bugün
- yazarların sabahın 6 sında ayakta olma nedenleri6
- kadınların aklı yoktur hiçbir şeyden anlamazlar4
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- sütte leke var cemil tugay da yok3
- yurtsuz john3
- fake yazar anlama kılavuzu7
- berna laçin'in gözaltına alınması3
- tibet e gidip kendini budizm e vermek3
- dating uygulamasında eşleşme algoritması3
- özgün müzik seven yazarlar3
- 7 ekim 2026 izmirin fethi2
- ahmet hakan'ın fon krizi yazısı2
- rks skyjet2
- eski sevgilisine dönenlerden tavsiyeler10
- sözlük yazarlarının seksi kombinleri17
- fon dolandırıcılığı haberlerine kısıtlama3
- müslüman ülkelerde ahlaksızlık neden yaygın9
- kızla buluşmaya yanında erkek getiren erkek6
- arkadaşlar bdsm bitti ise ben gidiyorum8
- antalya da caretta yavrularının denizle buluşması2
- çok uykum var sözlük6
- bir bela geliyor9
- sabahları sevilen şeyler11
- izmir'in mis gibi kokması10
- dudak dolgusu yaptıran kadınların ördeğe dönüşmesi10
- mezut barzani nin yahudi olması18
- fransada büyük iç savaş çıkarsa olacaklar7
- salat namaz değildir12
- bir gün herkes ak partili olacak14
- denize düşsen nervio'ya mı sarılırsın bik bik'e mi8
- kaslı erkeklerin çükü kısa olur6
- iltica ve mel'in birlikte sunduğu radyo programı14
- çocuğa israil diye isim koymak17
- ak parti'nin cemil tugay paylaşımı17
- eski sevgiliye dönmek mantıklı mı sorunsalı6
- özelden alet fotosu atan erkek yazar7
- ucan tekme atan hipopotam28
- bursa da kadın katiline sosyal medya ilgisi14
- yok çok sevişmenin hiç zararı yok11
- meksika açmazı macerası15
- iltica38
- anın görüntüsü31
- enayimiknatisi9
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- bu durumda ne yapardınız9
- aslan burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi6
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen19
- gece arabayla giderken dinlenilecek şarkılar2
- izmire ilk hizmetin 30 sene sonra ulaşması9
- akp nin izmir i ele gecirme politikasi4
futbolculuktan değil reklamdan hayatını kazanan arkadaş.
Yunanistan'a attığı son dakika müthiş frikik golüyle ingiltere'yi 2002 dünya kupasına taşımıştır.
Asıl adı David Robert Joseph Beckham olan,futbolcu olmasa manken olabilecek kadar şekli düzgün,siması parlak,Victoria Beckham hanım kızımızla evli 2 Mayıs 1975 ingiltere doğumlu,şimdilerde Los Angeles Galaxy takımında top koşturan işinde gücünde bir kardeşimiz.
amerika'nın los angeles galaxy takımına bir servet karsılıgı transfer olan futbolcu.
ne brad pitt kadar yakışıklıdır; ne tom cruise kadar karizmatik, ne ronaldinho kadar iyi top oynar ne de eric cantona kadar farklıdır ancak biraz tip biraz yetenek ve bolca da kendini satma becerisiyle marka olmayı başarmıştır.
adına yaptırılan david beckham heykeli çalınmış futbolcudur. *
real madrid'i 400milyon Euro kara geçirmiş futbolcudur.
real madrid, beckham'ın oynadığı 4 yılda kendisine toplam 36 milyon Euro harcamış ama aynı futbolcudan 4 yılda 440 milyon Euro kazanç sağlamıştır...
real madrid, beckham'ın oynadığı 4 yılda kendisine toplam 36 milyon Euro harcamış ama aynı futbolcudan 4 yılda 440 milyon Euro kazanç sağlamıştır...
her zaman uzun kollu forma tercih eder.
on parmağında on marifet olan meşhur futbocu, manken, artist... *
ilk Avrupa kupası maçını Manchester united formasıyla Galatasaraya karsı oynamıştır yanlış hatırlamıyor isem. 1998 yılında Fransada yapılan Dünya Kupasında Arjantinle oynanan maçta kırmızı kart görerek ingilizlerin nefretini kazanmış , fakat 2004 Avrupa kupası grup elemelerinde Yunanistan'a attığı son dakika frikik golü ile ingilizlerin kalplerini bir kez daha fethetmiştir
avrupa şampiyonluğu yaşamak için geldiği real madridde kupaya hasret kalan, neyseki giderayak lig şampiyonluğunu tadan ingiliz artiz futbolcu.
an itibariyle basın toplantısı düzenleyen topçu kişisi.konuşmasının özeti.
"abd ye gitmekten vazgeçiyorum. ıraktaki kardeşlerimize çok zulüm ettiler. bu kararımı uzun zaman önce aldım ama şimdi açıklıyorum. realde kalma gibi bir düşüncem yok. boynuma kartal dövmesi yaptırıp beşiktaşa gelebileceğim konusunda, beşiktaş takımına göz kırpmıştım. ama beni anlamadılar. burdan demirören başkana sesleniyorum. başkanım alın beni!"
*beşiktaşla hiçbir alakası yoktur. sadece boynundaki dövme sebebiyle yapılan bi geyiktir. beşiktaş taraftarları kızmasın lütfen. o kadar çok palavra haber dolaşıyorki medyada. buda bir diğeri olsun istedim.
"abd ye gitmekten vazgeçiyorum. ıraktaki kardeşlerimize çok zulüm ettiler. bu kararımı uzun zaman önce aldım ama şimdi açıklıyorum. realde kalma gibi bir düşüncem yok. boynuma kartal dövmesi yaptırıp beşiktaşa gelebileceğim konusunda, beşiktaş takımına göz kırpmıştım. ama beni anlamadılar. burdan demirören başkana sesleniyorum. başkanım alın beni!"
*beşiktaşla hiçbir alakası yoktur. sadece boynundaki dövme sebebiyle yapılan bi geyiktir. beşiktaş taraftarları kızmasın lütfen. o kadar çok palavra haber dolaşıyorki medyada. buda bir diğeri olsun istedim.
önümüzdeki hafta sonu mallorca maçından sürpriz çıkmazsa real madrid kariyerindeki ilk ve son kupaya ulaşacak olan futbolcu.
artiz kendisi. karısıyla kameralara poz vermekten,saçını başını yaptırmaktan , malıkane begenmekten fırsat buldukça futbol oynamaya çalışan, kanımca kendini dünyanın merkezi zanneden soğuk ve itici şahsiyet.
boku çıkmıştır.
aimar'a sen yenisin galiba tokadı atan futbolcu. evet evet o takadın tam anlamı oydu. mimikler , jestler.*
keşke avrupada kalsa dediğim futbolcudur. son bir kaç aydır ki oyunuyla 90' ların sonundaki kendi performansını hemen hemen yakalamıştır. real bu sene mucizeyi gerçekleştirip şampiyon olursa bu birazda beckham'ın mükemmel ve istikrarlı futbolu sayesindede olacaktır. ayrıca owen ile beraber yeniden milli takıma seçilmeleri ingiliz milli takımına duyduğum antipatiyi biraz olsun azaltmıştır. son üç dört senedir unuttuğu futbolcu kimliğini gerçekten yeniden bulduğu zaman gitmesi bir futbolsever olarak üzmüştür.
attığı adım, aldığı nefes eşittir para olan sözde futbolcu. sözde diyorum çünkü hem uzun süre önce futbol oynamayı bıraktı bana kalırsa ve hem de aslında onun attığı gibi frikik atabilen, onun pasları gibi uzun pas çıkarabilen futbolcular mevcut, beckham'ın farkı tüketim kültürünün şimdiki yüzü olmasında. ya evini taşıyorsun kardeşim ben ne edeyim beckham nasıl taşınmış nereye taşınmış ama işte birileri bunu filme alıp yayınlamak için adama tonlarca para döküyor, fazlasıyla kar elde edebileceği birşey olmasa neden böyle bir işe kalkışsın değil mi ama işte aklımın sınırlarını zorlayan nokta da bu nereye gidiyor lan bu dünya *
kız gibi herif*
resminin paraya basılması söz konusu olan futbolcu. *
Rivayetlere göre Ebru Gündeş'in aşık olduğu insan evladı.
saniyede 225 ytl kazanıyo.
dur bakiim,
günde 8 saat uyusa x 225 hımmm...
zengin olarak uyanıyo.
dur bakiim,
günde 8 saat uyusa x 225 hımmm...
zengin olarak uyanıyo.
son günlerde ünlü bir dergiye verdiği dal taşşak pozlar ile gündemde olan futbolculuktan kazanamadığı paraları "magazin"den kazanmış yarı futbolcu yarı magazinel kişilik.
http://img163.imagevenue....khamcipil73_122_561lo.jpg
http://img163.imagevenue....khamcipil73_122_561lo.jpg
zannedildigi gibi sadece frikik atabilen futbolcu degildir.. Manchester united gunlerinde takımın sembolu olmus topcudur.
Topu inanılmaz kesebilir.. Sag kanadın herhangi bir yerinden insnaılmaz sert ve duzgun ortalar yapabilir. Ayrıca zannedildiginin aksine savunma da yapabilen bir futbolcudur. Sag acık ya da orta sahanın sagında oynayan ust duzey bir futbolcu için iyi sayılabilecek derecede savunma yapabilir. iyi topcudur, yakışıklıdır ama kariyerinde yakışıklılıgının etkisini de goz ardı etmek akla aykırıdır.
Topu inanılmaz kesebilir.. Sag kanadın herhangi bir yerinden insnaılmaz sert ve duzgun ortalar yapabilir. Ayrıca zannedildiginin aksine savunma da yapabilen bir futbolcudur. Sag acık ya da orta sahanın sagında oynayan ust duzey bir futbolcu için iyi sayılabilecek derecede savunma yapabilir. iyi topcudur, yakışıklıdır ama kariyerinde yakışıklılıgının etkisini de goz ardı etmek akla aykırıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar