bugün
- yazarların mezun olduğu okullar13
- arjantin mısır maçı13
- yenilenebilir enerji4
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı11
- ctrlx'in ayakları13
- sözlüğünü başka sözlükle aldatan hain yazar6
- ankara da nato zirvesi12
- adana sokak lezzetleri5
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- 23 yaş8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler4
- 7 temmuz 2026 messi balonunun patlaması4
- trump erdogan gorusmesi caatsa kalkiyor2
- tek başına5
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar2
- messi uzaylı abi5
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi12
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın18
- rafadan yumurta kaç dk olmalı13
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık9
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları12
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler9
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- tüm sözlükte saygı gören bir yazarsınız2
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır11
- 2026 dünya kupası27
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- komünizmi iyi bir şey sanmak4
- yıldırım bayezid2
- iri kıyım kadın çekiciliği5
- türkiye komünist partisi4
- dövmesi olan erkek9
- trump necla ablayı ziyaret edecek mi5
- yoğurt11
- gülüyorum ama mutlu değilim3
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- 7 temmuz 2026 deniz göktaş'ın cezaevi mektubu3
- ikinci abdulhamid2
- psikoloji bilim midir6
- sohbet2
- trump'ın tr'ye 5 f35 vereceğiz açıklaması5
- sağ liberalizm3
- saraca finch house21
- erdoğan ın dünya lideri olması5
- mısır3
- arjantin3
- ülkenin kendi içinde liberal ekonomi olması3
- lionel messi6
- sol liberal ne amk3
- ursula2
peder zickler ekolünün yüzlerce kalitesiz taklidinden biri. zaten o adamdan sonra mantar gibi türedi her yerde, "x yapan ezik tip" tadında başlıklar açan çoluk çocuklar...
heyecanlı genç yazarlardan. umutları ümitleri olan bir aday. atlıyor zıplıyor, ona vuruyor, buna vuruyor, dikkat çekeyim diyor. olmuyor. ama şimdilik olmuyor. nasıl o atlmayı zıplamayı seçtiyse, aynı onun kafadan atlayanın zıplayanın bacağına yapışacak manyakları da bulacaktır. o konuda içi rahat olsun.
ama ben derimki, madem bu yola baş koydun, biraz daha kelime hazneni geniş tutman lazım. uzun yazarak dikkat çekmek istiyorsan önce başlığı olduğunca güzel seçeceksin. yok hala şunu yapan yok amca bunu yapan türü kalıplar gitmiyor piyasada artık.
belki kısa bir hevestir senin için bir şey demiyorum. (iyiki demiyorum)
diyeceğim odur ki, ne kadar sallarsan salla olmayacak o iş. donu sırılsıklam yapmaktan öteye gidemeyecek bu sevdan.
tarkan'dan geliyor.
(bkz: dön bebeğim)
ama ben derimki, madem bu yola baş koydun, biraz daha kelime hazneni geniş tutman lazım. uzun yazarak dikkat çekmek istiyorsan önce başlığı olduğunca güzel seçeceksin. yok hala şunu yapan yok amca bunu yapan türü kalıplar gitmiyor piyasada artık.
belki kısa bir hevestir senin için bir şey demiyorum. (iyiki demiyorum)
diyeceğim odur ki, ne kadar sallarsan salla olmayacak o iş. donu sırılsıklam yapmaktan öteye gidemeyecek bu sevdan.
tarkan'dan geliyor.
(bkz: dön bebeğim)
bizleri daha çok güldürecek olan, dolu dolu entryler giren, 'nitelikli' yazar.
klavye artistliğinden çok uzak(!) olduğuna inanıyorum.
klavye artistliğinden çok uzak(!) olduğuna inanıyorum.
o değil de bi umbertobaggio vardı? ona noldu?
canım, gülüm, arım, balım, peteğim...
eskiden iğrenerek de olsa okuyup, bazen gülebiliyorduk da bunlara. ama kabak tadı verdi artık.
başka şeyler dene mesela sen. şey yap mesela.
bill gates e aşık olan kız modeli falan gibi. bak gördün mü? iki saniye'de senin kadar seviyesizleşebiliyor herkes. bir farkın yok yani. asıl fark, troll gibi davranarak dikkat çekmeye çalışmamakta.
öptüm, kib, bye.
canım, gülüm, arım, balım, peteğim...
eskiden iğrenerek de olsa okuyup, bazen gülebiliyorduk da bunlara. ama kabak tadı verdi artık.
başka şeyler dene mesela sen. şey yap mesela.
bill gates e aşık olan kız modeli falan gibi. bak gördün mü? iki saniye'de senin kadar seviyesizleşebiliyor herkes. bir farkın yok yani. asıl fark, troll gibi davranarak dikkat çekmeye çalışmamakta.
öptüm, kib, bye.
(bkz: engin cezzar) *
sözlüğü sürekli birilerini aşağılama aracı haline getirme amacında olan yazar.
entrylerinde d.llama, h.dük, and.val kelimelerini kullanan ve "ben bunu bir yerden hatırlıyorum" dedirten yazar. tiesta gera nın fake i olan ya da onun yazım tarzına özenen yazardır.
edit : demiştim dayıoğlu. (bkz: metroda ayakkabilarini cikartan gorgusuz)
edit : demiştim dayıoğlu. (bkz: metroda ayakkabilarini cikartan gorgusuz)
(bkz: süpriz fake yumurta)
artık gerçekten sıkmışlardır. sözlükte kalitenin biraz olsun artması ve huzurun bir üst seviyeye taşınabilmesi adına bu familyanın soyunu tüketmek gerekiyor.
artık gerçekten sıkmışlardır. sözlükte kalitenin biraz olsun artması ve huzurun bir üst seviyeye taşınabilmesi adına bu familyanın soyunu tüketmek gerekiyor.
entrylerinde d.llama, h.dük, and.val kelimelerini kullanan ve "ben bunu bir yerden hatırlıyorum" dedirten yazar. tiesta gera nın fake i olan ya da onun yazım tarzına özenen yazardır.
demiştim dayıoğlu. (bkz: metroda ayakkabilarini cikartan gorgusuz)
demiştim dayıoğlu. (bkz: metroda ayakkabilarini cikartan gorgusuz)
spekülatif amacıyla yazanlardan. yeni farkettim, hayırlısı...
steril yaşam özlemi çeken yazar. her yazısında bir üstten bakma tavrı, lüks yaşam empoze etme çabaları. sözlük gibi kozmopolit bir arenada nasıl oluyor da halkla bütünleşiyor anlamak zor.
metroda hayatının olayını yaşadığını düşündüğüm yazar. sıkıntılıyken metroya gitmemesini öneririm, yok sonra mevcut derdinden dolayı mıdır bilinmez ama herkesin bi hareketi gözüne batmaktadır. son dakikalarda açtığı başlıklardan bir demet;
metroda atki takan tuhaf insan
metroda gitar calan saygisiz fakirler
edit: yok yahu, sadece metro da değil, sokaktaki insanlar da batmaktaymış gözüne. (bkz: sokakta esofmanla dolasan saygisiz) en iyisi moralini yüksek tut sen, onlar normal gelir gözüne o zaman dediğim yazardır.
metroda atki takan tuhaf insan
metroda gitar calan saygisiz fakirler
edit: yok yahu, sadece metro da değil, sokaktaki insanlar da batmaktaymış gözüne. (bkz: sokakta esofmanla dolasan saygisiz) en iyisi moralini yüksek tut sen, onlar normal gelir gözüne o zaman dediğim yazardır.
surrealist yazar. benim gibi metroseverlerden.
yüksek performanslı bir yazar.
sol frame i sikti. okuyacak bir şey kalmadı.
sol frame i sikti. okuyacak bir şey kalmadı.
adab-ı muaşeret kuralları ile kafayı bozmuş zat. çevresindekilere bok atmayı kesip kendisini geliştirmesini, hatta mümkünse daha çok kitap okumasını öneririm.
metroda kötü bir anıya sahip olduğunu düşündüğüm yazar.
eglenceli bi feyk oldugu kanaatindeyim.
bu baslık altında kendisine öfke kusan, laf soktugunu zannedenlere "kalite vik vik vik" diye ötenlere bakarak guluyodur muhtelemen.
her şeyi ciddiye alıyosun moruk, olmuyo böyle. bi rahatla, gevşe, yak sigaranı arkana yaslan falan. hayat güzel. bak martılar vapurlar.
bu baslık altında kendisine öfke kusan, laf soktugunu zannedenlere "kalite vik vik vik" diye ötenlere bakarak guluyodur muhtelemen.
her şeyi ciddiye alıyosun moruk, olmuyo böyle. bi rahatla, gevşe, yak sigaranı arkana yaslan falan. hayat güzel. bak martılar vapurlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar