bugün
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- bir kızla dalga geçmek6
- yalnızlık edebiyatı13
- bulunduğun koşullarda mutlu olmak3
- askerliğin gençler için faydalı olması6
- ikinci defa askere gitmek6
- tai lung42
- gizli hesap6
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- en sevmediğin insan tipleri7
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- herkesin tavsiye verdiği insan4
- mavi göz7
- akrep3
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- sözlüğü 2000 ve sonrası doğumluların basması2
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- claudian clouds22
- gece vardiyası yazarlar4
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- özbek kadınlar14
- mudanya da ido deniz otobüsünün iskeleye çarpması2
- kahverengi gözlü olmak4
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- islam'ın hak dini olması6
- sözlük whatsapp grupları13
- friedrich hegel la bi cay icek12
- uludağ itiraf10
- namazın amacı6
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- eva murati3
- yalnız ölmek4
- pazar gecesi3
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- melissa vargas7
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- önlenemez mhp yükselişi2
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- sarapci koala47
- kadını kurtarmak isterken bıçaklanan'u y4
- iyi geceler6
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- tupac amaru shakur2
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- çok zeki olmayan çok düşünmeyen güzel kız2
- kitap kapakları3
polat renaissance erzurum'u ve havuzunu tek geçerim burada.
şu anda fırtınalar kopuyor burada, şimşekler çakıyor. soğuk rüzgarlar esiyor. millet '' 50 derece oldu eriyoruz '' derken bizim traktör tekerleğimiz donuyor.
lalapaşa camiinde cuma namazı kılan cemaati hayranlıkla izlediğim, ramazanın en güzelini yaşadığım şehirdir.
kışı ayrı yazı ayrı güzel... Abdurrahman Gazi türbesinin ışıklarını penceremden görmeyi ayrı tutkuda oturup müzik eşliğinde şehri izlemeyi ayrı, zamanımı güzel kılan insanlarını ve yazın bile deri ceket giymeyi ayrı özledim..
kışı ayrı yazı ayrı güzel... Abdurrahman Gazi türbesinin ışıklarını penceremden görmeyi ayrı tutkuda oturup müzik eşliğinde şehri izlemeyi ayrı, zamanımı güzel kılan insanlarını ve yazın bile deri ceket giymeyi ayrı özledim..
kışın üzerine gelinlik giyen bir genç kız kadar masumdur...
ama gelinliği kiralamak iyidir. satın almaya gerek yok.
çok durmayın yani burda.
ah be erzurum. ne hatıralarım oldu seninle. seni hem seviyorum hem de senden nefret ediyorum...
işte böyle bir şehirsin sen.
evlat olsan sevilmezsin ama evlatlıktan da reddedilemezsin.
ama gelinliği kiralamak iyidir. satın almaya gerek yok.
çok durmayın yani burda.
ah be erzurum. ne hatıralarım oldu seninle. seni hem seviyorum hem de senden nefret ediyorum...
işte böyle bir şehirsin sen.
evlat olsan sevilmezsin ama evlatlıktan da reddedilemezsin.
hakkında soğuğu dışında hiçbir eleştiri duymadığım memleketim.vatana,millete ve devlete en sadık şehirlerimizden biridir.doğudaki türkmen kalesidir.
özlenilen yerdir.soğuk suyunu da özlersiniz havasını da biraz nefes almanız yeterli sebep olcaktır.
31 temmuz 2012 salı günü en düşük sıcaklığı 13, en yüksek sıcaklığı 26 derece olacak şehir.
türkiye'nin muhafazakar şehirlerden birisi.
1 ağustos 2012 çarşamba günü en düşük sıcaklığı 13, en yüksek sıcaklığı 26 derece olacak şehir.
2 ağustos 2012 perşembe günü en düşük sıcaklığı 12, en yüksek sıcaklığı 28 derece olacak şehir.
4 ağustos 2012 cuma günü en düşük sıcaklığı 13, en yüksek sıcaklığı 29 derece olacak şehir.
evliya çelebi'nin ''erzurum'da kışın damdan dama atlayan kediler bile donuyor." diye bahsettiği hakketen soğuk şehir.
--spoiler--
Erzurumluların uçmayı çok sevdiği söylenebilir. Çünkü 774 bin kişilik nüfusuna karşılık geçtiğimiz yıl 599 bin yolcu havayolunu kullanmış. Bu da şehri havayolu kullanım oranında ilk 10'a taşımaya yetiyor. Önemli bir artısı da sağlık alanındaki 14'üncülüğü. Kentte 949 kişiye bir doktor, 232 kişiye de bir yatak düşüyor. Sekiz basamak yukarı çıkmış.
--spoiler--
http://fotogaleri.ntvmsnb...kalitesi.html?position=26
Erzurumluların uçmayı çok sevdiği söylenebilir. Çünkü 774 bin kişilik nüfusuna karşılık geçtiğimiz yıl 599 bin yolcu havayolunu kullanmış. Bu da şehri havayolu kullanım oranında ilk 10'a taşımaya yetiyor. Önemli bir artısı da sağlık alanındaki 14'üncülüğü. Kentte 949 kişiye bir doktor, 232 kişiye de bir yatak düşüyor. Sekiz basamak yukarı çıkmış.
--spoiler--
http://fotogaleri.ntvmsnb...kalitesi.html?position=26
12 ağustos 2012 tarihinde galatasaray-fenerbahçe süper kupa maçına ev sahipliği yapacak olan şehir.
güzel ilimiz erzurum askere giderken dört kere geçtiğim ve şehir merkezine hayran olduğum güzide ilimiz. doğunun başkenti sözünü de sonuna kadar hak etmiş şehrimizdir, kendisine olan sempatim her daim sürecektir.
erzurumda ramazanda yanlışlıkla sigara içiyim derseniz linç edilirsiniz. En işlek caddesi yaklaşık 100 metre olup buradan oluşmaktadır. Bir tane avm si vardır. Hafta sonu çarşıda sadece askerler olup halk dısarı cıkmamayı tercıh eder.
6 ağustos 2012 pazartesi günü en düşük sıcaklığı 14, en yüksek sıcaklığı 29 derece olacak şehir.
7 ağustos 2012 salı günü en düşük sıcaklığı 11, en yüksek sıcaklığı 27 derece olacak şehir.
fenerbahçe-galatasaray süper kupası finali maçının yapılacağı şehirdir.
12.08.2012 süper kupa finalinin yapılacağı şehir.
8 ağustos 2012 çarşamba günü en düşük sıcaklığı 12, en yüksek sıcaklığı 29 derece olacak şehir.
ermenilerin ağzının suyunu akıtan güzide ilimiz.
10 ağustos 2012 cuma günü en düşük sıcaklığı 10, en yüksek sıcaklığı 27 derece olacak şehir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar