fındıklısı mükemmeldir yanında bir de sıcacık fındıklı nescafe içerseniz hastalıtan kurtulma sebebiniz olurlar.
hani böyle olur ya. et gibi yahu. bildiğin mangaldan aldığım zevki alıyorum bu gofreti yerken. vanilyalısını tek geçer etiye saygılarımı sunarım. allah sizden razı olsun. intense için ayrı teşekkür edicem.
çikolata kaplısını yedim az önce aynı tadı vermedi. Vanilyalıdan şaşmayın.
fındıklısının müptelası olduğum ve kurtulmak için türlü çareler aradığım çok lezzetli, şükela gofrettir.
çileklisinin uyumadan 2 dakka önce yenmemesi önerilen muazzam gofret. yoksa gece boyunca mide bulantısıyla geçecek, yediğinize yiyeceğinize pişman olacaksınız.
içindeki açıklanmayan bir maddenin, farklı bir tad duygusu ile beynin algısını şaşırtığı söylentisi olan gofret.

hoş ben burda göremedim.

http://nevaricinde.blogsp...i-hosbes-icindekiler.html
nutellavari tad.
orgazmik yiyecek.
akıllara zarar bir lezzet. fakat bir süre sonra insanın canı çekmez oluyor. halbuki kazandibi hiç öyle mi? ya da kahve dünyası bonteleri hiç öyle mi? sor? değil!
kışla içi abur cubur. kemalist püskeviti...
görsel
en leziz türü çileklisidir.
düşününce bile bi' hoş etti beni. hoşbeş harbiden çok lezzetli!

(bkz: reklamda kullanırsanız telif hakkımı alırım)
Cay yaninda findiklisi ayri bir guzel olur.
gofret olayına ayrı bir bakış açısı mı deyim , tat mı deyim ne deyim bilemedim ondan getirmişlerdir. Aga o nası çileklidir lan öyle , ne güzeldir lan öyle.
türkiye gofret tarihinin en leziz gofretidir. Yanında meyve suyu ile farkedilmeden biter. Yazın günde en büyük boyundan 1 tane bitirmeye çalışıyordum.
reklamındaki ''bir ısırıyorsun ağzın krema doluyor'' diyaloguyla beynimdeki farklı alanların ışığının yanmasına neden olan gofret gibim bişey.
kahvenin yanında fındıklısı süper gidiyo demedi demeyin.
bağımlılık yapar. bayana kadar ye su iç sonra tekrar yemeye devam et. bu böyle tekrarlana tekrarlana özellikle de büyük paketler bayatlamasın diye bitirilir efenim. geri dönüşüm kilo hesabı.
çayla birlikte iyi giden yegane yiyeceklerden.
kakaolusu ve fındıklısı oldukça güzel olan insanın yedikçe yiyesi gelen süper gofret.
edit: beslenme ihtiyacını bu tarz şeylerle gideren bu adama güvenebilirsin dostum.
tadı ağır değildir, kalitesiz gofretler gibi ağzınızda yağsı bir tabaka bırakmaz, güzel tadı vardır, çok hoştur.
efsane olan 9 kat tat'ın yerine göz dikmiş ama benim gibi klasiklerden vazgeçemeyenler yüzünden alamamış gofrettir.
şeker seviyem düştüğünde normale döndürmek için kullandığım ürünlerden bir tanesi. işini iyi yapar kendileri.
yeni nesil hoşbeş...
© copyright 2005 - 2026