bugün
- bik bik 220
- sözlük yazarları neden birbirinden nefret ediyor7
- msn kullanan efsane nesil4
- 30 ekim 2026 konyaspor galatasaray maçı18
- mercedes benz tırlarn çamaşır makinesine benzemesi3
- islam2
- teomancalmasur23
- herzevekil13
- eli üşüyen kızın elini nasıl ısıtırsın25
- gay olduğunu saklayan erkek5
- kadınların tayt ile toto gösterme çabası2
- aleyna tilki'nin konserde verdiği efsane frikik3
- en yakın erkek kankaya sakso çekmek5
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı2
- tipe boya paraya karaktere bakmayan kız2
- kadınların yok bir şey demesi2
- aşırı mutluluk veren sıradan olaylar2
- akademisyen egosu2
- yaş ilerledikçe fark edilen şeyler2
- tatlı tatlı kaşınan göt deliği6
- ayak yalamak için 591 km gitmek7
- türk solu16
- türkiyede evlenmeyenlerin sayısı 20 milyon olması4
- noodle6
- mhp'nin atatürk'ü sevmemesi10
- street fighter2
- balkona israil bayrağı asmak4
- mi6'nın takibe aldığı sözlük yazarları3
- nervio14
- türkiyeliyim ve mutluyum16
- ismetin ciddi sıkıntıları olması9
- deri tayt giyen kız osurunca hava nasıl çıkıyor4
- ayağı güzel kızlar nereli sorunsalı6
- psikolog4
- 29 ekim 2026 aliyev'in türkiye'ye gelmemesi22
- cia in takibe aldığı 23 sözlük yazarı4
- olmaz olsun öyle yetkili4
- ayak istiyorum ayak bulun bana ayak6
- nutellayı memelerine sürüp ikram eden kız15
- sibel can'ın nutellalı memeleri9
- tanga giyen kişi osurursa ıslık sesi mi çıkıyor4
- bir erkeğin en mutlu olduğu an5
- rafael leao6
- mekan sınırsız mıdır5
- jeffrey epstein12
- ankara allah'ın belası bir yerdir4
- wada 35 yaşında4
- ressam özgür korkmazgil güncel imgenin politikası2
- güzel göt görünce tansiyonun düşmesi3
- humbaracı ismed bin gürbüz paşa6
görüntü var ses yok tabirine uyabilecek, aşırı makyaja bulanmış ve konuşmayı ancak sökebildiklerini düşündüren sarışın kardeşler.
her gördüğümde ''esra ceyhan ın kardeşi var mıydı ya?'' diye bilincimi zorlamama sebep olan kız kardeşler.
güzelliğin sadece "malzeme" demek olmadığının canlı kanıtı olan kardeşler. vücut olarak herhalde izleyen kızların götünü düşürecek kadar güzellerdi. * * ama gel gör ki, insan bu tipleri gerek şarkı söylerken, gerek konuşurken duyduğunda güzel diyebilemiyor.
güzellik mevhumu biraz da davranış, ses, koku, işve gibi fenomenlerle alakalı. odungillerden bu iki kardeşe gerçek anlamda güzel diyen insan çarpılır.
ha ne olur? gazetelere, dergi kapaklarına güzel malzeme olur.
güzellik mevhumu biraz da davranış, ses, koku, işve gibi fenomenlerle alakalı. odungillerden bu iki kardeşe gerçek anlamda güzel diyen insan çarpılır.
ha ne olur? gazetelere, dergi kapaklarına güzel malzeme olur.
söz konusu kardeşlerden esra olanı ayşe özyılmazel'e ''siz hep bizim hakkımızda duyduklarınızı söylüyorsunuz. ben de bugün sizin hakkınızda duyduklarımı sorucam. insanlar sizin okan bayülgen'le öpüştüğünüz için mi burda oturduğunuzu merak ediyor'' diyerek ayşe hanıma ayarın kralını vermiş aferim lan dedirtmiştir.
bir an tehlike sezdiren durumdur saat itibarı ile olabilitesi yüksek baslığı götünden anlayarak esra ceyhan kardeşler okumakla beraber "aman allahım birtane daha mı var bundan" tümcesi akabinde ise hayır hazır değil ülke bunu kaldıramaz düşüncesi belirmiştir.
okan bayulgen gercegini az evvel gozler onune serdi bu ablalarim. arkadaslar unlu olmak isteyeniniz varsa once okani opun canim.
bayıldığım kardeşler, söyle ki burada benim gibi yazı yazan normal türk halkının yüzde ellisi~ ~ bile televizyona çıksa götünü başını tutmaktan bir şey söyleyemeyecek haldeyken kendileri birer ekran insanı, televizyon kişisi olarak karşımıza çıkıp bizleri eğlendirebiliyorlar. mantıklı düşünecek olursak, biz ki televizyonu medyayı yerden yere vuran insanlar, bu iki kardeşin bu halini çok büyük bir mesele gibi yorumlarsak yanmışız demektir.
televizyonun ögretmek gibi bir kaygısı yoktur, kimseye örnek olmak zorunda değildir ekrandakiler ya da sadece doğruyu yapmak ama algısı düşük eğitimi belirli düzeyde olan çoğunluk bunu tersinden anlayıp olaylara yorum getirmektedirler.
ben bu kardeşleri seviyorum, bir kaç hafta daha bizimle olsunlar eğlenelim istiyorum. üniversiteden mezun olanları da görüyoruz, hiç olmazsa albenisi olan eğlendirendirler bu anlamda,en azından beyazıt öztürk izlemekten daha şugardır.
televizyonun ögretmek gibi bir kaygısı yoktur, kimseye örnek olmak zorunda değildir ekrandakiler ya da sadece doğruyu yapmak ama algısı düşük eğitimi belirli düzeyde olan çoğunluk bunu tersinden anlayıp olaylara yorum getirmektedirler.
ben bu kardeşleri seviyorum, bir kaç hafta daha bizimle olsunlar eğlenelim istiyorum. üniversiteden mezun olanları da görüyoruz, hiç olmazsa albenisi olan eğlendirendirler bu anlamda,en azından beyazıt öztürk izlemekten daha şugardır.
ak akçe kara gün içindir atasözüne farklı ve gayet gerçek boyutuyla bize yansıtan hatunlardır.
şöyleki 'ak akçe kara gün içindir' atasözüne 'kara para yemeyin' açıklamasını getirerek kara para aklayanlarla laf dokundurmuştur.
şöyleki 'ak akçe kara gün içindir' atasözüne 'kara para yemeyin' açıklamasını getirerek kara para aklayanlarla laf dokundurmuştur.
an itibarı ile show tv de bir mumdur türküsünün üstüne büyük abdestlerini yapan kardeşler.
aysun kayacı'dan kat kat daha zeki olan kardeşlerdir. aysun kayacı orda program sunuyor bundan daha beteri olabilir mi?
medyanın peşini bırakmadığı ikili tehlikeliler , rollerini çok iyi oynuyorlar .
aysun kayacı'yla yan yana geldiklerinde "muhteşem üçlü" olan kardeşler.
isimleri esra ceyhanı çağrıştırdığı için midede kısa süreli spazma yol açan ikizlerdir.
efendim ben bu kardeşlerden esra olanı ile 3 4 yıl önce muhabbet etme şansı yakaladım. hiçde öle salak fln değildi. tip olarak aynıydı ama programlardaki gibi garip laflar etmiyordu yada saçma yorumlarda bulunmuyordu. ekrandaki olay tamamen reyting için yapılan bir kurgudan ileriye gitmiyor bence.
(bkz: güzel ve dahi)
zeki olup da aslında tüm türkiye ile dalgalarını geçtikleri çok belli olan kardeşler. bunlar aptalsa ben de aklını kullanan gerizekalıyım..*
an itibarı ile gülben ergen le sürpriz e konuk olan facia ikili.
mahmut tuncer' i bile o özel güçleri ile kendilerine alet etmişlerdir.
aslında üç kardeşler. esra, ceyda bi de aysun. televizyonu icat edenin kemiklerini sızım sızım sızlatmaya yeminlidirler.
film gibi izlenesi kardeşler. *
gizli projelerin sahipleri *.
bu kardeşler tıpkı bir hipopotam edası ile gülmekte ve 15 saniye boyunca dayanılmaz bir ses ile ağızlarını kapatmaktadırlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar