bugün
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak17
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor10
- sapık olduğu için çaylak olan insan5
- gammaz çetesi7
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor5
- bacınızın uluda yazar olmasını ister misiniz3
- kalabalıklar içinde yalnız olmak12
- hayattan zevk alamamak17
- hava ne kadar güzel ya3
- gammazların gizli hesapları görebilmesi3
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- nickten isim tahmini yapmak72
- sevgilinizin sözlükte yazar olması2
- arkadaşlar hoşçakalın4
- balkonda kitli kalmak4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler6
- çağımızın hastalığı4
- ülkenin kötü halinden gammazların sorumlu olması3
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum18
- albirader camus2
- venezia fc2
- yazarların sözlükte bulunma amaçları7
- hazret ktc5
- biber dolması olsa da yesek7
- gizem güven2
- g'i l d'e d l'i l y26
- alkollü sürücüye 602 bin lira ceza3
- mohamed salah ghaly3
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan4
- hikayeyi devam ettir25
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- sabah kahvaltısında menemen yiyen erkek3
- narsisizm3
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- marmarayın 74 27 çekmesi3
- anok yai2
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi8
- gocunun nerede olması10
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- makine mühendisliği4
- habire12 adamdır37
- deliğim ben götü kara deliğim2
- rüyamda kadın olmuştum6
- metalcilerin ihtiyar olması2
- uysaljakoben14
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey10
- uyumayın konuşalım5
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
ayrıca, how high filminde, method man redman'ı uyandırmaya çalışırken son ses açar bu müziği. o da etki etmeyince ot getirir, fırlar bizimki ayağa.
araç kullanılırken dinlenilmemesi gerek gaz parça.
melodi olarak bestrafe mich'e benzeyen rammstein şarkısı. ya da bana öyle geldi. ya da götümle düşünüyorum ve de dinliyorum.
tarantino'nun etkisinden olsa gerek* klipteki tipler feci halde rezervuar köpekleri'ndeki karakterlere benzetilmiştir. ağır çekim yürüyüşlerine kadar da yedirilmiştir klibin içine bizim köpekler.
sert şarkıdır,gaz veren şarkıdır maalesef ülkemizde zırt pırt şeylerde kullanılır.
kanal 24'de bundesliga jeneriğinde hamit altıntop'un sıfatını izlerken duyduğumdan beridir dinleyemediğim şarkıdır.
ergen bebelerinin dinleyip dinleyip orgazm olduğu, "abi almanca çok züper dil yaah." dediği şarkı.
(bkz: imla fakiri sözlük yazarları)
(#5747810) dil bilgisi kurallarından bihaber yazar. acilen dil bilgisi, anlatım, imla ve noktalama dersleri alması lazım.
imla fakiri sözlük yazarlarından biridir kendisi ama bunu sözlükte küfürbaz ve embesil olmaktan daha iyi görmektedir . (bkz: imla dediğin nedir ki önemli olan adam olmak)yazar bey kardeşim.*
(bkz: ünsüz sertleşmesi) yardımcı olmasını diliyorum
(bkz: latin amerika zaten bura dostum/#5775652)
bana işte budur üstad dedirten yazar.
bana işte budur üstad dedirten yazar.
az sözle çok şey yaşatan rammstein parçası. tam bir konser parçasıdır.
şarkının hemen başındaki "du! du hast! du hast mich! du hast mich!" kısmındaki hast'ları söylerken s'lerini uzatıp haßt haline getiren, ve şarkının ingilizce versiyonunu bu halinden yararlanarak "you! you hate! you hate me!" şeklinde re-coverlayan alman endüstriyel metal grubu rammstein'in sehnsucht albümünde yer alan güzide şarkısı.**
ekşi sözlük bünyesinde de bulunan ve oradan başlık taşıyan altıncı nesil yazarımsı.
türk metal müzik tayfasının büyüklü küçüklü irili ufaklı her alanında bilinen ve söylenen tek parçadır.
klibinde o iğrenç yılan sahnesini gördükçe ''allah belanızı versin '' diyerek televiyonu acele acele kapatmama neden olan şarkı .
rammsteiner'in el kitabıdır. kutsal kitap ilk albümün ilk şarkısı olan wollt ihr das bett in flammen sehen'dir.
rammstein hacısı olmak içinse parkbühne wuhlheide, du hast söylendiği halde 6 kez tavaf edilmelidir.
rammstein hacısı olmak içinse parkbühne wuhlheide, du hast söylendiği halde 6 kez tavaf edilmelidir.
bu günlerde sabır sorunu yaşıyan ve sürekli kendi kendine hayal kuran yazar.
Bunu okuyan ve bana bu sorunlarım için yardımcedecek birileri olursa, çok sevineceğim.
Bunu okuyan ve bana bu sorunlarım için yardımcedecek birileri olursa, çok sevineceğim.
kendisi, benim müdürü olduğum kliseye teşrif ederse, beleşe günahlarını çıkartabileceğim yazardır. ruhun arınır, hayalleri gerçek olur.
rammstein üzerinden kuul olma politikası izleyen özentilerin, metallica'nın nothing else matters'ı gibi sevip saydıkları şarkıdır. fakat bu şarkıyı seven insana özenti, liseli, çakma, mal yakıştırması yapmak ancak gözlem yeteneği yoksunu, genelleme delisi insanın işidir. tabi maalesef bir avuç hıyar yüzünden yaftalanmak zorunda kalıyoruz. ne yapalım arkadaş, "özenti olanlar, du hast dinlemeyin lan allah belanızı versin, gidin çiçek falan toplayın" diyemiyoruz ki.
bağlama versiyonu da ayrı güzeldir. abim bilmiyo herhalde gerisini, başını çalıp duruyo. 50. saniyeden itibaren dinleyiniz.
http://alkislarlayasiyoru...-ile-elektro-gitar-calmak
bağlama versiyonu da ayrı güzeldir. abim bilmiyo herhalde gerisini, başını çalıp duruyo. 50. saniyeden itibaren dinleyiniz.
http://alkislarlayasiyoru...-ile-elektro-gitar-calmak
sabah kalkamayanlar için güzel bir alarm şarkısı.
uzun bir aradan sonra sözlükde seri şekilde ilk defa bu gün yazmaya başlamış yazar.
völkerball kaydı youtube'da 8,691,541 kez izlenmiştir.
hala du hast üzerinden ramm'a bok atmaya çalışanlar yok mu gülüyorum.
hala du hast üzerinden ramm'a bok atmaya çalışanlar yok mu gülüyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar