bugün

/56
doksan artı ikide rüştü'nün her şeyinden öptü.
rüştüyü her yerinden öpmek istiyen insan. ne mide var.
rüştü hakkında sapıkça fanteziler kuran aşmış sunucu.
(bkz: türkiye ayağa kalkın alkışlayın bu çocukları)
beşiktaşı abartmıştır.
bilerek yapıyo.
(bkz: her yerinden öpüyorum rüştü)
(bkz: tarih altın harflerle yaliycak)
maça olan konsantrasyonumuzu skerten über spiker. ne saçmaladığına kafa yorarken maçı kaçırıyorum be. çenenin bağını.
Rüştü'nün her yerini öpmek isteyen spiker.

(bkz: bir yerden başla artık)*
--spoiler--
her yerinden öpüyorum rüştü. *
--spoiler--

not: owen de amatör helikopter pilotuymuş bunu da öğrendik.
25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçında yine akıllarda kalan sözlere imza atmıştır:

"herkesin başı avuçlarının arasında."

"her yerinden öpüyorum rüştü."

verdiği gereksiz bilgiler de cabası.
michael owen'ın evindeki helikopter pistinden bahsettikten sonra, futbolla uzaktan yakından alakası olmayan 84 yaşındaki babannemin "evladım ne anlatıyo bu adam" sözlerini sarf etmesine neden olan spiker.
(bkz: 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı) başlamadan önce rafael ile ilgili bilgi verirken işte kıvırlık saçlı çocuk demesiyle yarmıştır.
maç sırasında Welbeck adlı futbolcununda bugün doğum günü olduğunu öğrendik,
ayrica owen'in evinde helikopter pisti varmış ve amatör pilotmuş.
(bkz: gereksiz bilgiler ansiklopedisi)
(bkz: her yerinden öpüyorum rüştü)
Rüştüyü güneş görmeyen yerleri dahil olmak üzere her yerinden öpmek isteyen bombastic spor spikeri.*
owen'in helikopter pisti olduğunu söyledikten sonra hafif bir suskunluk yaşamıştır. muhtemelen ekşiden filan okumuştu ve doğru mu değil mi bir muhasebesini yaptı kendi içinde.
yalarım rüştü, o da yetmezse owen'in evindeki helikopter pistinde yalarım nidaları atan sevimli star tv spikeri. *
ertem şenerden, inciler..

--spoiler--

http://www.sporx.com/deta...ategori=134&go=130061
--spoiler--
maç anlatırken, kendini kaybeden adam. adam diyorum bak, rüştü'ye ettiğin laflardan sonra başka şeyler de diyebilirdim ama maç heyecanına verdim ertem'cim.
ulan avrupa'da takımlarımızı seyretmeme sebebim olacak bu star kökenli bilimum spikerler be! lanet getirttiniz adama saçmalamakta sınır tanımayarak yahu!
tanım: ingilizcesi "speaker" olan insan evladı.
andre pirlo, tam bir italyan beyefendisi, annesi bir ressam. boş zamanlarında galeri galeri geziyor, diyerekten karın bölgemin ağrımasına neden olan spiker.
25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçında "elim ayağım buz kesti, dışardaki soğuğu hissetmiyorum" demiştir.*
(#6609797)
- ve atkılar formalar eller kollar herşey havada sayın seyirciler - sözünün sahibi. maç izleyeceksen ertem şener olmazsa olmaz.
rüştü reçber'in her yerinden öpen spiker.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026