bugün
- kendini türk hisseden arap artığı19
- sözlük kızlarının kombinleri33
- sözlükteki gammaz özelliği11
- sözlüğün en yakışıklı erkek yazarı43
- gammaz sözlük kızları15
- s'i l v'e r m'i s t15
- yarın nikahı basarım denilebilen kadın özellikleri11
- zina yapmayan erkekle dalga geçilmesi9
- ilgi budalası sözlük kızı5
- ilham aliyev6
- benimki de pembe pembe diyen kız5
- mutlu ama uzak olsun bey birader4
- sözlük kızları tarafından zorbalanmak5
- başmeriç9
- oryantal6
- ateistleri sevmemek6
- claudian clouds9
- dm faresi6
- uludağ sözlük evreni3
- diş temizletme7
- silvermist'e sataşıyorum öyleyse varım10
- atv'yi açar mısınız3
- sözlükte en çok başlık açan yazar3
- eskort gibi gi'yi nen muhafazkar ai le kizi7
- kendini türk hisseden birinden rahatsızlık duymak4
- nick vermeden bir yazara seslen18
- sözlükteki ilişki skandalı36
- levent kırca11
- bir kıza alınabilecek en iyi hediye10
- bazı arabalarda geri vitesin sol üst köşede olması8
- gilded lily8
- muhafazakarlar9
- tesettüre girmezsen seninle evlenmem diyen erkek10
- arap a sizin orda araba koymaya yer var mı demek3
- intihar etmeyi düşünmek6
- çikarmadan uc atan adam5
- elle pilav yemek3
- erkekler allah belanızı versin8
- sibel can3
- artık kürt sorunu yoktur14
- hırt11
- gammaz biraderlerin yeniden palazlanmaya başlaması2
- kışlıkları çıkartmak8
- erkeğini nasıl eğitirsin5
- sözlükteki o'na vurma bana vur lobisi5
- recep tayyip erdoğan10
- kamyon kasasında almanya'ya kaçak gitmek6
- a1015
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı9
- köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı6
görüntü var ses yok tabirine uyabilecek, aşırı makyaja bulanmış ve konuşmayı ancak sökebildiklerini düşündüren sarışın kardeşler.
her gördüğümde ''esra ceyhan ın kardeşi var mıydı ya?'' diye bilincimi zorlamama sebep olan kız kardeşler.
güzelliğin sadece "malzeme" demek olmadığının canlı kanıtı olan kardeşler. vücut olarak herhalde izleyen kızların götünü düşürecek kadar güzellerdi. * * ama gel gör ki, insan bu tipleri gerek şarkı söylerken, gerek konuşurken duyduğunda güzel diyebilemiyor.
güzellik mevhumu biraz da davranış, ses, koku, işve gibi fenomenlerle alakalı. odungillerden bu iki kardeşe gerçek anlamda güzel diyen insan çarpılır.
ha ne olur? gazetelere, dergi kapaklarına güzel malzeme olur.
güzellik mevhumu biraz da davranış, ses, koku, işve gibi fenomenlerle alakalı. odungillerden bu iki kardeşe gerçek anlamda güzel diyen insan çarpılır.
ha ne olur? gazetelere, dergi kapaklarına güzel malzeme olur.
söz konusu kardeşlerden esra olanı ayşe özyılmazel'e ''siz hep bizim hakkımızda duyduklarınızı söylüyorsunuz. ben de bugün sizin hakkınızda duyduklarımı sorucam. insanlar sizin okan bayülgen'le öpüştüğünüz için mi burda oturduğunuzu merak ediyor'' diyerek ayşe hanıma ayarın kralını vermiş aferim lan dedirtmiştir.
bir an tehlike sezdiren durumdur saat itibarı ile olabilitesi yüksek baslığı götünden anlayarak esra ceyhan kardeşler okumakla beraber "aman allahım birtane daha mı var bundan" tümcesi akabinde ise hayır hazır değil ülke bunu kaldıramaz düşüncesi belirmiştir.
okan bayulgen gercegini az evvel gozler onune serdi bu ablalarim. arkadaslar unlu olmak isteyeniniz varsa once okani opun canim.
