bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin8
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- eski dizileri izlemek3
- gammaz olmuşum13
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- kemal kılıçdaroğlu35
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gecenin şarkısı4
- bizim delilere bakayım4
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ses yakışıklılığı2
- gençler iş beğenmiyor3
- pazarda su satmak2
- ona bir cümle bırak4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gazlamak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- gocu26
- şato3
yarın gireceğim sınav.
bugün girenler anlatsın hele olan biteni naptınız geçtiniz mi?
bugün girenler anlatsın hele olan biteni naptınız geçtiniz mi?
Ne yaparsanız yapın (i)stop ettirmeyin sınavı. Bayırdan yukarı kalkarken gerekirse ayı gibi böğürttürün yine stop ettirmeyin.
lan ilk entryleri okudum da töbe bismillah adamlar nasıl ehliyet almış lan.
çok acayip değişiklikler oldu iyi de oldu. keşke daha önce böyle radikal kararlar alınsaydı. gerçi hala eksiklik var. kurslar daha fazla pratik sağlamalı. gece sürüşleri olmalı. ülkede benzin o kadar pahalı ki kimse arabayı trafiğe çıkarmak istemiyor.
neyse sınavların zorluğuna gelince, en ufak sinyal hatasında-aslında çok büyük hata- kalıyorsun. eskiden olsa 3-4 puan kırarlardı ama gene de geçme puanı 70 olduğu için hala hata yapma şansın olurdu.
park etme esnasında arabayı 5 cm dışarı park et hemen indiriyorlar.
diğer hatalara değinmiyorum bile.
gözetmenlere de cezalar arttı. arkadaşım 1-2 adayı yanlış park etmesine rağmen-kendine göre hafifletici sebepleri vardı- sınavına geçer not verince 1 hafta sonra "sınavlarda 1 yıl görev alamaz" ceza tutanağını gördü.
keşke ben de buna tabi olsaydım. araba kullanmayı öğrenmek için kursa gidip öğrenemeden sınavı geçtim ben de. türkiye nin %60 ı ehliyet aldıktan sonra araba kullanmayı öğrenir sözü artık tarih olacak. olmalı.
ülkede kursuna gidip öğrenemediğin şeyler:
-araba
-ingilizce
neyse sınavların zorluğuna gelince, en ufak sinyal hatasında-aslında çok büyük hata- kalıyorsun. eskiden olsa 3-4 puan kırarlardı ama gene de geçme puanı 70 olduğu için hala hata yapma şansın olurdu.
park etme esnasında arabayı 5 cm dışarı park et hemen indiriyorlar.
diğer hatalara değinmiyorum bile.
gözetmenlere de cezalar arttı. arkadaşım 1-2 adayı yanlış park etmesine rağmen-kendine göre hafifletici sebepleri vardı- sınavına geçer not verince 1 hafta sonra "sınavlarda 1 yıl görev alamaz" ceza tutanağını gördü.
keşke ben de buna tabi olsaydım. araba kullanmayı öğrenmek için kursa gidip öğrenemeden sınavı geçtim ben de. türkiye nin %60 ı ehliyet aldıktan sonra araba kullanmayı öğrenir sözü artık tarih olacak. olmalı.
ülkede kursuna gidip öğrenemediğin şeyler:
-araba
-ingilizce
git gide zorlaşan sınavdır.
Kaçırdığım sınavdır. Bu tatilde ilaç gibi gelirdi ha sınav parası da. Önümüzdeki sınavlara bakacağız artık.
Bugün ilk defa girip ehliyetimi aldığım sınavdır. Sakin olun, en önemlisi de durduğunuz zaman ilk iş olarak vitesi 1e almayı unutmayın.
korkmayı gerektirecek bir sınav değildir. biraz kıvrak zeka ve yeteneğiniz varsa halledersiniz.
parkuru tamamladım ya la.
en iyi yaptığım şey park etmek oldu. trafiğin sıkışık olduğu bir kavşakta stop ettim arabayı, dedim aha indirecekler, hemen çalıştırıp onlara fırsat vermeden yola devam ettim ahahah.
bir de rampa kalkışı yaparken az kalsın stop ediyordum son anda kurtardım. yanımdaki gözetmen; az kalsın gidiyordun dedi.
direksiyon hocası hadi geçtin hayırlı olsun dedi ama bakalım ne olacak.
edit: gecmisim çok şükür.
en iyi yaptığım şey park etmek oldu. trafiğin sıkışık olduğu bir kavşakta stop ettim arabayı, dedim aha indirecekler, hemen çalıştırıp onlara fırsat vermeden yola devam ettim ahahah.
bir de rampa kalkışı yaparken az kalsın stop ediyordum son anda kurtardım. yanımdaki gözetmen; az kalsın gidiyordun dedi.
direksiyon hocası hadi geçtin hayırlı olsun dedi ama bakalım ne olacak.
edit: gecmisim çok şükür.
Parkuru tamamladım. inerken de hoca hayırlı olsun dedi ama hâlâ tırsıyorum kaldım mı diye?
Kalmış olma ihtimalim var mı? Park yaparken sıçtım zira.
Kalmış olma ihtimalim var mı? Park yaparken sıçtım zira.
Zengin olduğunuzu bilmesinler. Koyuverirler sınavda . Sektörel bakıyorlar.
yaklaşık 20 kişiden sadece ben ve bir arkadaşım geçtik. arabada hiçbir panik havası heyecan hiçbir şey yok ama senin basit hatanda indiriyorlar aşağıya. soru sormak isteyen varsa sorabilir buralardayım.
şükür ki gittikçe zorlaşan sınav. gerçi ben geçen ekim'de biraz da şansımın yardımıyla ilk seferde geçmiştim bu sınavı ama yine de geçen yıllara kıyasla çok zor. trafik kazalarının sayısı göz önüne alınınca kesinlikle eski şoförlere de beş ya da on yıllık döngülerle yapılmalı.
tam 4 kere girip kaldım harbi bu sınavı yapanların ve organize edenlerin her sınava 150 tl alan devletin amına koyayım.
tek seferde girip geçtiğim sınavdır. çok başarılıyımdır.
Parmak izi sırası beklemek daha kötüdür zaman geçmez.
Zamanında ilk seferde geçemediğimdir. Ne aptal adamım lan.
ilk işiniz kemerinizi takma ile puan aldığınız sınavdır.
Hakkında verilebilecek tavsiyelere ihtiyaç duyduğum sınavdır.
bizim zamanımızda önemli olan vites düşürmekti. şimdi ise iki aracın arasına park etmek.
hocanızla anlaşın , mutlaka sizin arkanıza otursun , benim en büyük zaafım emniyet kemeriydi , kursta araba öğrenirken bile takmazdım , kurs arabasıyla radar cezası yiyecek kadar garip bir öğrenciydim , benim hoca da çıkarırdı topukluları koltuğu yatırır geriye uzatırdı ayakları ön cama 'hadi bakalım kaptan şoför gezdir beni' derdi , asfaltta basa basa gezerdik müzik son ses
sonra sınavda arkama oturdu , hocalar arabaya bindi tam arabayı çalıştıracam bir şey batıyor amk , ne bu falan dedim meğer hoca emniyet kemerini uzatıyormuş , onu taktım sanki çok sikliyormuşum gibi , adamlar çok konforlu bir sürüş yaşadılar ama bi tane hatalı sollama yapmışım , adama diyorum lan ben ağaçların arasından gördüm yolu diye yok anlamıyor , dedim o kadar çukurlu yolda size taş düşürtmeden getirdim bari onun hatrına verin , öyle deyince verdiler sağ olsunlar
korkulacak bir şey yok , panik yapmayın mümkün olduğu kadar muhabbet edip relax olun , ota boka sinyal verin , kalkış sinyalini unutmayın ha bir de emniyet kemeri bak yine unutuyordum az daha , siz unutmayın.yarım debriyajı da bildiniz mi sıkıntı yok ehliyetiniz hayırlı olsun.
sonra sınavda arkama oturdu , hocalar arabaya bindi tam arabayı çalıştıracam bir şey batıyor amk , ne bu falan dedim meğer hoca emniyet kemerini uzatıyormuş , onu taktım sanki çok sikliyormuşum gibi , adamlar çok konforlu bir sürüş yaşadılar ama bi tane hatalı sollama yapmışım , adama diyorum lan ben ağaçların arasından gördüm yolu diye yok anlamıyor , dedim o kadar çukurlu yolda size taş düşürtmeden getirdim bari onun hatrına verin , öyle deyince verdiler sağ olsunlar
korkulacak bir şey yok , panik yapmayın mümkün olduğu kadar muhabbet edip relax olun , ota boka sinyal verin , kalkış sinyalini unutmayın ha bir de emniyet kemeri bak yine unutuyordum az daha , siz unutmayın.yarım debriyajı da bildiniz mi sıkıntı yok ehliyetiniz hayırlı olsun.
Sıkıntılı bir sınav. Ikinci girişimdi yine arabadan indirildim.sebebi; sağa dönelim dedi komisyondaki gudubetlerden biri direksiyonu açıktan alarak sağa döndüm, birden "şurda dur park yapıcaz" sözüyle irkildim çünkü yol Genişti ben de şeritten gidiyordum kenara yaklaşmamıştım her neyse durdum park ettim ama "kaldırıma çok uzak oldu" diyerek arabadan indirildim.
Evet sistem değişti artık çok zor ama direksiyon hakimiyetim var stop etmedim hiç, yokuşta arabayı kaldırma kısmında problem yok. Sınavdan kalma sebebim kaldırıma "uzak" park etmekmiş. Gözümle görmesem inanmam ama şeritten bir ayak mesafesi uzaktaydım. Daha da boklaştırılacak zorlaştırılacak sınav. Komisyondaki insanlarla aranızda başlangıçta iyi bir Elektrik olsun bazı şeyleri görmezden gelebiliyorlarmış.
Evet sistem değişti artık çok zor ama direksiyon hakimiyetim var stop etmedim hiç, yokuşta arabayı kaldırma kısmında problem yok. Sınavdan kalma sebebim kaldırıma "uzak" park etmekmiş. Gözümle görmesem inanmam ama şeritten bir ayak mesafesi uzaktaydım. Daha da boklaştırılacak zorlaştırılacak sınav. Komisyondaki insanlarla aranızda başlangıçta iyi bir Elektrik olsun bazı şeyleri görmezden gelebiliyorlarmış.
geçemeyenleri taksim meydanında dövüyorlarmış. biz öyle duyduyduk.
korkmayın gerçekten. soğuk kanlı olursanız o araç kendiliğinden gidiyor zaten. *
korkmayın gerçekten. soğuk kanlı olursanız o araç kendiliğinden gidiyor zaten. *
Kadınların korkulu rüyası. Kim zorlaştırdıysa allah razı olsun.*
gayet kolaydır tek seferde aferinlerle geçtim 3 aylik ehliyetle küçücük yerlere park ediyorum.
güncel Önemli Başlıklar