bugün
- rafadan yumurta kaç dk olmalı9
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın16
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi6
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları6
- hayata direnmek5
- kol saati takmanın anlamsızlığı5
- öbür sözlük4
- yoğurt11
- rakının ülseri geçirmesi3
- yazarların mezun olduğu okullar6
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- yaşamak gibi ölmeyi de hak etmeli insan3
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır9
- ölmesi gereken türk gelenekleri5
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- saraca finch house21
- tuvalet atıkları bile abd'ye götürülecek4
- nike2
- din kardeşimiz filistin6
- istanbul da yaşamanın imkansız hale gelmesi4
- öbür sözlükte yazan biriyle ciddi düşünür müsünüz2
- sigarayı günde 1 dala düşürmek5
- dövmesi olan erkek7
- erdoğan'ın trump'ı havaalanında karşılaması2
- elin bir başka kadının eline değmesi2
- sevilen kadının topuklarını öpüp ısırmak7
- daha 17 dizisi2
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı16
- psikiyatri servisinde bir kızla tanışmak3
- metres ilişkisine eğilimli erkek7
- çorabın tekini yutan çamaşır makinesi3
- korku filmleri3
- jagermeister4
- sözlüğe nude atar mısınız6
- tai lung'un kız halini kıskanıyor olmam6
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık4
- nasreddin hoca'nın eşeğine kayyum olarak atandım3
- acaba ütüyü prizde unuttum mu2
- sözlüğe vücudunun fotoğrafını atan kadınlar5
- düzce3
- 40 yaş altı sözlük bebeleri11
- sözlüğün namus bekçileri5
- sözlük kızlarının bikinili fotoğrafının olmaması7
- düz lise mezunu2
- falıma bakmak isteyen sözlük yazarları5
- baş ağrısı5
- düşünen her insan ateisttir3
- akp'li olmaya karar vermek2
- burçlara inanmak6
Rütbesiz asker demektir ama geçmişte çoğu ülkede bunu meslek olarak yürüten rütbesiz asker sınıfı olmuştur.
Latince vir, Almanca Herr, türkçe er.
bir benzerlik gördün sanki? evet evet, bir benzerlik gördüm.
bir benzerlik gördün sanki? evet evet, bir benzerlik gördüm.
(bkz: erik)
house ile kıyaslanamayacak dizi. şüphesiz ki house bir numara.
rütbesiz asker.
çince'de 2.
rütbelilerin egolarını tatmin ettiği mehmetçik.
aslında erkek demektir. orduda ise sömürülen adama denir . maaş verilmez , ssk sı ödenmez yol parası verilmez kişiye denir .
şu felsefeye sahip olan en düşük rütbeli asker.
duran her şeyi boya,
yürüyen her şeye selam ver.
duran her şeyi boya,
yürüyen her şeye selam ver.
çok geç fark ettiğim ve şu an bölümlerini baştan sona izleyeceğim bi dizi sitesi bulamadığım cnbc-e dizisi.
prezervatifle oral yaparken, prezervatifi yutan bir hastanın gelmesiyle midemi kaldıran dizi.
televizyon dünyasındaki en sağlam iki doktor dizisinden birisidir.
diğeri de açıkça house m.d. olduğu bellidir.
diğeri de açıkça house m.d. olduğu bellidir.
heal thyself bölümü ile ağlatacaktı lan neredeyse. dr. mark greene ile cate banfield arasındaki flashbackler ile bir daja aşık oldum lan bu diziye.
buradan "doktorlar" "greys anatomy" gibi sikindirik doktor dizilerine tekrardan siktir çekmek istiyorum.
buradan "doktorlar" "greys anatomy" gibi sikindirik doktor dizilerine tekrardan siktir çekmek istiyorum.
(bkz: er ryan)
p.s : henüz çaylak olduğum için 40 karakter sınırını geçene kadar saçmalamam lazım.sorri
p.s : henüz çaylak olduğum için 40 karakter sınırını geçene kadar saçmalamam lazım.sorri
yaş aldığını hissettiren dizi. geçen gün cnbc e de de yayınlanan özel bölümünde diziden şu veya bu şekilde ayrılmış ve
neredeyse bütün oyuncuları geri dönmüştür. özletmişler kendilerini enteressandır.
sanki bilmem kaç yıldır görmediğim arkadaşlarımı görmüş gibin oldum.
dizi de bebek çocuk olanlar geçen 15 sezonun ardından genç kızlar erkekler olmuşlar
bense kendimi hep aynı yerde sayıyor sanardım. yanılmışım.
yaş aldığımı hissettirdi bu dizi bana uzun zaman sonra izleyince.
böyle iç karartan bi dizidir esasen. müziği yaşananlar kahramanlar, ama her bölüm bişey öğrenirsiniz
ve içinizin aydınlanması ağır basar sonuçta.
15 sezon uhuu, eski dizi lan falan demeyip izlenmesi herkese tavsiye edilir. farklı bişeydir bu sadece bir dizi değildir.
öperin
neredeyse bütün oyuncuları geri dönmüştür. özletmişler kendilerini enteressandır.
sanki bilmem kaç yıldır görmediğim arkadaşlarımı görmüş gibin oldum.
dizi de bebek çocuk olanlar geçen 15 sezonun ardından genç kızlar erkekler olmuşlar
bense kendimi hep aynı yerde sayıyor sanardım. yanılmışım.
yaş aldığımı hissettirdi bu dizi bana uzun zaman sonra izleyince.
böyle iç karartan bi dizidir esasen. müziği yaşananlar kahramanlar, ama her bölüm bişey öğrenirsiniz
ve içinizin aydınlanması ağır basar sonuçta.
15 sezon uhuu, eski dizi lan falan demeyip izlenmesi herkese tavsiye edilir. farklı bişeydir bu sadece bir dizi değildir.
öperin
15 yıllık geçmişine hürmeten finalini seyrettiğim dizi, fakat sonunu getiremedim. çünkü kadının birisinin durmaksızın doğumhane kliniğindeki ıkınmalarına dayanamadım.
tüm karakterlerin büyük finalinde bir kez gözükeceği efsanevi dizi. geçenlerde tekrarına denk gelinen belgeselimsi bölümünde oyuncuların anlattıklarına göre kamera arkası çok daha ilgi çekiciymiş.
aşamasız asker ya da erkek anlamındaki bulmacalarda sık sık çıkan kelimedir.hatta bazı yrelerde erken anlamındada kullanılır.
ilk bölümleri bundan taaaaaaaa en az 15 sene önce tgrt'de yayınlandığı günden beri zor da olsa takip edilen, bu cuma cnbce'de yayınlanacak final bölümüyle türk televizyonlarına veda edecek dizi.
--spoiler--
dizi film aleminin en enteresan ölüm sahneleri de bu diziye aittir. özellikle dr.romano'nun üstüne helikopter düşmesi sonucu ölmesi izleyicinin ohaaa, çüşşşşş, burşşşttt, yuhhhh nidaları atmasına neden olmuştu.
--spoiler--
--spoiler--
dizi film aleminin en enteresan ölüm sahneleri de bu diziye aittir. özellikle dr.romano'nun üstüne helikopter düşmesi sonucu ölmesi izleyicinin ohaaa, çüşşşşş, burşşşttt, yuhhhh nidaları atmasına neden olmuştu.
--spoiler--
can dizidir can. çok uzun sürdüğü için hayat koşulları şu bu neticesinde bi yerden sonra takibi imkansızlaşabilir ama
özellikle ilk 5 6 sezonu süperdir.
her karakteri seversiniz. sırf bi bölüm çekicez diye absürt olaylar izliyomuşsun gibi gelmez,
olayların acil servisin gerçekliğini hissedersin.
severek kapılarak izlediğinde ister istemez inanılmaz bir sağlık, 'doktorluk'
bilgisine sahip olabilirsin.
çok sevilen dizidir.
heleki bir dönem cnbc-e nin hafta içi hergün yayınladığı dönemde izlemişsen daha da mutlu eder.
özellikle ilk 5 6 sezonu süperdir.
her karakteri seversiniz. sırf bi bölüm çekicez diye absürt olaylar izliyomuşsun gibi gelmez,
olayların acil servisin gerçekliğini hissedersin.
severek kapılarak izlediğinde ister istemez inanılmaz bir sağlık, 'doktorluk'
bilgisine sahip olabilirsin.
çok sevilen dizidir.
heleki bir dönem cnbc-e nin hafta içi hergün yayınladığı dönemde izlemişsen daha da mutlu eder.
norveççe'de tüm öznelerle birlikte kullanılabilen yardımcı fiildir. kullanılabilen değil kullanılan demek daha doğru.
jeg er
du er
vi er
de er
han er
hun er
gider bu böyle.
"are"a çok yakın bir okunuşu vardır, er diye okunmaz.
jeg er
du er
vi er
de er
han er
hun er
gider bu böyle.
"are"a çok yakın bir okunuşu vardır, er diye okunmaz.
eski karakterlerden bazılarının da konuk oyuncu olarak döneceği 15. ve final sezonu 19.mart 2010 Cuma 21.00 de cnbc-e de gösterilmeye başlanacak efsane dizi.Tekrarları ise cts 16.00'da ekrana gelecek.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar