bugün
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması21
- kazada otomobil ikiye bölündü haberindeki otomobil6
- serenay sarıkaya'yı beğenmeyen erkek11
- el falı bakıyorum sadece seviyeli yazarlar4
- ismet kalk çay koy kanka6
- iki çamaşır makinesini yan yana koymak3
- tr den sonradan gelmeler yüzüne imajın zedelenmesi12
- şampuan önerisi6
- tofaş arabamın hava yastığı açılmadı2
- motor ayşe3
- fatma betül sayan kaya57
- evet şimdi arkadaşlar gelelim hayatın gerçeklerine2
- sözlükte söylediği çoğu şey yalan olan yazar4
- ipkis2
- gecenin şarkısı2
- muhallebici açıyoruz isim önerileri13
- pis yedili dizisindeki inanılmaz komik sahne2
- diamond tema'nın çocuğuna leonidas ismini koyması2
- kendisiyle övünen insanlar15
- göğe bakmanın faydaları2
- yazrlara göre yeni anayasda olması gerken maddeler2
- era7capone ve antipanik aşkı6
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı38
- nedim şener'in fatma betül sayan kaya yorumu2
- almanyadan gelecek akrabadan istenecekler9
- şeytanları emriyle uzaklaştıran isa mesih2
- ne kadar yaşlısın16
- türkiye33
- recep tayyip atatürk2
- bazı aşklar şehre benzer3
- gündoğdu gıda2
- futbol18
- kaşif kozinoğlu'nun ölümünün yeniden araştırılması2
- rastgele bir yazar seçip karabüyüyle öldürmek2
- sözlüğün yarrağı yediği gerçeği2
- queen ravenna adlı yazar10
- 29 eylül 2026 finlandiya beyaz rusya maçı2
- 29 eylül 2026 moldova faroe adaları maçı2
- pos bozuk ibanıma at diyen esnaf2
- trt tarafsız olmalı13
- allah'ın yasaya uymayan israil oğullarına laneti3
- siyonist arşivi2
- salyangoz3
- amerika da köleliği kaldıran başkan5
- tüm delilerin beni çekmesi2
- menemen dolmuşları2
- sözlüğün iyice camiye dönmesi3
- nokia 3310 denince akla gelenler10
- 29 eylül 2026 mhk başkanı'nın gözaltına alınması8
- sözlüğün attila ilhan'ı olmak istemek2
yönetmen eşi kudret sabancı ile sanem çelik adlı ucubenin jipte uygunsuz pozisyonlarda kameralara yakalanmaları sonucu yurda dönen ve eşinden boşanma kararı alan, aldatılmış tiyatrocu kişilik...
biraz önce televizyondan izlediğim, hala esini asık olarak gördüğüm ve yüzündeki hüznünün gördükce üzüldüğüm aldatılmıs tiyatrocu.
bu münferit hadisenin çok ekmeğini yiyecek kişi.aldatıldığı için gündeme gelmiş her mikrofona konuşmakta beis görmeyen bu kişi belki şu an hırsını almaya çalışıyordur,lakin gelecek günlerde onu yeni projelerle bomba gibi ekranlara dönerken göreceğimiz kesindir.
show habere konuk olmuş ve nedense diğer haberler sunulurken orada bulunmak durumunda bırakılmıştır. Bir haberden diğer bir habere geçilirken direkt Defne Samyeli'nin yakın plan çekilmesi yerine geniş plan alınıp Esra Akkaya da gösterilmiştir. bu sayede kadıncağız beklerken daha bir mutsuz görüntüler yakalanmıştır. ve bunu izleyen ben jokeri bu durum çok rahatsız etmiştir.kanalların bu küçük oyunlarından bir kez daha midem kalkmıştır.
son gunlerde aldatılma olayıyla * ekranlarda sıkca gordugumuz, ve hatta hemen her ekranda gormeye basladıgımız oyuncu.. her tv ye cıkıp ben aldatıldım yok mu bana yardım eden, neredeyse hadı taslayalım alıye yı ve kudret i diyeceginden korktugum psikolojısı bozulmus kısıdır.. tamam aldatıldın , üzgünsün herkes senı anlamaya calısıyor zaten ama bunu butun magazın programlarında haberlerde yapınca acıkcası ınsan yenıden bır dızı fılm projesı falan var dıye dusunmekten kendını alamıyor acıkcası.. annele abınle kardesınle arkadaslarınla paylas.. bızı bıktırmadan bırakın bu konuları, ben her yerde lerzan mutlu yu gormek zorunda degılım dıyecegım yakında tvlere cıkıp melek kara gıbı
kendisine duyulan tepkiye bir türlü anlam veremediğim kişidir..duyduğu üzüntünün tamamen kendisiyle;aldatılan ,inanmış,yalan oyunlara farkında olmadan iştirak etmiş bir insanla ilgili olduğu ve acısının hedefinde yine kendisi olduğu yaptığı açıklamalarda son derece aşikardır..kendisine yöneltilen soruların hiçbirinde 3.şahsın adını bile anmamış ona karşı hiçbir suçlama getirmemiştir..yani kendisine yöneltilen sorulara cevap bile vermemeli miydi?...susması gereken o muydu?...bozulan psikolojisinin sebeplerine yöneltilmesi gereken eleştirilere nasıl olur da hedef olur anlaşılır bir şey diil..şimdiye kadar kaç magazin programında esra akkaya nın adını duyduk ,kaç kere reklam amaçlı bir girişimde olduğunu farkettik..bu kadın en popüler olduğu dönemlerde bile ,çıkıp kimseyle boy göstermemiş,kulislere oynamamıştır..kaldı ki en az sanem çelik kadar parlak bir kariyere,sağlam bir yeteneğe sahiptir...taşladığı ,haksızlık ettiği,üzüldüğü tek kişinin kendisi olduğunu sanıyorum,nasıl olup da bu kadar yalana inanabildiği ve evine bile aldığı bir kadının umarsızlığıyla inciltilebildiği için kendisini affedemediğini düşünüyorum...kim olmak ister acaba onun yerinde,kendisini eleştiren insanlara sormak lazımdır..
ne güzel mahallenin muhtarlarındaki "şirun" olarak kalmıştı aklımızda.nerden çıktı şimdi bu olay.bir de atv filmlerinden biri olan "günaydın istanbul kardeş" adlı filmde volkan severcanla baş rolü paylaşmıştır.
daha önce iki defa daha evlenen , o evlilikleri de 1 yıldan fazla süremeyen kişi.
daha önce iki defa değil, dört kere evlenen tiyatrocu.
ailecek tiyatrocu olan ya da aileye tiyatroyu bulaştıran kişi herhalde bu kadın. iki kardeşi var ikisi de sağlam oyuncular.
(bkz: sarp akkaya)
(bkz: kaya akkaya)
(bkz: sarp akkaya)
(bkz: kaya akkaya)
an itibariyle dedikodu programında evinin her yerini göstermiş oyuncudur. aldığı kilolarla ve saç modeliyle çok kötü olmuştur.
(bkz: )milf
sanem çelik'i piyasada bitiren kadındır kendisi.
20 dakikaya dahil olmuş olan.
sarp akkaya nın kız kardeşi
yetkin dikinciler in eski eşi.
yetkin dikinciler in eski eşi.
ekranların görünmeyen yüzü. çok özledik kendisini.
bir ara iyi kilo almıştı vermiş çok yakışmış ayrıca kendisine kısa saç çok yakışıyor gözlerinin güzelliğini ortaya çıkarıyor.
Planet pembe tv'de mahallenin muhtarlarına denk gelince aradağim kişi Gözleri çok güzeldir ,memeleri büyüktür ve oyuncu sarp akkaya'nin hani ezel'ın tefo'sunun ablası tiyatrocu .
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar