratin koysaydın yanına be sözlük. güzellik iksiri valla.
hoş bir nicke sahip olan yazar.
boynuna öpücük kondurduğum, kıçına pandik attığımdır.
arıcam der aramaz, kesin oldu o iş relax der ses seda çıkmaz, otuz dakkaya babam gelicek hallettik sayılır mevzuyu der 1 gün geçer geri dönmez. bir ilginç ademoğludur kendisi. allah bir desin ona inanırım artık tek. maşallah dediği üç gün yaşar bir de. bir garip müteşebbis,atsan atamaz, satsan satamazsın.
insan artığıdır kendisi. sakatattır. artan insan parçalarından birleştirilerek yapılmış post-modern frankeştayndır. *
doğum günü kutlu olasıca insan. bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.*
doğum gününü bilerek kutlamadığım yazar. zira, her gün yeniden, küllerinden doğuyor bu adam! (olmadı di mi, yemezler) kasıklarından öpüyorum.
askerlik şubesindeki işlerini hallettiğini umut ettiğim, aralık celbinden tertip yazar.
epilepsi yüzünden askere gidip gitmeyeceği, giderse ne zaman gideceği gibi konularda hiç bir malumatı olmayan yazar. mezun oldu, yüksek lisans mülakatlarında sıçtı, iş başvurusu yaptı ama askerlik yüzünden alınmadı, askerliğin durumunun da meçhul olduğunu yeni öğrendi. ne yapacağını bilmez halde kendisi.
oha!
oha!
bu balsliga cok kiz yazacak arkadas başlığıyla birilerine ayar vermeye çalşırken kendisi ayar yemiş olan kişi. ben kendi adıma durumun böyle olmasına üzüldüm. her insan hata yapar di mi.
''hahahhaa adam yazım hatası yaptı lan koşun koşun.. hemen ayarlı mayarlı bir şeyler yazalım..'' diye zevkten dört köşe olan arkadaşlarımızın nefis manalar barındıran, insanı derin düşüncelere iten laflar somkakta saniye gecikmediği eğlenceli şahıs..
al abi bu entryde de bir tane typo hatası gizledim senin için.. bakalım bulabilecek misin?..
mesaj at bulursan..
al abi bu entryde de bir tane typo hatası gizledim senin için.. bakalım bulabilecek misin?..
mesaj at bulursan..
siyahı artık daha cok seven..
griyi sevmemi saglayan...
griyi sevmemi saglayan...
nickinin ilk dört harfiyle uyumlu insan. benim başlık açarak kız tavlayacağımı söylüyor. amacım buymuş anlayacağınız. amacım bu değil ama olsa ne fark eder. neden bu kötü bir şeymiş gibi anlatılıyor anlamış değilim. evet arkadaşım sözlükte kızların çoğu çirkin. ne yapiyim ben mi yaptım bunları.
canım benim ya. (bkz: #3989476) nolu entryle bana laf somaya çalışırken her cğmlesiyle kendini bitirmiş. arkadaşın saçmalaması üzerine geyik olarak söylediğim ve arkadaşın ciddiye aldığı bir cümle var: kimi insanlar nickini yaşarmış. şimdi bu cümlenin geyik olduğu belli. ayrıca geyik olmasa bile -ki geyik- kimi dediğime göre sözlükten saçma bir nick seçip "haha bu da mı nickini yaşıyor diye bir örnek vermek tamamen saçma.
ayrıca komik bir yanda benim yazım hatası yaptığımı söyleyip alay etmeye çalıştığı cümlede kendisin yazım hatası yapması ise sınırlarını zorlayan bir komedi örneği.
benle uğraşıp meşhur olmaya çalışan yazar. bu entry de benim katkım olsun.
ayrıca komik bir yanda benim yazım hatası yaptığımı söyleyip alay etmeye çalıştığı cümlede kendisin yazım hatası yapması ise sınırlarını zorlayan bir komedi örneği.
benle uğraşıp meşhur olmaya çalışan yazar. bu entry de benim katkım olsun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar