bugün
- amedspor11
- ama yeni parti tüzüğü11
- dürüm yerken suikaste uğramak5
- iran düşmanlığı4
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması24
- hoşlanılan kızın 6 erkekle çırılçıplak poz vermesi6
- birader avanosta mı sorunsalı4
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı27
- evlenecek kız kalmaması12
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz4
- öyle bir sevişmek ki yatağın ağlaması5
- sezai karakoç2
- 16 eylül 2026 milan benfica maçı3
- talışlar2
- 10 eylül 2026 bayern münih bordo glimt maçı3
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip19
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı8
- türk kızı10
- şiir2
- google reyiz3
- şanghay işbirliği örgütü'nün 25 yılı3
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- 9 eylül 2026 liverpool atletico madrid maçı2
- sarapci koala63
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- gocu31
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- kadınınızı çalıştırır mısınız8
- ayın 12 sinde meeş almak2
- hoşlanılan kızın senden daha çok meeş alması2
- müzik eşliğinde sevişmek3
- 2 eylül 20262
- anya4
- seri eksici ezik11
- beşiktaş 6 atınca anlık fenerbahçeliler3
- 2026 eylül ayı nasıl geçecek3
- yeni adli yıl2
- 15 eylül 20262
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
- sevgili varken sarışın bir rus kızıyla karşılaşmak3
- sikerim siyasetini deyip aşk konuşmak6
- koşun koşun havadis var7
- kocasını seven külotsuz yatar4
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan36
- 1 eylül dünya barış günü2
- türk seküler devrimi11
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak6
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası14
- bu koyden olsam ne olacak20
le mans ın 1.89 boyundaki santrforu. bundan üç yıl kadar önce galatasaray ın ribery i alması üzerine sinan engin in fransa da çok daha iyileri var, gidin de grafite yi izleyin tarzı konuşmalarıyla tanıdığımız, sonrasında sürekli beşiktaş ın gündemine girip çıkan ve son tahlilde galatasaray ın listesine giren, izlediğim kadarıyla teknik, son vuruşlarda etkili bir oyuncu. alınması halinde hakan şükür e benzemesi, toplara düzgün ve sert vurabilmesi, cüssesine göre hızlı oluşu sebebiyle hakan a 11 i unutturabilir.
galatasaray ile anlaşan ama stepne olarak bekletilen oyuncuymuş. yani pek çok gazete ve internet sitesi öyle diyor. hatta bir site imzaladı, salı gelecek demiş.
bekleyip, göreceğiz.
ha bu arada kendisi dün geceki lig maçında berabere giden maçı attığı gol ile le mans'a getirdi. sanırım bu galatasaraylılar için iyi haber.
bekleyip, göreceğiz.
ha bu arada kendisi dün geceki lig maçında berabere giden maçı attığı gol ile le mans'a getirdi. sanırım bu galatasaraylılar için iyi haber.
(bkz: kone olmadi grafite verelim)
leblebi gibi gol atmaya devam eden oyuncu. an itibariyle oynanan maçta le mans takımının tek golünü attı.
gelirse iş yapacak gibi gözüküyor.
gelirse iş yapacak gibi gözüküyor.
taraftarı olduğum galatasaray a gelmesinden mutluluk duyacağım golcü futbolcu.
sabah gazetesinin haberine göre imzası an meselesi olan golcü.
6.5 milyon euro ya wolfsburg a transfer olmuş, 4 yıllık sözleşme imzalamış kendileri.
wolfsburg 'da dzeko yla gol düellosuna girişen kişidir.
bildiğin öküz... bugünkü 5-1'lik bayern münchen maçında attığı ikinci gol adeta taşak geçmektir, rencide etmektir, ayıptır.
2008-2009 sezonunda bundesligada gol kralı olmuştur kendileri.
bu sezon gol kralı olmuştur. işin ilginç yanı ise, dzeko ile birlikte türkcell super lig'deki takımlardan 15'inden daha fazla gol atmışlardır, şimdilik galatasaray ve fenerbahçe ile eşit sayıda, beşiktaş'tan ise 2 az gol atmışlardır. (54 gol)
defans yapmanın kural dışı sayıldığı ve 5'ten az gol atılan maçların iptalinin istendiği bir ligde attığı gol sayısının diğer takımların toplamından fazla olması normaldir.
bundesliga 08-09 da 28 golle gol kralı olmuştur. geriye bayern'e taktığı bu gol kalmıştır.http://video.google.com/v...ocid=-1427136739618168658
şimdi oturup beni düşündüren forvet yaşı 28-29 falan bundeliga gol kralı golleri bala falanda değil hep birlikte gördük peki o zaman sorarım eyy sözlük halkı bu adam niye brezilyanın konfederasyon kupası kadrosunda yok , dunga uyuyor mu?
fotomaç'ın haberine göre galatasaray ile her konuda anlaşmış oyuncu.haber doğruysa milan baros'la mükemmel bir ikili oluşturacaktır. kendisi 28 golle bundesliga gol kralı olmuştur. milli formayla*1 maçta oynayıp 1 gol kaydetmiştir.
lincoln artı para teklifi yapılan golcü futbolcu. olur mu ? zor .
ama olursa bomba olur.
ama olursa bomba olur.
wolfsburg la olan sözleşmesini 30 haziran 2012 ye kadar uzatmıştır.
kahvede oyun oynarken televizyonda spiker sürekli olarak adını zikretmeydi, oyunda durumu çok kötü olan bir eleman annesini kulaklarını çınlatıp bütün avret yerlerini de yıpratmıştı. ilk defa adını o zaman duydum.
bayern karsisindaki oyunu ve golüyle aklima kazinmis süper santrfor. alman spiker bile gol sonrasi "gool" diye bagiracagina, grafite'ye:
"bist du verrückt?" yani "manyak misin?! manyak misin?!"
diye bagirmisligi vardir.
http://www.youtube.com/watch?v=FvXNC_gyA5U
"bist du verrückt?" yani "manyak misin?! manyak misin?!"
diye bagirmisligi vardir.
http://www.youtube.com/watch?v=FvXNC_gyA5U
Bayern defansını öküze çevirerek hafızalara kazınmış Wolfsburg'un 23 numaralı sambacı forveti.
15 eylül 2009 vfl wolfsburg cska moskova maçında güzel oyununu 3 golle süsleyerek maçın yıldızı olmuş brezilyalı forvet oyuncusu...
20 yaşına kadar sokaklarda çöp toplayarak yaşamını sürdürmüş futbolcu. yeminlen bak, spiker anlattı şimdi. ailecek şoktayız.
bugün itibariyle ertem şener vecizelerinden payına düşeni almıştır.
ertem şener'in sunmadığı maçta, hakkında gayet yerinde ve güzel bilgiler öğrendiğimiz yetenekli futbolcudur.
götdner ve josue'nin salaklıkları yüzünden pek bir halt yapamadı bu maçta. o gendtner'e bir daha top atmasın zaten. atmayın, atma wolfsburg. bunu okuyosanız topsunuz. atmayın şu öküze.
götdner ve josue'nin salaklıkları yüzünden pek bir halt yapamadı bu maçta. o gendtner'e bir daha top atmasın zaten. atmayın, atma wolfsburg. bunu okuyosanız topsunuz. atmayın şu öküze.
fenerbahçe kulislerinde adı geçmektedir. iddialar o yöndeki doğuş grubunun sponsorluğunda alınacakmış.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar