bugün
- herkes yatsın iyi geceler9
- kuveyt ve bahreyn de hava savunma sistemleri2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- oğuzhan uğur12
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- sözlük kızlarının kombinleri20
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- velvet vs nervio19
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- cips olsa da yesek7
- oğlum çok güzel lan6
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- matbaanın gecikmesine sebep5
- aklını yitirmek4
- velvet13
- 50 tl ile rolling yapmak6
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- slavko vincic15
- horoz hayası çorbası5
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- nervio11
- ispanya20
- bira cips6
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- 2026 dünya kupası25
- en sevilmeyen ev işleri2
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- manifest grubu3
- ona bir şey söyle9
- kadim kültürler4
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- acıktım ben3
- eski nahif sözlük kızları2
- laptop5
- tememda kenka nalaka10
- manyak olmaya karar verdim9
- aga be şarkılar5
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- yarın iş olduğu gerçeği3
- gocusuz sözlük4
artık vur demesi gereken.
şu anki vaziyeti şöyledir: görsel
vur de vuralım öl de ölelim artık.
neden cumhurbaşkanı adayı olmuyor sorusuna hiçbir chpli ve mhplinin cevap veremediği son derece başarısız siyasetçi. hayatı mağlubiyetlerle geçmiş.
son günlerde çok ama ok doğru konuşmalar ve icraatlar yapan adam gibi devlet adam.
eline zülfikarı alarak "bir olalım, iri olalım, diri olalım" diyerek, alevilerle aralarındaki buzları eritme çabasıyla takdir ettiğim siyasetçi.
çatı aday formülüyle ve çıkan çatı aday ile kuşkusuz şu an türk siyasetinde çok aktif rol alan büyük şahsiyet. kimseyle arayı bozmamak herkesle iyi geçinmek üstüne bir siyaset anlayışı var. O da bizim ülkeye fazla geliyor. Biz bağıran ötekileştiren öldüren çalan adamı benimseriz zira.
türkmen kızlarının adı esma, erkeklerinin adı mursi, türkmenler de raibacı olmadığı için mi onları umursamıyorsun? demiştir bugün başbakana. ne de güzel söylemiştir türkmen beğimiz.
Koca ülkücü camiayı rezil eden her fırsatta chp'nin arkasına geçen dededen chpli kişidir.
bakıyorum da çatı adaydan sonra bazıları chpnin kuyruğundan gidiyor yazmış ne garip,
tezkere için akpye destek verdiğinde de akpnin kuyruğundan diyor yazılmıştı ama artık anlayın
devlet bahçeli vatan millet için ne lazımsa onu destekliyor önce partim oylarım demiyor önce milletin vatanım diyor.
tezkere için akpye destek verdiğinde de akpnin kuyruğundan diyor yazılmıştı ama artık anlayın
devlet bahçeli vatan millet için ne lazımsa onu destekliyor önce partim oylarım demiyor önce milletin vatanım diyor.
hala kendinini anlamakta direnen geri zekalılar vardır. evlat draması geçti aslanlar...kendisi her konuşmasında ''sokakların karanlık ve ıssız oladuğunu'' söylemiştir.ibneliğin luzumu yok!
ırak türkmenlerine yardım için kampanya başlatılması direktifi vermiş genel başkan.
bundan sonrası bize kalmış.
ülkü ocakları ve il/ilçe teşkilatlarından bilgi alınabilir.
bundan sonrası bize kalmış.
ülkü ocakları ve il/ilçe teşkilatlarından bilgi alınabilir.
MHP başkanı olmasına rağmen bi halta yaramayan adam. Artık istifa falan etse de mhp nin önünü açsa. O parti o kadar ezik değil.
--spoiler--
Ahlaktan nasibini alamamış sahte fatihler, adaletten kaçan sanal ve uydurma cengâverler eninde sonunda yakayı ele verir.
Zaman alsa da, külfetli olsa da her zaman hak yerini bulmuş, hakikat hedefine varmış, asalet ve doğruluk kazanmıştır.
Viyanada Merzifonlu Kara Mustafa Paşanın mirasından yiyenler; Şamda, Bağdatta, Kahirede, Erbilde acaba kimin kılıcını sallıyorlar?
Yakup Kadriye Zeytindağını yazdıran allame ve insanlık dehaları; Kudüste çekilen acıları, dökülen gözyaşlarını nereden bilecek?
Bölgemizde akan kandan sorumlu olanlar, Türkmen ölümlerini seyredenler aziz ceddimiz Kanuni Sultan Süleymanı nasıl ağızlarına alıyorlar?
--spoiler--
Ahlaktan nasibini alamamış sahte fatihler, adaletten kaçan sanal ve uydurma cengâverler eninde sonunda yakayı ele verir.
Zaman alsa da, külfetli olsa da her zaman hak yerini bulmuş, hakikat hedefine varmış, asalet ve doğruluk kazanmıştır.
Viyanada Merzifonlu Kara Mustafa Paşanın mirasından yiyenler; Şamda, Bağdatta, Kahirede, Erbilde acaba kimin kılıcını sallıyorlar?
Yakup Kadriye Zeytindağını yazdıran allame ve insanlık dehaları; Kudüste çekilen acıları, dökülen gözyaşlarını nereden bilecek?
Bölgemizde akan kandan sorumlu olanlar, Türkmen ölümlerini seyredenler aziz ceddimiz Kanuni Sultan Süleymanı nasıl ağızlarına alıyorlar?
--spoiler--
Bağırmayı çok iyi bilen ve diksiyonda dahil başka hiçbir numarası olmayan çakma lider.
Sanki lider seçecek adam kalmamışta koltuğa zorla oturtulmuş gibi bir havası var.
Sanki lider seçecek adam kalmamışta koltuğa zorla oturtulmuş gibi bir havası var.
Onu ümüğünden tutarak yüce divana götüreceğim demek yerine, Onu öyle bir yerinden tutacağım ki, o tuttuğum yer Ümüğü olacak, ümüğünü tutarak yüce divana götüreceğim gibi gereksiz uzatma yapan siyasi lider.
iki ünsüz yanyana gelince konuşmada bocalayan, engin alan ı biraz sonra gözyaşlarına boğacak olan siyasetçi.
Mhp nin başına gelen en iyi şeylerden biridir, mafyalaşan ülkü ocaklarını kapatmış devlet ciddiyetine sahip bir kişidir, karizma ayağına kezbanlık yapan biride değildir ayrıca.
çay içerken verdiği poz sosyal medyada bayağı eğlence malzemesi olmuş MHP genel başkanı dır. tam ülkücü olacağım bir gülme geliyor sayesinde.
engin alan'ın yanında olmuş siyasetçidir. boyun da eğmemiştir dışarı çıkarmak için.
http://ondokuzotuz.com/20...n-son-yilinda-yemin-etti/
http://ondokuzotuz.com/20...n-son-yilinda-yemin-etti/
Dedem olsa yanından 5 dakika ayrılmayacağım tontiş başgan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar