bugün

tengricilikte yeraltının efendisi. doğu-"tenger"i. erlik han olarak da bilinir.

http://tr.wikipedia.org/wiki/tengricilik
(bkz: erlik han)
(bkz: uludağ sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler)
beşinci nesil yazar.
Kim bu ?

Gammazlığın zirvesinde ama tanımıyoruz.
Düşündürücü…
Heralde olm söylüyorum size.
Normal sözlükte bir adam var türkiye büyükşehir belediyesi nicki. Her şey onun başının altından çıkıyor.
Moderatör şifresi var adamda kafasına göre silik yazarları geri döndürüyor sözlüğe bot basıyor milleti çaylak ediyor vs vs.
Oyun böyüh
5. nesil yazar. 1 tane entrysi yok ayağının tozuyla 195 entry gammazlamış, hayırlı işler
(bkz: kendini sözlük sanmak)
görsel
Yazar kişisiymiş. Rumuzu çok iyi.
erlik han'dan türetmiş olabilir ismini.
Bu eleman kim yaw garip entryler giriyor kafasına esti mi hepsini siliyor sonra gammaz listesinde birinci oluyor bazen.

Aklıma bir isim geliyor aslında ama o olsa kesin bana söylerdi…
Bütün entrylerini siliyor.
Çok ilginç.
Sileceksen niye yazıyorsun dediğim yazardır.
bundan sonra kardeşimdir.
Truşun manitasidir.

Kesin bilgi.

Swh...
görsel
Bu adam;

görsel
"kaleminin kalitesi, zekası ve yazdığı her entry'nin doyuruculuğuyla sözlüğün çıtasını tek başına yukarı taşıyan yazar. başlığına denk gelince 'acaba ne yazmış' diye merak ettirir, asla hayal kırıklığına uğratmaz. takip edilesi, saygı duyulası bir entelektüel."
harbiden kalite kokan bir yazar my brother.bu kanaate varmamdaki iki etkenden birincisi farkındalıklı içerikler yazması ve de milliyetçi duruşudur.
umuyorum iyidir.
Selam kıymetli yazarlar.
18 yıllık yazarlık ve sözlük kariyerimi sonlandırıyorum.
Bu yaştan sonra ne gereksiz insanların çenesiyle uğraşırım ne de boş laflarla.
Gönlünü kırdıklarım varsa affola, hakkınızı helal edin. Benim bir hakkım varsa herkese helal olsun.
Sağlıkla, sevgiyle ve temiz bir zihinle kalın.
Herkese iyi sözlükler.
Gitmeyin bence... ayrıca Yönetimin buradan çıkarması gereken şöyle de bir ders var, eğer bu işleyen bir sistemse gammaz listesinin herkese açık olmaması lazım çünkü gammaz olan yazarlar hedef haline geliyor.
© copyright 2005 - 2026