bugün
- balık yanına en yakışan çorba9
- sinek as'ın sözlüğe vedası6
- eli üşüyen kızın elini nasıl ısıtırsın16
- bik bik'in mutfağına konuk olmak4
- chatgpt varken bir sevgiliye ihtiyaç duymak20
- arkadaşlar ben tekele gidiyorum bir şey lazım mı2
- ismail kartal vs okan buruk2
- sizin seksten başka derdiniz yok mu aq2
- müslüm gürses'i herkesin sevmesi6
- arkadaşlar öldünüz mü10
- kedi eti3
- mustafa sarıgül'ün babanızla arkadaş olması3
- askerde özlenen şeyler11
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri15
- anal ilişki yaparsak hemoroid olur muyuz10
- haklısın özür dilerim seni seviyorum diyen kadın6
- pazardan ananas aldırdım deyip gülen mal nesil2
- 40 yaşında halen sürpriz yumurta alan insan4
- nemlendirici krem20
- beslenme2
- 43 bin yaşlının ölümünde ağır ihmal4
- nev19
- şaka maka bir ayda kilo vermek2
- gocu nerede gocu9
- atatürk'ün en büyük düşmanı2
- 3000 yıldır uyuyan mumyayı uyandırmak2
- anın görüntüsü19
- sikerim böyle hayatı deyip kırklareli ne yerleşmek12
- keşke atatürk hiç doğmasaydı diye düşünen yobaz4
- atatürk'ün islam ile değil emevi diniyle savaşması4
- herkes hakkını helal etsin sözlüğü bırakıyorum7
- fenerbahçe medyası2
- evli kadına bin lira verip ilişkiye girmek4
- yapay zekayı destekleyen mallar4
- seküler kesimden yeni carrefoursa'ya tokat41
- nissan micra kullanan erkek11
- kobra takibi3
- telefonlardaki görüntüler porno sitelere satılıyor3
- istanbul da gece hayatı2
- cihangir ç2
- kadir mısıroğlunun yezid hayranlığı3
- recep ivedik 84
- clio klitorisin kısaltılmışıdır5
- erkeğin kadından üstün olduğu gerçeği49
- sabah menemen yaparken kış güneşi dinlemek3
- sevgiliye gezme sözü vermek2
- öğretmenlerin teneffüse ihtiyacı olması5
- türkiyenin insan haklarında dünya 143üncüsü olması17
- fon vurgunu53
- sözlükte özel mesaj ile fotoğraf gönderememek24
görüntü var ses yok tabirine uyabilecek, aşırı makyaja bulanmış ve konuşmayı ancak sökebildiklerini düşündüren sarışın kardeşler.
her gördüğümde ''esra ceyhan ın kardeşi var mıydı ya?'' diye bilincimi zorlamama sebep olan kız kardeşler.
güzelliğin sadece "malzeme" demek olmadığının canlı kanıtı olan kardeşler. vücut olarak herhalde izleyen kızların götünü düşürecek kadar güzellerdi. * * ama gel gör ki, insan bu tipleri gerek şarkı söylerken, gerek konuşurken duyduğunda güzel diyebilemiyor.
güzellik mevhumu biraz da davranış, ses, koku, işve gibi fenomenlerle alakalı. odungillerden bu iki kardeşe gerçek anlamda güzel diyen insan çarpılır.
ha ne olur? gazetelere, dergi kapaklarına güzel malzeme olur.
güzellik mevhumu biraz da davranış, ses, koku, işve gibi fenomenlerle alakalı. odungillerden bu iki kardeşe gerçek anlamda güzel diyen insan çarpılır.
ha ne olur? gazetelere, dergi kapaklarına güzel malzeme olur.
söz konusu kardeşlerden esra olanı ayşe özyılmazel'e ''siz hep bizim hakkımızda duyduklarınızı söylüyorsunuz. ben de bugün sizin hakkınızda duyduklarımı sorucam. insanlar sizin okan bayülgen'le öpüştüğünüz için mi burda oturduğunuzu merak ediyor'' diyerek ayşe hanıma ayarın kralını vermiş aferim lan dedirtmiştir.
bir an tehlike sezdiren durumdur saat itibarı ile olabilitesi yüksek baslığı götünden anlayarak esra ceyhan kardeşler okumakla beraber "aman allahım birtane daha mı var bundan" tümcesi akabinde ise hayır hazır değil ülke bunu kaldıramaz düşüncesi belirmiştir.
okan bayulgen gercegini az evvel gozler onune serdi bu ablalarim. arkadaslar unlu olmak isteyeniniz varsa once okani opun canim.
bayıldığım kardeşler, söyle ki burada benim gibi yazı yazan normal türk halkının yüzde ellisi~ ~ bile televizyona çıksa götünü başını tutmaktan bir şey söyleyemeyecek haldeyken kendileri birer ekran insanı, televizyon kişisi olarak karşımıza çıkıp bizleri eğlendirebiliyorlar. mantıklı düşünecek olursak, biz ki televizyonu medyayı yerden yere vuran insanlar, bu iki kardeşin bu halini çok büyük bir mesele gibi yorumlarsak yanmışız demektir.
televizyonun ögretmek gibi bir kaygısı yoktur, kimseye örnek olmak zorunda değildir ekrandakiler ya da sadece doğruyu yapmak ama algısı düşük eğitimi belirli düzeyde olan çoğunluk bunu tersinden anlayıp olaylara yorum getirmektedirler.
ben bu kardeşleri seviyorum, bir kaç hafta daha bizimle olsunlar eğlenelim istiyorum. üniversiteden mezun olanları da görüyoruz, hiç olmazsa albenisi olan eğlendirendirler bu anlamda,en azından beyazıt öztürk izlemekten daha şugardır.
televizyonun ögretmek gibi bir kaygısı yoktur, kimseye örnek olmak zorunda değildir ekrandakiler ya da sadece doğruyu yapmak ama algısı düşük eğitimi belirli düzeyde olan çoğunluk bunu tersinden anlayıp olaylara yorum getirmektedirler.
ben bu kardeşleri seviyorum, bir kaç hafta daha bizimle olsunlar eğlenelim istiyorum. üniversiteden mezun olanları da görüyoruz, hiç olmazsa albenisi olan eğlendirendirler bu anlamda,en azından beyazıt öztürk izlemekten daha şugardır.
ak akçe kara gün içindir atasözüne farklı ve gayet gerçek boyutuyla bize yansıtan hatunlardır.
şöyleki 'ak akçe kara gün içindir' atasözüne 'kara para yemeyin' açıklamasını getirerek kara para aklayanlarla laf dokundurmuştur.
şöyleki 'ak akçe kara gün içindir' atasözüne 'kara para yemeyin' açıklamasını getirerek kara para aklayanlarla laf dokundurmuştur.
an itibarı ile show tv de bir mumdur türküsünün üstüne büyük abdestlerini yapan kardeşler.
aysun kayacı'dan kat kat daha zeki olan kardeşlerdir. aysun kayacı orda program sunuyor bundan daha beteri olabilir mi?
medyanın peşini bırakmadığı ikili tehlikeliler , rollerini çok iyi oynuyorlar .
aysun kayacı'yla yan yana geldiklerinde "muhteşem üçlü" olan kardeşler.
isimleri esra ceyhanı çağrıştırdığı için midede kısa süreli spazma yol açan ikizlerdir.
efendim ben bu kardeşlerden esra olanı ile 3 4 yıl önce muhabbet etme şansı yakaladım. hiçde öle salak fln değildi. tip olarak aynıydı ama programlardaki gibi garip laflar etmiyordu yada saçma yorumlarda bulunmuyordu. ekrandaki olay tamamen reyting için yapılan bir kurgudan ileriye gitmiyor bence.
(bkz: güzel ve dahi)
zeki olup da aslında tüm türkiye ile dalgalarını geçtikleri çok belli olan kardeşler. bunlar aptalsa ben de aklını kullanan gerizekalıyım..*
an itibarı ile gülben ergen le sürpriz e konuk olan facia ikili.
mahmut tuncer' i bile o özel güçleri ile kendilerine alet etmişlerdir.
aslında üç kardeşler. esra, ceyda bi de aysun. televizyonu icat edenin kemiklerini sızım sızım sızlatmaya yeminlidirler.
film gibi izlenesi kardeşler. *
gizli projelerin sahipleri *.
bu kardeşler tıpkı bir hipopotam edası ile gülmekte ve 15 saniye boyunca dayanılmaz bir ses ile ağızlarını kapatmaktadırlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar