bugün
- sevgiliye cartier hediye etmek5
- evi ev yapan şeyler5
- kim kimi neden sevmiyor14
- ona bir şey söyle6
- vatan için savaşmayacağını söyleyen genç adam4
- türkiyede kürt olarak barınabilmek için gerekenler71
- 6 ayda bir yıkanmak4
- karısı çalıştıran erkek gitsin vurdursun3
- yogartiksen40
- sabah 6:00'da nervionun resmine bakarak rakı içmek8
- atom bombası atılacak sıradaki ülke2
- diyanetin fona para yatırması4
- nick değiştirilse alınacak nickler3
- tır şoförü olmayı istemek8
- güneşli sıcıcık bir edirne günü6
- 1 55 boya sahip kızlardaki özgüven kaynağı3
- sözlük kadınlarına 15 bin tl hibe ediyorum6
- birinci nesil yazar görememe sorunsalı6
- can sıkıntısından yapılan en garip şeyler2
- adana hava durumu5
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları3
- azerilerce tokatlanan akpli8
- dincileri niçin öldürmeliyiz5
- her buluşmaya rezalet kombinlerle gitmek4
- burçlara göre insan yargılamak2
- kolye24
- fon olayında spk'nın ihmalinin olmaması2
- ilkokul bebesine türbanı savunmak66
- türküm doğruyum çalışkanım5
- sevgi iyileştirir mi2
- uludağ sözlüğün kapanma vaktinin geldiği gerçeği7
- nervio adlı yazara uyarı11
- benim maaşım benimdir kocamın maaşı evindir2
- içine cin giren insan nasıl kurtulur10
- eskortluk yapan sözlük yazarı25
- aşk11
- antipanik5
- ev kızı olmak3
- yağmurlu bir cumartesi sabahı3
- sözlükte kim kimi seviyor3
- 14 ekim 2026 aston villa fenerbahçe maçı75
- fakir yoktur aklını kullanmayan fakir vardır3
- queen ravenna büyücülük okulu20
- istanbul daki selin önlenebilirliği2
- 25 yılda adam edilen istanbul'u 5 yılda bitirmek48
- uludağ sözlük yapay zeka moderatör prompt'u3
- nervio18
- amim parçalandı diyen kız10
- sinek as vs as maca4
- yogartiksen'in mod olması3
görüntü var ses yok tabirine uyabilecek, aşırı makyaja bulanmış ve konuşmayı ancak sökebildiklerini düşündüren sarışın kardeşler.
her gördüğümde ''esra ceyhan ın kardeşi var mıydı ya?'' diye bilincimi zorlamama sebep olan kız kardeşler.
güzelliğin sadece "malzeme" demek olmadığının canlı kanıtı olan kardeşler. vücut olarak herhalde izleyen kızların götünü düşürecek kadar güzellerdi. * * ama gel gör ki, insan bu tipleri gerek şarkı söylerken, gerek konuşurken duyduğunda güzel diyebilemiyor.
güzellik mevhumu biraz da davranış, ses, koku, işve gibi fenomenlerle alakalı. odungillerden bu iki kardeşe gerçek anlamda güzel diyen insan çarpılır.
ha ne olur? gazetelere, dergi kapaklarına güzel malzeme olur.
güzellik mevhumu biraz da davranış, ses, koku, işve gibi fenomenlerle alakalı. odungillerden bu iki kardeşe gerçek anlamda güzel diyen insan çarpılır.
ha ne olur? gazetelere, dergi kapaklarına güzel malzeme olur.
söz konusu kardeşlerden esra olanı ayşe özyılmazel'e ''siz hep bizim hakkımızda duyduklarınızı söylüyorsunuz. ben de bugün sizin hakkınızda duyduklarımı sorucam. insanlar sizin okan bayülgen'le öpüştüğünüz için mi burda oturduğunuzu merak ediyor'' diyerek ayşe hanıma ayarın kralını vermiş aferim lan dedirtmiştir.
bir an tehlike sezdiren durumdur saat itibarı ile olabilitesi yüksek baslığı götünden anlayarak esra ceyhan kardeşler okumakla beraber "aman allahım birtane daha mı var bundan" tümcesi akabinde ise hayır hazır değil ülke bunu kaldıramaz düşüncesi belirmiştir.
okan bayulgen gercegini az evvel gozler onune serdi bu ablalarim. arkadaslar unlu olmak isteyeniniz varsa once okani opun canim.
bayıldığım kardeşler, söyle ki burada benim gibi yazı yazan normal türk halkının yüzde ellisi~ ~ bile televizyona çıksa götünü başını tutmaktan bir şey söyleyemeyecek haldeyken kendileri birer ekran insanı, televizyon kişisi olarak karşımıza çıkıp bizleri eğlendirebiliyorlar. mantıklı düşünecek olursak, biz ki televizyonu medyayı yerden yere vuran insanlar, bu iki kardeşin bu halini çok büyük bir mesele gibi yorumlarsak yanmışız demektir.
televizyonun ögretmek gibi bir kaygısı yoktur, kimseye örnek olmak zorunda değildir ekrandakiler ya da sadece doğruyu yapmak ama algısı düşük eğitimi belirli düzeyde olan çoğunluk bunu tersinden anlayıp olaylara yorum getirmektedirler.
ben bu kardeşleri seviyorum, bir kaç hafta daha bizimle olsunlar eğlenelim istiyorum. üniversiteden mezun olanları da görüyoruz, hiç olmazsa albenisi olan eğlendirendirler bu anlamda,en azından beyazıt öztürk izlemekten daha şugardır.
televizyonun ögretmek gibi bir kaygısı yoktur, kimseye örnek olmak zorunda değildir ekrandakiler ya da sadece doğruyu yapmak ama algısı düşük eğitimi belirli düzeyde olan çoğunluk bunu tersinden anlayıp olaylara yorum getirmektedirler.
ben bu kardeşleri seviyorum, bir kaç hafta daha bizimle olsunlar eğlenelim istiyorum. üniversiteden mezun olanları da görüyoruz, hiç olmazsa albenisi olan eğlendirendirler bu anlamda,en azından beyazıt öztürk izlemekten daha şugardır.
ak akçe kara gün içindir atasözüne farklı ve gayet gerçek boyutuyla bize yansıtan hatunlardır.
şöyleki 'ak akçe kara gün içindir' atasözüne 'kara para yemeyin' açıklamasını getirerek kara para aklayanlarla laf dokundurmuştur.
şöyleki 'ak akçe kara gün içindir' atasözüne 'kara para yemeyin' açıklamasını getirerek kara para aklayanlarla laf dokundurmuştur.
an itibarı ile show tv de bir mumdur türküsünün üstüne büyük abdestlerini yapan kardeşler.
aysun kayacı'dan kat kat daha zeki olan kardeşlerdir. aysun kayacı orda program sunuyor bundan daha beteri olabilir mi?
medyanın peşini bırakmadığı ikili tehlikeliler , rollerini çok iyi oynuyorlar .
aysun kayacı'yla yan yana geldiklerinde "muhteşem üçlü" olan kardeşler.
isimleri esra ceyhanı çağrıştırdığı için midede kısa süreli spazma yol açan ikizlerdir.
efendim ben bu kardeşlerden esra olanı ile 3 4 yıl önce muhabbet etme şansı yakaladım. hiçde öle salak fln değildi. tip olarak aynıydı ama programlardaki gibi garip laflar etmiyordu yada saçma yorumlarda bulunmuyordu. ekrandaki olay tamamen reyting için yapılan bir kurgudan ileriye gitmiyor bence.
(bkz: güzel ve dahi)
zeki olup da aslında tüm türkiye ile dalgalarını geçtikleri çok belli olan kardeşler. bunlar aptalsa ben de aklını kullanan gerizekalıyım..*
an itibarı ile gülben ergen le sürpriz e konuk olan facia ikili.
mahmut tuncer' i bile o özel güçleri ile kendilerine alet etmişlerdir.
aslında üç kardeşler. esra, ceyda bi de aysun. televizyonu icat edenin kemiklerini sızım sızım sızlatmaya yeminlidirler.
film gibi izlenesi kardeşler. *
gizli projelerin sahipleri *.
bu kardeşler tıpkı bir hipopotam edası ile gülmekte ve 15 saniye boyunca dayanılmaz bir ses ile ağızlarını kapatmaktadırlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar