bugün
- yalarım8
- saraca silsüpüroğlu16
- kul hakkı yer misiniz9
- cumhurbaşkanı olunca yapılacak küçük şımarıklıklar16
- ups boobss'un poposunda ki ben13
- aşık olunan kişiyi unutmak için 6 ay yeterli15
- sözlük yazarları şu an ne giyiyor soruns17
- ups boobss'un online olması15
- melek mosso11
- tarkan'ı kim dinliyor22
- iş yerinde insanı çileden çıkartan şeyler16
- kızınca verilen tepkiler14
- 27 eylül 2023 adana demirspor beşiktaş maçı21
- ak partililer olmasa ülke elden gitmişti10
- çocukken sanılan şeyler14
- magicovento8
- true nickli yazar8
- mansur yavaş ve ekrem imamoğluna destek vermiyoruz16
- zebani efe'nin müslüman olması31
- true ve eloria aşkı8
- selanik te doğan türk olur mu12
- para bok huzur yok10
- anın görüntüsü8
- eloria vs iremga20
- mülteci düşmanlığının altında yatan temel neden12
- oflu kafakoparanus12
- true'ya evlenince ne takacaksınız20
- sayın kılıçdaroğlu kurultaydan güçlenerek çıkacak9
- istanbula artık arapbul denmesi gerektiği11
- kemalistleri her seçimde pert eden parti9
- 100 yıldır atatürk'e karşı zafer elde edememek33
- eloria31
- atatürkün namaz kılarken fotoğrafının olmaması16
- rakı içmekten siroz olmak11
- beşiktaş11
- günaydın deme selamünaleyküm de33
- akp nin 100 bin kişilik troll ekibi10
- türk kızlarının kibar erkeklerden hoşlanmaması10
- içtim şarabı siktim arabı12
- en havalı meslekler14
- pandemi dönemini özlemek14
- içinde şu oyuncu varsa izlemem dediğiniz ünlüler16
- true'nun yetkili olması11
- yakışıklı erkeklerin kapılmış olması8
- güne bir ayet bırak10
- otomatik vites kullanan erkek9
- 30 yaşında adamın veremediklerini veriyor10
- 26 eylül 2023 galatasaray'a verilen penaltı21
- alucra'nın türkiye en güzel ilçesi olması8
- mauro icardi11

entry'ler (1813)
sonunda kaldırılmış olan, selçuk şahinlerin milyon eurolar kazanmasını sağlayan orta çağ futbol faşizanlığıdır.
emre'nin lampard klasında köşeye bir vuruşla fenerbahçeyi 1-0 öne geçirdiği maç...
yüksek vergilerden ötürü fiyatları uçan tekel ürünlerinin yerini tütün kolonyasıyla doldurarak bir taşta iki kuş vurmayı hedefleyen öğrenci davranışıdır. takdir edilesidir.
içerik bulunamadı.
kazanan arkadaşlara her türlü yardımcı olabileceğim güzide okulumdur.
türkiye ligine en ideal santrafor tipidir kendileri.
gizli bir misyoner olması mümkün ateisttir.
umut fakirin ekmeği sözünü akla getiren kişi söylemi.
geçen sene ygs de 35 000. olan ben lys ile 3900. lüğe kadar yükselebildim gençler. sakın ola kötü geçti diyerek salmayın kendinizi...
(bkz: xvideos)
hukuk fakültesinde olup yapan arkadaş var mı merak edilen programdır.
http://akvaryumdanokyanusa.tumblr.com/ adresinde paylaştığım karalamalarımdan. salçalı ekmek tadında bi yazı...
--spoiler--
Küçükken en büyük hayali bir gezginin sırt çantasında dünyayı dolaşmak olan tuhaf bi çocuktum. en büyük isyanı öğretmeni sınıfta çıt çıkmayacak dediğinde çıt demek olan, topluca gidilen çöpün başında kalem açma ayinlerinde yeri eksilmeyen, endamı pek şanlı sayılmasa da sohbeti tatlı, biraz da şair bi insandım
Farklıydım da biraz. herkesin siyah dediğine beyaz der, etrafımdakileri önce griye çeker sonra beyaza ikna eder, ve yanlış olduğunu bilsem bile bazen siyahı seçerdim. duygularım herkesin beslenme çantasında getirdiği meyve ve haşlanmış yumurtanın kaynaşmış kokusu kadar karışıktı. arkadaşlarım arasında statü farkı yaratan tek şey renkli boya kalemleri veya kokulu silgilerdi. ötesi yoktu ve biz o sınıfta hepimiz şirinler köyü misali mavi mavi okurduk.
Hayatımda değişiklikler olduğunda ağzımda eriyen patlayan şekerler misali tuhaf bir haz alırdım. bakkaldan para üstü olarak aldığım sakız tadında mutluluklarım vardı. korkularım marketten akşam alışverişe giderken annemin balkondan bakmasıyla gidiverirdi. olumsuz olaylarım leblebi tozunu pipetle çekerken soluk boruma kaçırmakla sınırlıydı. hani demiş ya şair biz büyüdük ve kirlendi dünya.
Hani sizde de oldu mu bilmiyorum ama şu an kafamda blok flütle çalınan bir süper baba ezgisi var. televizyonda kesik hecelerle konuşan bayan bir siyasetçi, hiç yaşlanmayan bir tolga abi, uzak asyadan değişim programıyla gelen kazaklar misali bir serdar ortaç, hepsini geçtim teletext var. bakkalda patlayıcı gözüyle bakılmayan, tabulaştırılmayan torpil ve mantar tabancalarımız var. ankaradakiler için atakule, istanbulda tatilya var. sokaktaki çocukların elinde telefonlar değil misket, topaç ne bileyim tasolar var
Siz büyüyünce hayat da değişiyor sanki, ama aynı çocukluk mahalle maçı repliklerini kullanıyor yine. abanmıyor, teknik vuruyor ve siz tsubasa da olsanız yer yer, asfaltta röveşata hiç vurulmuyor...
Küçük düşleri olan büyük bir adam oluveriyorsunuz. hayat usulca törpülüyor sizi ve tekdüzeleşiyorsunuz da bazen. bir avuç hayaliniz kalmışsa cebinizde, kışın mont cebinde bulduğunuz geçen kıştan kalma para misali şanslı hissediyorsunuz. bir kıvılcımdan yangın oluyor, yanıyor ve yakıyor ama en sonunda sönüp kül de oluyorsunuz. Zaman makinemi getirin bana 90 lara ihtiyacım var !
--spoiler--
--spoiler--
Küçükken en büyük hayali bir gezginin sırt çantasında dünyayı dolaşmak olan tuhaf bi çocuktum. en büyük isyanı öğretmeni sınıfta çıt çıkmayacak dediğinde çıt demek olan, topluca gidilen çöpün başında kalem açma ayinlerinde yeri eksilmeyen, endamı pek şanlı sayılmasa da sohbeti tatlı, biraz da şair bi insandım
Farklıydım da biraz. herkesin siyah dediğine beyaz der, etrafımdakileri önce griye çeker sonra beyaza ikna eder, ve yanlış olduğunu bilsem bile bazen siyahı seçerdim. duygularım herkesin beslenme çantasında getirdiği meyve ve haşlanmış yumurtanın kaynaşmış kokusu kadar karışıktı. arkadaşlarım arasında statü farkı yaratan tek şey renkli boya kalemleri veya kokulu silgilerdi. ötesi yoktu ve biz o sınıfta hepimiz şirinler köyü misali mavi mavi okurduk.
Hayatımda değişiklikler olduğunda ağzımda eriyen patlayan şekerler misali tuhaf bir haz alırdım. bakkaldan para üstü olarak aldığım sakız tadında mutluluklarım vardı. korkularım marketten akşam alışverişe giderken annemin balkondan bakmasıyla gidiverirdi. olumsuz olaylarım leblebi tozunu pipetle çekerken soluk boruma kaçırmakla sınırlıydı. hani demiş ya şair biz büyüdük ve kirlendi dünya.
Hani sizde de oldu mu bilmiyorum ama şu an kafamda blok flütle çalınan bir süper baba ezgisi var. televizyonda kesik hecelerle konuşan bayan bir siyasetçi, hiç yaşlanmayan bir tolga abi, uzak asyadan değişim programıyla gelen kazaklar misali bir serdar ortaç, hepsini geçtim teletext var. bakkalda patlayıcı gözüyle bakılmayan, tabulaştırılmayan torpil ve mantar tabancalarımız var. ankaradakiler için atakule, istanbulda tatilya var. sokaktaki çocukların elinde telefonlar değil misket, topaç ne bileyim tasolar var
Siz büyüyünce hayat da değişiyor sanki, ama aynı çocukluk mahalle maçı repliklerini kullanıyor yine. abanmıyor, teknik vuruyor ve siz tsubasa da olsanız yer yer, asfaltta röveşata hiç vurulmuyor...
Küçük düşleri olan büyük bir adam oluveriyorsunuz. hayat usulca törpülüyor sizi ve tekdüzeleşiyorsunuz da bazen. bir avuç hayaliniz kalmışsa cebinizde, kışın mont cebinde bulduğunuz geçen kıştan kalma para misali şanslı hissediyorsunuz. bir kıvılcımdan yangın oluyor, yanıyor ve yakıyor ama en sonunda sönüp kül de oluyorsunuz. Zaman makinemi getirin bana 90 lara ihtiyacım var !
--spoiler--
http://akvaryumdanokyanusa.tumblr.com/
şahsi edebi paylaşımlarımı yapıyorum. gelin beyler kurabiyem de var.
şahsi edebi paylaşımlarımı yapıyorum. gelin beyler kurabiyem de var.
potansiyel bir erzurumlu davranışıdır.
Röveşaka !
hala gözlerine inanamayan taraftar
hala gözlerine inanamayan taraftar
fury crack i çıkmış denen oyun. arayıp bulan olursa haber etsin de oynayalım dedirtmiştir.
cras dump hatasını çözebilen varsa beri gelsin oyunudur...
istanbuldan 1. sınıf taze hukuk öğrencisi olarak aralarına katılmak istediğim tahminen on numara insan topluluğu...
öyle diyen başbakan görmüş ülkeyiz siz hala komutana takılıyorsunuz ya ben bişey demiyorum...
borsaya bildirilmiş yeni transferimizdir. yine atı alan üsküdarı geçmiş, geç kalınmıştır...