bugün
- lahmacun9
- ay diyen erkek9
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- ellerim bos gonlum hos26
- kaan sezyum6
- trakyadan adam çıkmaz diyen insan4
- habire1219
- sobadan kurtulmak5
- raikagetokatlayan4
- arif kocabıyık12
- basmane tren garı6
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- silvermist9
- vexillarius the slayer8
- renkli rüyalar oteli5
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- erlik dinleyip gaza gelmek3
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- ben geldim naneler15
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- habire12nin çaylak olması5
- torpille bir yerlere gelenler4
- kemal kılıçdaroğlu8
- sarapci koala63
- sersem herif5
- gammaz çetesi9
- dinler tarihi5
- bütün muhalifleri chpli sanan ak çomar2
- imbat4
- siyonizmin tasfiye oluşu3
- tribünlerde apoya küfür edilmesinin yasaklanması6
- mantı8
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci7
- karşıyaka dan bayraklı ya yürümek4
- konaktan üçkuyular'a gitmek3
- ben sizin anonim11
- şeyhine sakso çekip şeriat isteyen tip7
- motorine 8 24 tl zam gelmesi5
- cemaatçi polis3
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı8
- özgür özel'in önder sav ile yan yana gelmesi3
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar9
- insan olmaya ceyrek kala15
- akpartililerin apo sevdası5
- emanet ata binen tez iner3
- sözlükte kıskançlık oluyor hissi7
- çikolatalı kek4
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- maşa ile koca ayı online3
entry'ler (234)
istanbul'da ankara yı hatırlatan mekandır.. isimdir..
başlıktan da anlaşılacağı gibi olay tanımı çok basit ve açıktır.. ingilizce olarak yazılmış bir makalenin okunması işlemidir olayımız.. fakat mesele o eylem gerçekleştirilmeye başlandığı an yaşanan işkencedir.. on gündür açılır, bakılır, "zamanım var daha, sonra okurum" deyip bırakılır.. sonra hafta sonuna bırakılır ama günlerden pazar olmuştur ve hala okunamaz.. istemedikçe de işkence artar.. süre gitgide azalmaya devam etmektedir.. bu süreçte oturulur eski diziler izlenir, lost 6. sezon tamamlanır, temizlik yapılır, yemek yapılır ama bu makale okun(a)maz..
velhasıl, gerçekleştirilmesi zor ve herkesin sevmeyeceği bir eylemdir..
*
velhasıl, gerçekleştirilmesi zor ve herkesin sevmeyeceği bir eylemdir..
*
(bkz: don quijote)
2010 yılının trendi.. bakalım seneye kim olacak onun yerinde..?
kadınların kimi zaman anladıkları kimi zamansa anlamazdan geldikleri durumlardır bunlar..
en son 3 yıl evvel gidilen ve zaman geçip de ankara özlemi farkedildikçe, özlenilen, hasreti depreşen yer.. çay satan amcalar, yolun ortasında size sayısız yer ismi sayıp, bir anda fikrinizi değiştirip o otobüse bineceğinizi zannedenler.. o zaman gıcıktım size ama evet hepinizi özledim..*
etrafınızdaki biri tarafından ya da bizzat kendiliğinizden anlamsızca uyan(dırıl)dığınız andır.. zaten devamı da gelmez genelde rüyanın o en güzel yerinin..*
evde yalnız olduğunuz bir pazar günü, havalandırmak için açtığınız pencereye konmuş, ürkek nazarlarla -güya- çaktırmadan sizi süzen bir güvercinle hasbihal etmek..
çalışanlar yaşının olgunluğunu taşısınlar yeter..*
dahil olma hali..
(bkz: müşerref olmak)
dar zamanlarda rasgele açılan bir sayfasından, rasgele olmadığını gösteren satırlarla, derman umulandır..
arada bir de olsa geldiğim şu sanal platformda gerçek olanlardandı.. oysa buraya gelmeme vesile idi.. evet ihmalkar yapımla ben tembellik ettim yazmakta lakin bu demek değildi ki okumuyorum.. kendini mi intihar etti yoksam öldürdüler mi diye araştırmalardayım şimdi.. neredesun uşağum ha ? tamam sol frame hızlı aksın bırak, ben de sabredip yazarım hem..* ii haberlerini beklediğimizdir..
artık sevmeme olasılığının yüksek olduğunu gösterir cümle.. tıpkı eski bir alışkanlıktan bahseder gibi..