bugün
- habire1219
- basmane tren garı6
- renkli rüyalar oteli5
- silvermist9
- ben geldim naneler15
- torpille bir yerlere gelenler4
- habire12nin çaylak olması5
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- lahmacun3
- siyonizmin tasfiye oluşu3
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- gammaz çetesi9
- sersem herif5
- konaktan üçkuyular'a gitmek3
- dinler tarihi5
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- sarapci koala63
- karşıyaka dan bayraklı ya yürümek4
- cemaatçi polis3
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci7
- tribünlerde apoya küfür edilmesinin yasaklanması6
- hoşlandığın kızın komünist çıkması4
- g i l d e d l i l y3
- özgür özel'in önder sav ile yan yana gelmesi3
- mantı8
- motorine 8 24 tl zam gelmesi5
- şeyhine sakso çekip şeriat isteyen tip7
- ben sizin anonim11
- bir kız güneş kremi sürmenizi rica etse2
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı8
- yılana güven olur mu2
- maşa ile koca ayı online3
- imbat3
- önder sav4
- çikolatalı kek4
- sen onun başını ezeceksin o da topuğunu ısıracak2
- akpartililerin apo sevdası5
- deli sikince yapılabilecek çılgınlıklar3
- bostanlı dan karşıyaka ya sahil boyu koşmak3
- sözlükte kıskançlık oluyor hissi7
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar9
- insan olmaya ceyrek kala15
- sonbaharda yapılacak en iyi şey5
- şeriatçıların konserleri yasaklatması6
- kıskançlık krizi geçiren kadına yapılacak müdahale8
- allah'ın homo sapiensi çamurdan yaratması4
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- mavibahçe alışveriş merkezi2
grafik çöplüğü.
ekran kartı demosu.
ama bir oyun değil...
ekran kartı demosu.
ama bir oyun değil...
Ana oyunu çok kısa ve hikaye pek zorlama olmuş oyun. Hikayeyi merak edenler bitirsin diyorum.
Crysis serisinin son bölümüdür.
son değildir crysis 4 ile ilgili cevat yerli konuştu önümüzdeki bir kaç yıla yapımları başlıcak ve grafikleri ile bize maksimum oyun zevkine boğucaklar. bu arada oynayan varsa origin hesap id'sini mesajlardan atsın.
teknoloji demosu niteliğinde oyun.
serinin diğer iki oyununa göre konu açısından basit kalmış film. grafiksel açıdan ise üstün oyun.
geçenlerde bi oynayım dedim, 1 hafta inmesini bekledim zaten öyle bi oyun yapmışlar ki indir indir bitmiyor mübarek. neyse girdik oyuna da tüm grafik ayarları en düşükte olmasına rağmen kasıyordu sinir oldum. ilk bölümü geçtim (kapalı mekandı kasmadı) sonrası gelmedi. bi de oyun bug dolu arkadaş ya bölüm geçiyosun diğer bölüm yüklenmiyor onu hallediyorsun ikinci bölümde aldığın uzaylı silahının aslında olması gereken mermisi içinde yok neyle indiricem ben o kuleyi? sikerler dedim sildim. zaten seri 1'den sonra çok bozmuştu. 2'yi sırf bitirmiş olmak için oynamıştım.
insan oynamak istiyor ama bilgisayarım crysis 1 i zor açıyor. (bkz: bunlar hep fakirlik).
fakirlerin bilgisayarlarının sistemini yoran oyundur.
Grafik ve hikaye bakımından süper olan oyundur. Multiside iyidir.
harika ötesi grafikler, güzel yapay zeka, oynayış güzel, vuruş hissi güzel, ama konu tırt. hikaye çok vasat.
Bu ne zor oyundur arkadaş.
Gtx560 la çatır çatır oynanan oyun.
Kapıyı hack liycem diye ingilizcemi geliştiren oyundur. Ne google da ne youtube da bir allahın kulu tip yazmamiş. Neyse sonunda buldum geçtim ladder tırmanmaya çalıştım 20dk fakat oyunda ladder olmadığını sonra başka bir yabancı forum sitesinden okudum. O yolda ilerlemeyi hiç akıl etmemiştim. Sanıyorum zeka seviyeme uygun olmayan oyundur.
77%sini tamamladığım oyun. az kaldı bitirmek üzereyim. şu dev yaratığı bi öldüremiyorum amk. oyunu türkçeleştiremediğimden ötürü en zor seviyede oynuyormuşum onu farkettim. oyundaki en güzel silah sniper ile yay.
Yayına öldüğüm oyun. Bi bunun ki bi de osmanlılarınki.
Dinamik oyun motoru cry engine 3 ile hayata geçirilmiş muazzam oyun.
Bu oyun motoru ile oyun yapmak ücretsiz ancak yapılan oyunun satış işlemlerine başlamak için firmaya ücret ödemek zorundayız.
Bu oyun motoru ile oyun yapmak ücretsiz ancak yapılan oyunun satış işlemlerine başlamak için firmaya ücret ödemek zorundayız.
ok kullanmayı bana sevdiren oyundur, nanosuit 1 ve 2 göre aşırı gelişmiştir yapımcısı Türk olduğu için Türk halkı tarafından gönüllerin oyunu olan ve dx 11 ile harika şeyler yapan fps oyunudur. Multiplayer bölümü muazzamdır. Bence.
Oyuna başlarken ki giriş introsuyla beni yoran oyun.
An itibari ile oynadığım bilim kurgu konulu savaş oyunudur.Grafikler, fizikler ve Türkçe seslendirme ile oyun müthiştir.
Uzun bir süre en iyi grafiğe sahip tek oyundur.
Optimizasyon sorunu olan bir oyundur. Şahsen Crysis 2 ile çok fark olmamasına rağmen high-end sistemleri bile zorluyor.
bence on numara eskiden takildigiimbir oyundur.
Ekran kartı tuzağıdır.
ilk oyun çıktığında millete sistem yenilettirdiler di, bunda da öyle olur sandılar ama olmadı işte
Sonra ryse oyununa 4k getirerek bidaha denediler o noldu tam bilmiyorum,
Yalnız şunu biliyorum cryengine grafik motoru unreal engine ye kafa tutan bir motor, oyunlarıda kaliteli.
Sonra ryse oyununa 4k getirerek bidaha denediler o noldu tam bilmiyorum,
Yalnız şunu biliyorum cryengine grafik motoru unreal engine ye kafa tutan bir motor, oyunlarıda kaliteli.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar