bugün

/20
erdali satışlarıyla, 5214 yılında hükümdarlığını kurmuş yüce insan. * "su kaynakları bitti, petrolde sona erdi ama erdali hiç bir zaman bitmedi" alem adam ya, nurten'e yalvarmasına hastayım. *
ingiltere oyuncular birliğine üye imiş. Bu lafıyla okan bayülgeni şaşırtmıştır. Hem bıyıklı hem kel hem de daniel craig ile aynı birliğe üye bu adam demiştir.
dilinin kopması gereken insan. evet dili boğazına kaçsın da sadece gözleriyle konuşsun inşallah!
itü etkinliğine gelip meşhur dansını yapmadan gitmemiş adamdır, cengiz bozkurttur.

https://www.youtube.com/watch?v=Navf06dRa-0
burak aksak'ın yazıp ortaya çıkardığı bir karakterden çok cengiz bozkurt'un yaşadığı, yaşattığı bir karakter olmuştur, oyunculuk budur dedirtir.
bıyığı ve dansıyla oldukça ilgi çekmektedir. ancak bir ismail abi değildir.
(#14587315)
görsel
trt payı esprisinin geçtiği bölümde kanala iyi ayar vermiş şahane bakkalımız. *

http://www.youtube.com/watch?v=IcSCd-_D7mY
nurten'e sessizce çekirdek çitleyeceğini söyleyen erdal bakkal derki;

--spoiler--
biz çıt çıkarmıcaz, çit çıkarıcaz nurten.
--spoiler--
kıvrak danslarıyla erdal bakkallllllllllllllllll.
o çikelata diyen ağzı çekilesice bakkal.
ne sağcıyım ne solcu, bakkalım ben bakkal. yazısıyla gülmekten koltuktan düştüğüm leyla ile mecnun filminin en baba karakteri.
metonya'da askerliğini yaparken yaran bakkal.
beşiktaşlı bakkaldır kendileri.
leyla ile mecnun dizisinin kafa açan karakteridir. konuşmaları beni öldürüyor hele o dansı.. diyecek kelime yok.
her lafta beyninde bin tane fikir çakar. hepside kendi çıkarınadır.
dizimizin en pislik, en ' insan değil' karakteridir kendisi. *
senarist bile en tiksinerek yazdığım karakter erdal demiştti hatta, zaten sürekli 'erdal abi insan değilsin' ' ne pis insansın' serzenişlerine maruz kalmaktadır. bir de nurten'i vardır kendisinin ki o yalvarma sahnesi hala gözümün önünden gitmiyor.

--spoiler--
nurten noolur gidiyim vallahi üstümü kirletmiycem beş dakika durup gelicem hem şimdi onlar nasıl eğleniyolardır!
--spoiler--

o tipiyle, efendime söyleyeyim o replikleriyle öldürür kendisi.
(bkz: burayı yıkanın annesi babası ölsün)
(bkz: burası bakkal ben ölene kadar da bakkal kalacak!)

cansın erdal abi. insan değilsin ama cansın. bakkalsın sen bakkal!*
--spoiler--
Ne sağcıyım ne solcu bakkalım ben bakkal
--spoiler--
Ayrıca erdal abi çay bana *
gelecek yıllarda bakkalında benzin, motorin, motor yağı gibi akaryakıtlar satabilitesi yüksek olan bakkaldır.

(bkz: leyla ile mecnun)
48. bölümde almancasıyla bizleri yaran karakter. bakkal o bakkal.

ich liebe dich erdal bakkal.*
o bir marmelatlı poğaça.
'ne sağcıyım ne solcu bakkalım ben bakkal' söylemiyle gönüllerde taht kurmuş bakkalların hasıdır.
patavatsız sözcüğünün can bulmuş hali.

dizinin ilk bölümlerinden çok farklı çizgidedir kendisi. kamuoyu ne isterse o!
bedava telefon geçmesin eline, arar da arar.
hastasıyız.
© copyright 2005 - 2026