bayıldığım kardeşler, söyle ki burada benim gibi yazı yazan normal türk halkının yüzde ellisi~ ~ bile televizyona çıksa götünü başını tutmaktan bir şey söyleyemeyecek haldeyken kendileri birer ekran insanı, televizyon kişisi olarak karşımıza çıkıp bizleri eğlendirebiliyorlar. mantıklı düşünecek olursak, biz ki televizyonu medyayı yerden yere vuran insanlar, bu iki kardeşin bu halini çok büyük bir mesele gibi yorumlarsak yanmışız demektir.
televizyonun ögretmek gibi bir kaygısı yoktur, kimseye örnek olmak zorunda değildir ekrandakiler ya da sadece doğruyu yapmak ama algısı düşük eğitimi belirli düzeyde olan çoğunluk bunu tersinden anlayıp olaylara yorum getirmektedirler.
ben bu kardeşleri seviyorum, bir kaç hafta daha bizimle olsunlar eğlenelim istiyorum. üniversiteden mezun olanları da görüyoruz, hiç olmazsa albenisi olan eğlendirendirler bu anlamda,en azından beyazıt öztürk izlemekten daha şugardır.
televizyonun ögretmek gibi bir kaygısı yoktur, kimseye örnek olmak zorunda değildir ekrandakiler ya da sadece doğruyu yapmak ama algısı düşük eğitimi belirli düzeyde olan çoğunluk bunu tersinden anlayıp olaylara yorum getirmektedirler.
ben bu kardeşleri seviyorum, bir kaç hafta daha bizimle olsunlar eğlenelim istiyorum. üniversiteden mezun olanları da görüyoruz, hiç olmazsa albenisi olan eğlendirendirler bu anlamda,en azından beyazıt öztürk izlemekten daha şugardır.
ak akçe kara gün içindir atasözüne farklı ve gayet gerçek boyutuyla bize yansıtan hatunlardır.
şöyleki 'ak akçe kara gün içindir' atasözüne 'kara para yemeyin' açıklamasını getirerek kara para aklayanlarla laf dokundurmuştur.
şöyleki 'ak akçe kara gün içindir' atasözüne 'kara para yemeyin' açıklamasını getirerek kara para aklayanlarla laf dokundurmuştur.
an itibarı ile show tv de bir mumdur türküsünün üstüne büyük abdestlerini yapan kardeşler.
aysun kayacı'dan kat kat daha zeki olan kardeşlerdir. aysun kayacı orda program sunuyor bundan daha beteri olabilir mi?
medyanın peşini bırakmadığı ikili tehlikeliler , rollerini çok iyi oynuyorlar .
aysun kayacı'yla yan yana geldiklerinde "muhteşem üçlü" olan kardeşler.
isimleri esra ceyhanı çağrıştırdığı için midede kısa süreli spazma yol açan ikizlerdir.
efendim ben bu kardeşlerden esra olanı ile 3 4 yıl önce muhabbet etme şansı yakaladım. hiçde öle salak fln değildi. tip olarak aynıydı ama programlardaki gibi garip laflar etmiyordu yada saçma yorumlarda bulunmuyordu. ekrandaki olay tamamen reyting için yapılan bir kurgudan ileriye gitmiyor bence.
(bkz: güzel ve dahi)
zeki olup da aslında tüm türkiye ile dalgalarını geçtikleri çok belli olan kardeşler. bunlar aptalsa ben de aklını kullanan gerizekalıyım..*
an itibarı ile gülben ergen le sürpriz e konuk olan facia ikili.
mahmut tuncer' i bile o özel güçleri ile kendilerine alet etmişlerdir.
aslında üç kardeşler. esra, ceyda bi de aysun. televizyonu icat edenin kemiklerini sızım sızım sızlatmaya yeminlidirler.
film gibi izlenesi kardeşler. *
gizli projelerin sahipleri *.
bu kardeşler tıpkı bir hipopotam edası ile gülmekte ve 15 saniye boyunca dayanılmaz bir ses ile ağızlarını kapatmaktadırlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar