hoşgeldin diyeni olmayan yazar.olsun o da bir marifettir ama böyle olmaması güzel olurdu.
(bkz: yazarın melankolisi)
sagopa kajmer hayranı olduğunu, bildiğim yazardır.
kaynak : (bkz: götüm)
sen beni güldürdün ben de seni güldüreyim dediğim hoş gelmiş yazar.
(bkz: orta şekerli çay)

olur mu olur.
tespit yapmaz ise ölecek hastalığına yakalanmıştır... kurduğu enteresan cümlelerle hayatı sorgulatmıştır...
hoşgeldin diyeni olmamış, tespit sıçsın efenim sölükte demek istiyorum peynirciks'i anarak.

not: çok tespit sıçıcam diye kasma, yırtılır maazallah.
*
kıçından element uyduran trollerden biridir. *
merve isimli sevgilisinden çok çekdiğini düşündüğüm yazardır.

geçmiş olsundur.

şuna bi bakınız (#6375633)
tespitlerinde daha dikkatli davranması gereken yazardır. * * *
nedense ülkücü olduğum kanısına varmış yazardır. hayır efenim alakam yoktur aksine tam karşı tarafında yer almaktayımdır.
isabetsiz tespitlerle konuları kirleten yazardır.

--spoiler--
kıçından element uyduran trollerden biridir.
--spoiler--
reislerden dayak yediğini düşünüyorum. Öyle intiba uyandıran yazar.

(bkz: tek başına yürüyemeyen faşist)
(bkz: reislerin sevgililerine kurşun sıkması)

Edit: Ülkeyi sevmek için ocağa gitmek gerektiğini buyurmuş şey. boşluk.
Beni yavru kurt olarak tanımlamış yazık ideoloji kurbanı...

flagellum dei <-> mhp

ters etki yapıyor bebeğim.
özellikle güney-latin amerika da kültür haline bürünmüş,çay makineleri tarzında demlikleri bulunan kıvamda yapıp masaya getirdiğinizde herkesi kendinden geçiren içecek.
gerçekten kahve kültürü o kadar derin bir mevzu ki...
tam bir eski sevgili canlısı.*
eski sevgilisini unutamadığı hissedilen yazar.
kızılbaş olamaz yazarıdır. Ayar yedikçe bir o yana bir bu yana sallanır. Sonra ülkü ocağı falan saçmalar işte...
ülkenin gerçek sahiplerine yani türk milliyetçilerine aklı sıra laf sokan yazar. gün gelir kervan döner roller değişir. o zaman ihtiyaç duyarsın bu cesur vatan evlatlarına!
yazdıklarını okumadım ama bu kadar cahili bir nickaltında gördüğüme göre kesin iyi bir şeyler yapmış. tebrik ediyorum.
kurtlarla dans eden yazar.*
an itibariyle keyif kahvesini içip okuldan laptopuyla bizlere bilgi aşılayan yazar. tebrik ederiz efenim.
(bkz: #6513685) ayarın hasını sıcak sahlep kıvamında verip, keyfini bozmadan yoluna devam eden yazardır.
yazdığı entrylerinden kaliteli bir yazar olduğu bellidir. beğenerek takip ediyoruz. *
eski sevgiliyle kafayı kırmış yazar.
eski sevgili ile ilgili kaç entry i olduğu merak edilen yazar.
ben merak ettim saydım, yüzü geçiyordu sıkıldım bıraktım...
hep siyah giydiğine inandığım yazardır.sürükleyicidir,beyoğlunun gediklisidir birde bjk'lidir.
© copyright 2005 - 2026