bugün
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- sırrı süreyya önder28
- adem ve havva'nın yasak ağaca el sürmesi3
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası25
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- yakışıklı olup sevgilisi olmayan erkek3
- galatasaray neden transfer yapamıyor2
- kürt kızlarının güzel olması2
- silver ile evlenecek erkek53
- tutmayan başlık açma rehberi7
- bahçeli'nin spor kisvesi açıklaması2
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler2
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez3
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
- askerlik anıları6
- gündüz uyuyup gece sokaklarda dolaşmak2
- birader bey birader bey2
- sarışın ve mavi gözlü kızla olmak2
- erecto dos andreas biraderitos3
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- dün gece ne oldu12
- ilişki yapmaya üşenmek2
- karınızın fileli çorap giymesine karışır mısınız2
- rafael leao victor osimhen leroy sane10
- sözlükteki linç kültürü12
- elinin içine hapşıran insan5
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- sarapci koala59
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- sözlüğe yalan söylemek yalandan sayılır mı4
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- sözlükteki linç tayfa6
- cabrio araçla takla atmak3
- eylül 2026 şanslı burçları3
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- dün eski sevgilimin evinde neyse boşver diyen kız3
- stt geçmiş kondom kullanmak4
- az veren candan cok veren maldan5
- deccaliyet çağı6
- dünyanın yuvarlak olması saçmalığı4
entry'ler (30)
sporcular için ısıtıcı özelliği vardır..ama kanmamak lazım tabii bengay sürdüm streçe gerek yok denilirse muhtemelen sakatlık doğuracak ilaçtır.. çok pis yakar bundan dolayı sıçramalı spor yapanların kullandığı zaman etkisini kat kat gördükleri ilaçtır..keza adamı hop oturtur hop kaldırır ayrıca deplasmanda otel odalarının vazgeçilmezidir. yarın sabah 8de maç vardır ama buna rağman gece 2de kalkıp arkadaşınızın mustehcen bi yerlerine sürmenin tadı paha biçilemezdir..kesinlikle tavsiyedir.
mükemmel bir ilaçtır.hayat kurtarıcıdır. önceki günden kalan kasım kasım kasları yaklaşık 10dakikada bile açabilir ancak tahmini bir saat önceden kullanmak çok daha etkili olucaktır..Bulanın ellerine sağlık..
nane kokulu kokusu çoğu insan tarafından beğenilen sporcuların çok büyük yardımcısı olan ilaçtır..her tarafı ağrıyan bir sporcu ilk olarak bu ilaca başvurmaktadır..
ukala mı ukala kendini beğenmiş kendisini şovmen olarak gören fakat bana göre bir hiç olan ülkemizdeki şovmen kıtlığından olsa gerek bir yerlerde bulunan ufacık tefecik 1.50 mi desem 1.60 mı desem bilemediğim bir insancık..Bu şahsın programlarına neden telefonla bağlanırlar anlamam..Hem arıyorsunuz hemde bu adam sizinle canlı yayında dalga geçiyor..Bide telefonu kapattırması vardır ki sanki çok mühim biridir de çok zamanını almıştır bağlanan kişi..Bilindiği üzre uludagsözlük,ekşisözlük,itüsözlük bu üç sözlüğüde takip etmektedir zaman zaman kendileri umarım bu yorumumu görürde kendine çeki düzen verir..bide açıklama yapmasını bekliyoruz o telefona bağlananlar kendi adamı mıdır acaba? (bkz: ukala)
yakın zamanda facebook gibi istilaya uğrayacak olan site. Ne özelliği var derseniz. bana göre de hiç bir özelliği yok ama ünlüler arasında çok tutmuştur.. belkide yabancı ünlülerin girmesi nedeniyle bizimkilerde katılmıştır orasını bilemiyoruz tabii..
(bkz: nur içinde yatsın) siyaseti hepimizin yapması gerektiğini vurgulamıştır kendileri vasiyetinde..
toplumda kro olarak karşılanan bir insana gülme eylemidir.. Hiç Hoş bir davranış değildir aksine beyaz çorap çoğu zaman yakışmaktadır.şahsen ben kullanmaktayım ve kulananlarıda kutlamaktayım..
her yıl heyecanla bekleyen öğretmenlerin gene dumur olması sonucu oluşturdukları platform
küçükken herkese sorulan ;
-"annenimi daha çok seviyorsun babanı mı? " sorusu bu kategoriye çok güzel bir örnek teşkil etmektedir.
-"annenimi daha çok seviyorsun babanı mı? " sorusu bu kategoriye çok güzel bir örnek teşkil etmektedir.
gün itibariyle çok tutmuş show tv'de yayınlanan ay yapım imalatı dizidir..kurtlar vadisi gibi bir başlangıcı vardır.. bazen düşünmüyor değilim bizim millet neden tanınmamayı seviyor..hep böle diziler tutuyor arkideş..estetik cerrahininde yapamayacakları var kabullenin artık bunu..
hayatta hiç hata yapmamış birisinin söyleyebileceği bir şey galiba bu.. nedense benim iyi kiden çok keşkem mevcut şu garip hayatımda..
hayal etmekte bile zorlanılan hadise.. Ama neden olmasın ki hem eminim bence seve seve kabul edeceklerdir..
Birisine aşık olmanızı sağlıyabilecek bir şey varsa o da budur.. Birinin hiç bir huyunu sevmezsiniz belki ama sırf onun kokusu yüzünden yanındasınızdır.
2009/2010 sezonundada fenerbahçe acıbadem ile sahaya çıkacak olan son derece sempatik voleybolun eğlenceli yüzü =) bayan voleybolunu bana göre sıkıcılıktan kurtaran ender Türk voleybolculardandır kendisi.. (bkz: naz aydemir)
basketbol voleybol gibi sıçramaya ve çabukluğa yönelik sporları yapan sporcuların günde 300-500 arası yapması gereken eylem..
kazım koyuncu ile birlikte bir televizyon programına çıkmaktadır kendileri..sazını vücudunun bir uzmu gibi kullanabilmektedir..
tanrı onu "bu dünyaya git ve türkü söyle" diyerek yaratmış diye düşündüğüm insan.
zamanında kıvırcık olan ama şimdi kelleşen türkü sanatçısı. (bkz: şeref ekmek bulamazken şerefsiz bulur)
maç sırasındaki çığlıklarıyla ünlüdür..maçını izlerken daha yakından çekim yapmadıkları için kameramanlara küfür etme sebebidir.
zamanında çok canlı filmlerde oynamıştır kendisi.. güzelliği kadar oyunculuğuylada kendinsine hayran bırakmış hatun. (bkz: dönüş yok) bu filmde özellikle üstün performans sergilemiştir kendileri..