bugün
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi10
- iş yerinde sözlükte takılmak8
- fener balı8
- sözlüğün en sevilen yazarı36
- 0 0 7 ile samiyende maç izlemek5
- özür dilemeyi bilmek7
- arkadaşlar grup açıyorum gelmek ister misiniz5
- fenerbahçe vs galatasaray26
- meloş çay koyar mısın4
- nutella dondurması3
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması6
- yaşadığı hayatı başkasının gözüne sokan insanlar5
- akın gürlek alparslan kuytul açıklaması4
- sürekli silik atıp utanmadan dönen yazarlar5
- koala görünce eksiyi basmak6
- arkadaşlar öğlen ne yesem3
- zorunlu eğitim13
- seri eksicilerin uyuması4
- saatte 100 km hızla gidip 100 km yol alamamak5
- sözlük'ün erkek tipsizleri ve çirkinleri11
- normal mario3
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- ioçk4
- nickini görünce eksiyi yapıştırdığınız üyeler2
- fatih tekke5
- yolcu ettiğin kişinin ardından küçük su dökmek3
- trafikte sinirlenip bağırmak4
- sorgulayan aklı insana kim verdi19
- ateistlerin yaşama amacı24
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi22
- teröriste sövmek artık yasak23
- fatma nur ve hifa ikra'nın ölümü2
- kafayı kurtarmak4
- sözlüğün en güzel 100 kadını3
- kadınlar yüzünden sözlüğün bu halde olması10
- apo idam edilmeli12
- dindarların çoğunun fakir olması9
- gocu4
- isviçre alplerinde leğenle kaymak3
- kelle paça4
- kürtler eşcinseller solcular ve afyonlular6
- adressiz sorgular2
- sözlüğün kepengini kaldırırken düşünülen3
- erdoğan'a makarna için oy verildiğini sanan tip4
- yeter ulan artık19
- mucize beklemek2
- fenerin sanki bizi biraz fazla rezil etmesi19
- cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde revizyon11
- sarapci koala54
- dambılları el bombası gibi sağa sola atmak2
tau ceramica nın son transferi. kendisi tau ceramica takımının sezon başında new jersey nets den transfer ettiği zoran planinic in ciddi bir sakatlık geçirmesi sonucu takıma dahil edilmiştir. 2 adet grup maçında oynamayacak daha sonrasında top 16 maçlarında oynayacaktır. tau ceramica gibi bir takımda bırakın oynamayı bench te bile oturtulması hayal olan bir oyuncudur ama hayaller bazen gerçek olabiliyor demek ki.
efes pilsen basketbol okullarına ücretli olarak giderken keşfedilen daha sonrada profesyonel basketbolcu olan tek sporcudur kendisi.
6 aylığına ispanya'nın Tau Ceramica takımına kiralanan oyun kurucu.
kendisinin yıllardır bir yıldız olması beklenir durur. devamlı olarak yaşıtı ve gençler şampiyonalarında karşılıklı oynadığı tony parker'la kıyaslanmıştır. kıyaslandığı kişi ilk beşinde çıktığı takımda * nba şampiyonluğu yaşarken ender, efes pilsen'de dahi ilk beş oyuncusu olamamıştır. efes pilsen, bu sene yaptığı guard transferleri sonunda kendisini yedek oyun kurucu olarak bile düşünmeyip belki bir şeyler kapar öyle gelir umuduyla slovenya'ya kiralık göndermiştir. umarız bu yurtdışı deneyimi kendisinin olgunlaşmasını ve istikrar kazanmasını sağlar, zira esasında ender'den kimsenin yeteneksel olarak kuşkusu yoktur, aksine belirttiğim gibi kendisi hakkında beklentiler çok yüksek olmuştur; gelgelelim ender bu beklentileri henüz karşılayabilmiş değildir.o şu an için yalnızca bazı maçlardaki muhteşem oyuncu olmakta, ama sonrasında o maçtaki performansını * bir sonraki maça bile taşıyamamaktadır.
gazetelerden ve basketbol dergilerinden takip ettiğim kadar çok sempatik bir kişiliğe sahip , çok cana yakın ve muhteşem bir taklit yeteneği olan basketbolcu..basketbol milli takımında bir gazetenin yaptığı ankette en cok takımda kimle anlaşıyorsunuz sorusunun tek cevabıymış..taklit yeteneği olan türk basketbolcu bugün jordan ı taklit etti bence ve ciddende taklit yeteneği süpermiş , jordan ın kazanma hırsını taklit etti oyun karakterini taklit etti mucize maç alışlarınıda taklit etti tebrikler
(bkz: afacan şirin cocuk)
(bkz: afacan şirin cocuk)
murat kosavanin tabiriyle eendeeeer arslaaan..... bugun* gercekten sahada olmayacak seyler yapan bebek yuzlu* guardimiz.
31 ağustos 2006 türkiye litvanya maçını mucizevi bir şekilde geri çeviren basketbolcu. skor 75-71 litvanya lehine iken kendisine faul yapılmış ilk serbest atışı sayıya çevirmiş farkı 3'e indirmiştir. ikinci atışı kaçırıp, daha sonra kendi ribaundunu almış ve dışarı çıkıp üçlüğü göndermiş ve maçı uzatmaya götürmüştür. daha önce böyle bir şey olmuşmudur bilmiyorum ama şunu biliyorum;
(bkz: türkiye seninle gurur duyuyor)
(bkz: türkiye seninle gurur duyuyor)
turnuvanın başından beri hiç beğenmediğim ama bugunkü litvanya maçıyla beni utandıran adamdır. kendisinden buradan özür diliyorum *
31 ağustos 2006 türkiye litvanya maçı'nın son saniyelerinde attığı üçlükle maçın uzatmalara gitmesinde büyük etken olan , adeta "gitti" denilen maçı çeviren adam.
(bkz: ellerine sağlık)
(bkz: ellerine sağlık)
union olimpija ya 1 yıllıgına kiralnmış basketçi. efes pilsen alt yapısından yetişmiştir.
12 dev adamdan biri.istanbul dogumludur.
elaleme caka satmak yerine basketbolu düşünse kendini geliştirmeye calışsa belki çok daha iyi yerde olabilirdi.kendini 4 yıldır 1 adım ilerletememiş olmasının sebebi kendisidir heralde.
"koyunun olmadığı yerde keçiye abdurrahman çelebi derler" atasözünde olduğu gibi, ülkemizde oyun kurucu pozisyonunda doğru düzgün bir türk oyuncu olmaması nedeniyle maalesef ki çok abartılan oyun kurucudur. ha yeteneklidir, ayrı konudur ama abartıldığı kadar da değildir.
efes pilsen basketbol takımının point-guard ı
(bkz: playmaker)
karısının dediği gibi çok güzel salata yapmaktan başka,basketbol oynamak gibi bi marifeti de olan basketbolcu
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar