bugün
- ucan tekme atan hipopotam29
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen13
- ulıdağ sözlük'ün geleceği17
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası25
- sözlük kızlarının seksi çorapları9
- kızınız sözlükte yazabilir mi8
- iltica41
- pastırma sıcakları4
- leopar desen giyinen kadının amacı10
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- sözlük kızlarının yaaaprak sarmaları6
- sözlük kızına kırmadan güzel olmadığını söylemek6
- sözlüğe yaprak sarması görmek için giren yazarlar7
- björk'ün dinlenmek için fazla björk olması3
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi31
- eminem vs ceza3
- placebo overdozu3
- stanley termosu olmayan yazar2
- yazarların severek okuduğu yazarlar9
- alternatif müzikte stereolab sınavına takılmak2
- sözlüğe ilgi için giren yazarlar6
- bir kadının size çok tatlısın demesi8
- stanley kubrick fanlarının asla sıkılmaması2
- sözlüğe seks için giren yazarlar4
- rock müziğin spor salonuna yenilmesi2
- heyt bea10
- dua lipa'yı görünce aşırı sinirlenmek6
- charles dance2
- kadınlarda beyaz saç modası9
- sözlük laf sokucuları5
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı14
- sözlüğe meme görmek için giren yazarlar4
- rammstein vs manifest2
- slipknot vs stone sour2
- heath ledger i özlemek2
- manifest vs dream theater2
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar4
- nervio'nun erkek olması26
- iyiliğinizi düşünen yazarlar2
- mesai bitti görüşürüz5
- başıbüyük3
- dogma 95 kurallarına uyarak sözlük kavgası çekmek2
- türkiye vs azerbaycan8
- bir otel odasında yüksek dozda eroinden ölmek2
- şerbetli tatlılar vs sütlü tatlılar3
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması4
- sözlükte ceo olmuş gibi davrananlar3
- antiçorap4
- audi a5 sedan2
- quentin tarantino ile ortaklı dana kesmek5
eva mendesin türkçe karşılığı taştır.kayadır.çok fena avrattır.
kocaman erkeksi elleri ve kısa bakımsız tırnaklarıyla kabusum olacak diye korktuğum melez celebrity.
görsel
ellere bak. istediği kadar seksi pozlara yatsın, o ellerle benim gözümde hiçbir zarafeti yok. olmamış diyorum eva.
görsel
ellere bak. istediği kadar seksi pozlara yatsın, o ellerle benim gözümde hiçbir zarafeti yok. olmamış diyorum eva.
ayak numarası 41.*
erkek gibi ellere sahip esmer kadın.
görsel
o nasıl el lan? isterse dünyanın en taş hatunu ol, o ellerle dalgamı geçerim. kazma gibi elleri var yemin ediyorum ya. yok böyle bir olay. bir de kısacık yapmış, yemiş mi ne bok yemiş çözemedim. (cümleye gel) *
kızım eva, popon güzel. bakışların filan hoş, seksi hatunsun. beğenirim genel olarak. abim de aşıktı bi aralar zaten. eski yengem sayılırsın, neyse ki abim başkasıyla evlendi de seni unuttu ama o ellerine bi protez tırnak filan taktır. olmamış öyle. eski görümcen olarak bunu söylemem lazım. film başına, bok gibi para alıyorsun ama o tırnaklarla utanmadan kırmızı halıda dolanıp poza yatıyorsun.
kezban mıdır nedir ya? sinirlendim bak. koskoca hollywood celebritysine ben güzellik dersi vereceğim sanki. cimri kadın, git bi beauty center vardır oralarda beverly hills'te filan. parasına kıyamıyor bunlar, nasıl hollywood hatunu olmuş bilmem.
görsel
o nasıl el lan? isterse dünyanın en taş hatunu ol, o ellerle dalgamı geçerim. kazma gibi elleri var yemin ediyorum ya. yok böyle bir olay. bir de kısacık yapmış, yemiş mi ne bok yemiş çözemedim. (cümleye gel) *
kızım eva, popon güzel. bakışların filan hoş, seksi hatunsun. beğenirim genel olarak. abim de aşıktı bi aralar zaten. eski yengem sayılırsın, neyse ki abim başkasıyla evlendi de seni unuttu ama o ellerine bi protez tırnak filan taktır. olmamış öyle. eski görümcen olarak bunu söylemem lazım. film başına, bok gibi para alıyorsun ama o tırnaklarla utanmadan kırmızı halıda dolanıp poza yatıyorsun.
kezban mıdır nedir ya? sinirlendim bak. koskoca hollywood celebritysine ben güzellik dersi vereceğim sanki. cimri kadın, git bi beauty center vardır oralarda beverly hills'te filan. parasına kıyamıyor bunlar, nasıl hollywood hatunu olmuş bilmem.
küba asıllıdır kendisi.
KAPISINA kamp kurarım dediğim dünya ötesi varlık.
oyunculuk anlamında bomboş bir insan. ''we own the night'' filminin içine sıçmış salak karı.
kıçımdan birazcık daha hoş birisidir kendisi. dünyanın en ateşli 100 kadını içinde olması kimseyi bağlamaz, buna düpedüz "çirkin" denir. bunun kapısında yatanlar muhtemelen kimse vermeyince 7-24 "bizim kızların götü kalkık hacı" şeklinde sağ eline varan abazanlardır. ha şu şukufelere prim yaptıran kitleyi gördükten sonra neden tempra gibi olduklarını da sorgulamamak gerek.
gebertsin beni. gıkım çıkarsan nahh böyle olayım.
her ne kadar afet olsa da kış ayında kapısında yatılmaz.
kim için mi yatılır ?
(bkz: gemma atkinson)
kim için mi yatılır ?
(bkz: gemma atkinson)
KUZENiM " iKi METRE KARDA KAPISINDA YATARIM" DEDiĞiNDE AĞZIMI BIRAKIP BAŞKA Bi TARAFIMLA GÜLMEKTEN, "BiZiM SÜLALEDEKi ERKEKLERiN HEPSiMi MiDESiZ" DEMEKTEN KENDiMi ALAMADIM... RESMEN VASATTIR ARKADAŞ, HATTA ÇiRKiNDiR. BELKi SAVAŞTA, KITLIKTA DÜŞÜNÜLEBiLiR...
kocaman burnunu biraz küçültse çok daha güzel olacağına inandığım latin ateşi.
genelde fahişe rollerinde oynayan aktris.
benin yakıştığı kadınlardan bir tanesi.
filmleri nedense çok izlenen.. hakkında araştırma yapmadan bile latin güzeli olduğunu anlayabildiğimiz insan üstü hatun.. çok tatlıdırlar kendileri..
(bkz: devlet gibi hatun)
abd'nin 50 farklı eyaletinde kütürdetildiğini açıklamış kadın. hoş kadın.
magnum reklamındaki seksi ateşli güzel kalçalı hatun.
istanbul un her yerine magnum reklam afişi asılı olan abd li seksi yıldız. bir dondurmaya bak bir de eva mendes e, dondurmayı dök üstüne yala...
Out of Time* filminde Denzel Washington ile iyi bir ikili oluşturmuş ve dikkatleri çekmiş oyuncudur.
ilk olarak aşk doktoru filminde izleyip cindy crawford'a acayip benzettiğim, sonralarda ilk bakışta göze güzel göründüğünü farkedip aslında çirkin olduğunu keşfettiğim aktrist.
training day filminde anadan doğma olarak görülebilecek şahıs, daha sonra ortam beretta cayırtısına boğulunca yalan olmuştur seksapelliği. güzelliği radyo teleskobu gücünde 1.000.000x abartılan bir başka aktrisimiz olur kendisi, bildiğin sıradan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar