bugün
- hayattaki amacınız ne17
- küresel ıkınma13
- tarikatlara tapan cahil kitle12
- mevcuttaki sözlük kızı sayısı14
- para için birlikte olan kadın10
- normal sözlükte bize mülteci denmesi olayı10
- v a m p i r o v12
- hatundan istemek8
- instagram kullanmayanlar mağarada yaşasın16
- evleniceğin kadını kaybetmek11
- 14 şubat sevgililer günü20
- kahtalı mıçı10
- galatasaray'ın üzerindeki kara bulutlar13
- instagram da stalklayan görülüyor mu9
- uludağ sözlüğün dirilmesi25
- uludağ sözlük 2025 hataları29
- normal sözlüğe akın eden uludağ yazarları10
- amerikancılık10
- 13 şubat 2025 az alkmaar galatasaray maçı46
- 14 şubatı yalnız geçirecek yazarlar12
- beybi leydiye 14 şubat hediyesi olarak true almak10
- merve taşkın'ın 14 şubat paylaşımı10
- tüsiad yik başkanına soruşturma açılması16
- garibanlığı savunmak15
- yaşasın kbb den randevu aldım12
- sözlüğün kapandığı gece14
- ilkcahilbukucu ile başlıksız şarkılar10
- şoförle tanışmak11
- nervio18
- gram altın 3410 lira oldu11
- 13 şubat 2025 fenerbahçe anderlecht maçı21
- deniz manzaralı küçük bir kasabaya yerleşme hayali13
- berat kandili18
- erdoğan'ın 3 uçakla asya gezisine gitmesi18
- survivor seda ve pınar arasında yaşanan gerginlik10
- mangal yakamayan erkek11
- güzel kızlarının uzun zamandır sözlüğe girmemesi8
- mansur yavaş vs ekrem imamoğlu21
- hesaptan sonra bırakılacak bahşiş miktarı sorunu11
- true yetkili olsun kampanyası8

entry'ler (773)
hepimizin derdidir bu. giymesen olmaz. dünya para verirsin bir gece için ve sonra kenara atarsın. artık bu bitti. geçenlerde bir butik açılmıştı duydum ve gittim. 100 tl-150 tl hatta 50 tl ye bile gecelik kiralayabiliceğiniz müthiş abiyeler var. tabii bursadaki bayanlara soyluyorum. yer elif butik. özlüce şahinkaya kolejinin tam karşısı.
3 y1ll1k mimar1m halen çal1s1yorum. gece gece proje çiziyorum. beled1yeden nefret ed1yorum. projeme yonetmel1k bokuna laf atan beled1ye memuruna kufur edes1m var.
deniz kiyisinda kahvalti ediyorum.
hello gusto.
ilk entry girmem sebebiyle tarafımca tanımı şöyledir;
aileniz ile aynı işi yapmak veya aile şirketinde çalışmaktır.
olumlu olumsuz pek çok yönü olması nedeniyle içinde bulunduğum şu durumda beni düşündüren , bir karar vermek zorunda bırakan eylemdir. aile desteğiyle bir olan adımınız sanki on adım gibi çoğalır. daha kısa sürede ve daha çabul yol alabilirsiniz. ancak zaman zaman birey sıkıntıya da girer. yaknızlık, özgürlük arar.
sevgili yazar arkadaşlarımdan bana fikir vermek isteyen olursa lütfen özel mesajla bana ulaşsınlar.
aileniz ile aynı işi yapmak veya aile şirketinde çalışmaktır.
olumlu olumsuz pek çok yönü olması nedeniyle içinde bulunduğum şu durumda beni düşündüren , bir karar vermek zorunda bırakan eylemdir. aile desteğiyle bir olan adımınız sanki on adım gibi çoğalır. daha kısa sürede ve daha çabul yol alabilirsiniz. ancak zaman zaman birey sıkıntıya da girer. yaknızlık, özgürlük arar.
sevgili yazar arkadaşlarımdan bana fikir vermek isteyen olursa lütfen özel mesajla bana ulaşsınlar.
isimle gucumle okadar mutluyum ki sevgilim olmadigini hatirlamiyorum.
aska inancim kalmadi sozluk. insanlari da sevmiyorum sozluk. erkeklerde kusur bulmaya devam edersem evde kalicagim gibi duruyor. ama bunda sikayetci degilim.
lens kullaniyorsaniz bunu pekcok jez yaparsiniz.
gozlerinizin kor olmasi. at gozlukleri takmak.
Aranandir.
BAZEN KENDiMi iĞRENÇ REZiL KORKUNÇ HiSSEDiYORUM. ANCAK ÇOK GÜÇLÜYÜM SÖZLÜK. BU ANLARDA BiLE BANA BiR KAPI AÇIYOR YARADAN. RABBiM ŞÜKÜR SANA.
yüzü,konuşma şekli tavrı edası, bakışları,oturup kalkmayı adabı bilmesi lazım. bir de tırnak yiyen erkeklere dayanamıyorum sözlük.
belirsizliklerim.
lütfen adam ol.
çok yorgunum.
yeni bir gün .
şuanda my passion şarkısını dinliyorum akcent'in. biten aşkım gözümün önüne geldi. o esnadada kalemliğimin yere düşüp içinden söz yüzüğümüzün düşmesi tesadüf olabilir mi?
ah sözlük ah. bitiren bendim. neden özlüyorum ki halen?
ah sözlük ah. bitiren bendim. neden özlüyorum ki halen?
her şeyin tek yönlü güzel gittiğinin kanıtıdır. yoksa hiç bir insanmutlu oldugu şeyi birakıp gitmez.
çantaya sıgmayan kitapları k.çımıza mı sokalım dedirten başlık. bundan bari birşey çıkarmayın yeter lan. yok göğüslerini saklıyormuş yok bilmem ne. tavla taşır gibi kol altnda taşıyamayacagımızdan ergonometriye en uygun şekilde böyle taşırız o çantaya sıgmayan kitapları.
Gercek askin dibine vurmak, rusca ogrenmek, isimde ve meslegimde olmak istedigim yere varmak