bugün

bir dolmuşta görmüş olduğum yazıdır. he bir dolmuşa yakışmayacak kadar karizmatik de bir cümledir.
ing. bildiğini her fırsatta gösteren genç neslimizin bu yetisini artık ing. atasözü yazmakta kullandığının takdire şayan ,
ingiliz edebiyatçıları kıskandıracak göstergesidir.
milletimize hayırlı uğurlu olsun.
(bkz: bye bye türkçe)
(bkz: ex aşkım)
(bkz: next level)
eski kaşardan tost eski sevgiliden dost olmaz lafının, britanya'nın köpeğiyim ondan ingilizce konuşuyorum modunda söylenen hâlidir.
bu kadar sinir yapacak bir şey yoktur, zaten geyiktir, türkçemiz ölüyor diye dramatize etmeye gerek yoktur.
facebook ta grubu vardır:

http://www.facebook.com/g...gid=6386006789&ref=nf

(bkz: rezillik)
ayıdan post eski sevgiliden dost olmaz sözünün daha özetlenmiş hali. süper özlü söz,türkçe olmamasını anlamını engellemiyor işte.
(bkz: britanya kopekleri)
kesinlikle doğru bir tespittir. denenmiştir ve olmuyordur.
(bkz: exle sex olmaz) *(!)
reankarnasyona inananlar için gecersiz onermedir. (bkz: ex)
bir benzeri için;
(bkz: sevene thank you sevmeyene fuck you!)
ölen ölür kalan sağlar bizimdir anlayışı...
facebook lüzumsuz gruplar kategorisinin başını çeken grup.
-exiciiiee..
-eexiler alıyom nextiler veriyom exicieee
exden next olmaz. ancak ve ancak sürdürülmeye çalışılan ilişki hiçbir zaman sonlanmayacak bir yönlendirme döngüsüne girer.
mozilla hatası değil hayat gerçeği!
gerile gerile söyleyen kızların çoğu zaman tükürdüklerini yaladıkları görülen tümce.
nefret edilesi msn nicklerinden biridir.
kafiye olsun diye ingilizcenin b.kunu çıkarmaktır.. Türkçe'ye yapılanı dile getirmiyorum bile..
bunu diyen bunu da dedi

(bkz: ayem best alayına rest)
neext şeklinde yapılabildiğinden doğru önermedir. next exi kapsar iken ex sadece nextin alt kümesi olabilir.*
her nextden ex olduğu gibi, her ex de next olabilir pek tabi. * *
(bkz: ex olmadan next olmaz)
birden aklıma geliverdi. biliyorum konuyla hiçbi alakası yok. eksileyebilirsiniz yavrularım.
(bkz: next and nextstar satellite system)
"ama sex olabilir" diyebileceğimiz önerme.
© copyright 2005 - 2026