bugün
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi15
- hastalık havası7
- burna tuzlu su çekmek5
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- çin'e demokrasi gelsin9
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması7
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- gocu20
- karton toplarken şarampole yuvarlanmak5
- vajinanın iç sıcaklığı10
- truesuz sözlük5
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- bastırılmış üzüntü4
- silikon memenin patlaması10
- duvardaki kafam kadar örümcek4
- fusya semsiyeli yabanci4
- kale3112'nin evinde yer yatağında kalmak2
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği11
- seni terkedeceğim2
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- açmanın üzerinde açma yazması4
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- iyi dostlar biriktirdim7
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- bayram namazı çıkışı3
- 200 bin lira borç verir misiniz3
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak2
- nervio23
- fiziği güzel sözlük kızları48
- sözlüğün namusunu kim temizleyecek sorunsalı5
- kasiyerin nakit mi kredi kartı mı diye sorması5
- rüyada tekrar tekrar böcek görmek3
- aşk karın doyurmaz diyen kız3
- karton toplarken yılan sokması3
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- ne dedin ne dedin sen4
- recep tayyip erdoğan27
- mgk'dan terörsüz türkiye bildirisi2
- kürt fıkraları6
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis16
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- ertuğrul doğan3
- 20262
- s'i l v'e r m'i s t16
- rujlu kadınla öpüşmek4
- pandela5
- caz dinleyen erkek9
- yazarların akşama dair planları9
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması6
entry'ler (1209)
gerçek islam, adamın adamı sikmesi değildir.
o değil de; şöyle bir eve, hele hele bir dönem cumhurbaşkanlığı yapmış birinin evine ayakkabıyla girmek büyük terbiyesizliktir.
hayatlarında hiç halk ekmek kuyruğunda kız ayarlamamış monşerlerin iğrenerek baktığı sosyolojik vaka. zeytinin kilogram fiyatını da bilmez aynı kişiler.
ancak iş başlangıç ve bitiş saatlerinde olabilecek hadise. öğrenci işi. mesaiye yetişmeye çalışan veya işten evine beş dakika erken dönmeye çalışan yetişkinler için mümkün olmayan hadise. o kalabalıkta ancak göçmen teri koklanır.
edit: anlatım bozukluğu.
edit: anlatım bozukluğu.
tombalacının tek küçük ayranla iki yarım gömmesi.
sokakta, park köşesinde, gece vakti sahilde sadece fermuarı veya düğmeleri açarak pratik bir şekilde cima etme eylemine yardımcı olur. ilk zamanlar sürtünmeden dolayı sorun çıkartırken; üç gün sonra alışılır.
çok zordur. uyumadıkları gibi komşuları da uyutmaz bu sarhoş ingilizler. ben nerden biliyorum lan?
her bok olmasa da elimizden geldiği kadar yemeye çalışıyoruz. tam bir ay olmasa da elimizden geldiği kadar tutmaya çalışıyoruz.
sen ne bilecen? onu beninen garı bilir.
yeni adı satış danışmanı, eski adı tezgahtar olan bir dostumdan aktarıyorum:
"-en iyi müşteri ayakkabısı bakımsız olan müşteridir. parayı savurur. en kötü müşteri ayakkabısı bakımlı olandır. malı kıymetlidir. cimridir."
kaypak olduğu bir çok kişi tarafından bilinen, kimseye hayır diyemediği için menfaat uğuruna kullandığımız çocukluk ve mahalle arkadaşımdan aktarıyorum:
-"fetocuları ayakkabılarından tanırım. filanca tarz ayakkabı giyen adam fetocudur.(hem kumaşın hem kotun altında sırıtmayan yüksek tabanlı,bağcıklı, hakiki deri ismini bilmediğim model ayakkabı)
"-en iyi müşteri ayakkabısı bakımsız olan müşteridir. parayı savurur. en kötü müşteri ayakkabısı bakımlı olandır. malı kıymetlidir. cimridir."
kaypak olduğu bir çok kişi tarafından bilinen, kimseye hayır diyemediği için menfaat uğuruna kullandığımız çocukluk ve mahalle arkadaşımdan aktarıyorum:
-"fetocuları ayakkabılarından tanırım. filanca tarz ayakkabı giyen adam fetocudur.(hem kumaşın hem kotun altında sırıtmayan yüksek tabanlı,bağcıklı, hakiki deri ismini bilmediğim model ayakkabı)
yıllandıkça güzelleşendir.
ılıktır.
ılıktır.
(bkz: çukurambar).
(bkz: çukurambar).
kerizdir.
son bir saat kala sol framede denk geldiğim, gitsem mi gitmesem mi bilemediğim, insan içine çıkarken saçı sakalı düzeltme ayakkabıları silme gibi konularda üşengeçliğimi bana bir daha peydah ettiren hede. bence siz gelin bakkaldan beypazarı maden suyu ısmarlayım boşverin zirve mirve.
mülkiyet hırsızlıktır.
inanci bir fikri, siyasi bir fikirle bir tutan sözüm ona laiklerin yeni zırvası.