bugün
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar6
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- anın görüntüsü23
- hoşlanılan kızın evli bir adama aşık olması5
- sözlükteki yazarların çok ahlaklı olması6
- yapılan ilginç salaklıklar4
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- cumartesi günü yapılabilecekler5
- arkadaşlar bakar mısınız8
- galatasaray büyüklüğü7
- türkçeye sistemli saldırı7
- konuşurken yanlışlıkla tükürmek6
- her yerden engelleyen kız6
- muhallebi köpürtmek4
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması2
- tayt6
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı18
- ispartalı kızlar9
- silvoş kaç kilo verebildi acabası2
- travelerin aşık olduğu evli adam3
- gey ve şey kavgası5
- sözlükte ortamın çok gergin olması5
- damarsız tüysüz manisa yaprağı17
- uğurcan çakır9
- kaş bıyık alınca yüze gelen güzellik6
- kendi gölgesinden korkan insan2
- kırdığımız kalbi tamir etmek4
- popo liposuction6
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- hoşlanılan kızın ıspartalı çıkması5
- güne acı bir gerçek bırak7
- aşık olmuş kızın suratına nah çekmek2
- ellerim bos gonlum hosu israil'e göndermek2
- hangi manifest kızısın6
- ben divayım5
- yakışıklı olmayan ve kassız erkekler niye var8
- öbür sözlükten gelen yazarlar8
- küpe4
- anadol2
- traveler vs iock6
- fatma betül sayan kaya69
- ioçk hırkası3
- from gold from dust28
- travelerin içince pisleşmesi3
- parcalandim toparlanamiyorum36
- hazaryada kağan neden yavudiliği seçti3
- arsa kapatmak3
- meksika açmazı macerası7
- kız görünce değişen erkek4
yazıcıoğlu pasajında türkçeyi zar zor konuşan şark kurnazı dükkan sahiplerinin sana 60 liraya olur dedikleri basit bir kabloyu çinden 2 dolara getirttiğim eli öpülesi sitedir. ürün sana ulaşmazsa paranı iade de alabildiğinden dolayı kaymaklı ekmek kadayıfıdır.
allah belasını versin dedirten alışveriş sitesi !
Gümrük muhafaza memurlarınin rolex takmasina sebep olan site. sorsan eşinin babasindan miras kaldi.
3 ay önce bir ürün sipariş ettiğim uluslararası alışveriş sitesi. Ve hala gelmedi ürün. Ayrıca ne sipariş ettiğimi unuttum.
buradan q klavye daktilo almak istiyorum arkadaslar bir yardim edin su arkadasiniza nasil yapip edecegim?
tanim: online alisveris sitesi.
tanim: online alisveris sitesi.
süper korumalı bir sisteme sahip açık arttırma sitesi. your account is suspended hatası alıyorum sözlük. mobilden vpnle girdim diye galiba yardım etmek isteyenler mesaj kutumu kızıllandırsın lütfen.
düzenli alış veriş yaptığım bir site hiç bir problem yaşamadım.
nadirde olsa alışveriş yaptığım alışveriş sitesidir. gittigidiyor yan kuruluşudur.
(bkz: gittigidiyor)
(bkz: gittigidiyor)
ilk defa az önce alış veriş yaptım ve telefon kılıfı aldım.ücretsiz kargo.bakalım süreç nasıl işleyecek?
Edit: Az önce mail geldi ürün kargolanmış.ürünü nasıl takip edebilirim bilen yazarların yeşillendirmesini bekliyorum.
Edit2: Ürün bugün elime ulaştı.tıpkı görsellerdeki gibi.kaliteli ve kullanışlı.ilk sipariş olarak telefon kılıfı aldım. Mıknatısı biraz sıkıntılı.
Edit: Az önce mail geldi ürün kargolanmış.ürünü nasıl takip edebilirim bilen yazarların yeşillendirmesini bekliyorum.
Edit2: Ürün bugün elime ulaştı.tıpkı görsellerdeki gibi.kaliteli ve kullanışlı.ilk sipariş olarak telefon kılıfı aldım. Mıknatısı biraz sıkıntılı.
herşeyi ama herşeyi bulabileceğiniz, hatta türkiye fiyatlarının çok çok altına alabileceğiniz ve free shipping ise tadından yenmeyen alışveriş sitesi.
sürekli türkiye'de bulunmayan değişik değişik ürünler alıyorum. kafama göre getirtiyorum. artık gümrük kurallarını da gayet iyi öğrendim. bu en son aldığım usb girişli bardak ısıtıcısı. bilgisayar başındayken sıcak içeceğinin ısısını muhafaza ediyor.
görsel
görsel
dünya çapında 165 milyon kayıtlı kullanıcısı olan alışveriş sitesi.
Paypal'dan sonra ülkemizde forsu biten alışveriş sitesi.
fotoğraf makinesi pili bakıyorum ebay'de 20 dolar, aynı pil türkiye'de 300 lira.
işte bunlar hep kader!
işte bunlar hep kader!
özel bir maket bıçağı bakıyorum, burada 10 dolar türkiye'deki sitelerde 180 lira amk.
türkiye'de satcanız ürünleri ebay'de batı ülkelerine satabilirsiniz tl değerinin çok üstüne.
tl alcanıza euro alırsınız.
tl alcanıza euro alırsınız.
genel olarak satıcı ile alıcıyı bir araya getiren bir online pazar yeri.
piyasayı boş bulup, pastadan büyük pay aldılar. rakipleri çoğalınca, pazar payları iyice ufaldı.
100 usd lik anfiye 500 usd kargo isteyen site. sıfırını alıcam ama ben vitange hastasıyım kargoda sakat düğmeleri kırılırsa veya ekranı para boşa gidecek en iyisi beklemek türkiyeden çıkarsa almak.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar