bugün

direksiyon sınavı

hocanızla anlaşın , mutlaka sizin arkanıza otursun , benim en büyük zaafım emniyet kemeriydi , kursta araba öğrenirken bile takmazdım , kurs arabasıyla radar cezası yiyecek kadar garip bir öğrenciydim , benim hoca da çıkarırdı topukluları koltuğu yatırır geriye uzatırdı ayakları ön cama 'hadi bakalım kaptan şoför gezdir beni' derdi , asfaltta basa basa gezerdik müzik son ses

sonra sınavda arkama oturdu , hocalar arabaya bindi tam arabayı çalıştıracam bir şey batıyor amk , ne bu falan dedim meğer hoca emniyet kemerini uzatıyormuş , onu taktım sanki çok sikliyormuşum gibi , adamlar çok konforlu bir sürüş yaşadılar ama bi tane hatalı sollama yapmışım , adama diyorum lan ben ağaçların arasından gördüm yolu diye yok anlamıyor , dedim o kadar çukurlu yolda size taş düşürtmeden getirdim bari onun hatrına verin , öyle deyince verdiler sağ olsunlar

korkulacak bir şey yok , panik yapmayın mümkün olduğu kadar muhabbet edip relax olun , ota boka sinyal verin , kalkış sinyalini unutmayın ha bir de emniyet kemeri bak yine unutuyordum az daha , siz unutmayın.yarım debriyajı da bildiniz mi sıkıntı yok ehliyetiniz hayırlı olsun.
© copyright 2005 - 2026