bugün
- sözlüğün en şişko kadın yazarı8
- tai lung17
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması18
- elif karaarslan4
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- komünizm gelecek nesil için tek kurtuluş yoludur3
- dünya15
- ameliyat olmak15
- her erkeğin zamanında kulüpte oynamış olması2
- house of the dragon2
- kylie jenner6
- hoşgörü dini islam11
- sözlük kızlarının şişko olması4
- israil11
- ateist dövmek11
- türkiye15
- paraguay milli futbol takımı2
- ulusalcılar5
- raikagetokatlayan4
- kadir mısıroğlu'nun soyu21
- sözlük kızları neden böyle değil sorunsalı4
- chp de 26 il başkanının görevden alınması3
- kemalistler16
- gülerken anıran kız2
- velvet52
- evin içinde atletle dolaşan erkek2
- evin içinde atletsiz tişörtsüz dolaşmak2
- türklerin pis olması8
- usualsuspect'in istemeyeceği en son durum5
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı5
- denize girmek4
- ümmetçiler4
- 0 0 719
- velvet hanımkızımız8
- amerika birleşik devletleri9
- erector dedemiz5
- şeyhin götüne priz sokmak5
- ona bir cümle bırak10
- yakışıklı olmanın faydaları5
- bu hesap gizlidir3
- dünya kupası2
- sevgililer nerede seks yapıyor9
- ahmet burak erdoğan8
- 30 haziran 2026 hollanda fas maçı7
- aşure vs waffle8
- aktif gay3
- akepede kliklerin savaşı11
- türk kahvesi eşlikçisi6
- seni ne mutlu eder sorusu4
- fatır suresi 41 ayet3
Dünyada bunun gibiler de nefes alıyor ama masumlar cefa çekiyor ya, işte ben öyle dünyanın adaletini sikeyim.
https://m.uludagsozluk.com/e/40976134/
https://m.uludagsozluk.com/e/40976134/
polis olduğuna inandırmak için milleti güreşe davet eden biri. gerçekse çok komik şakaysa hiç komik değil amk.
Vicdanını kaybetmiş biri.
Tez zamanda sende gidersin inşallah.
Tez zamanda sende gidersin inşallah.
candan öte olan yazar. Göte göt demesiyle ünlü.
okumadım ama hoşçakalin dediyine göre inşallah siktirip gidiyordur.
hoşçakalın.
bu gece yarısı itibarıyle sözlükte 7. yılımı doldurmuş olacağım. fikrin hür ifadesi ve insanların porselen maskelerini anlatabilmek adına belki gereğinden fazla, belki absürd kaçan bir dille yazdım. bazen güldünüz, bazen kızdınız, bazen de şöyle bir ortamda dahi düşmanlık besleyen kişilere dönüştünüz.
bilinçaltının insanın herhangi bir organı gibi olduğunu, mevcut davranışlarımızın çoğunun kaynağının burası olduğunu sözlüğe uygun olduğunu düşündüğüm bir lisanla anlatmaya çalıştım. kendime astronomiyi halkın dilinde halka anlatmaya çalışan carl sagan'ın, psikanaliz görüşleri ile insanoğlunun tüm anlamsızlığını ortadan kaldıran sigmund freud'un, "insanoğlunun yapabileceği her şeyi yazmak mübahtır" diyen marquis de sade'ın ve tüm hor görülmelerine, delice alay edilmesine rağmen starlığından taviz vermeyen özgüveniyle erol büyükburç ve çok sevdiğim izzet altınmeşe'nin yolunu seçtiğim için beni bağışlayın.
bir daha yazmayacağım ve bir halef bırakmıyorum. benim gibi yazanlar olacak, ben aslında o'yum diyenler çıkacak ve sizi skype'ta falan soyunmaya davet edecekler. inanıp soyunursanız iyi olur. gençler adımla nasiplenirler en azından. hepsi ayrı ayrı mutluluk.
tüm yaşam amacım dünyayı bulduğum halinden daha iyi bırakmak. bunu ne bir kadının şehvetli dokunuşuna, ne paranın büyüsüne, ne gücün sarhoşluğuna ne de bir avuç antepfıstığına değişmem. artık sizi en mutlu anınızla hatırlayıp bu gece yarısı bir yıldız gibi kayıyorum.
+ aslında yıldızlar kaymaz crouch'a..
- öyle bir kayar ki..
hoşçakalın.
bu gece yarısı itibarıyle sözlükte 7. yılımı doldurmuş olacağım. fikrin hür ifadesi ve insanların porselen maskelerini anlatabilmek adına belki gereğinden fazla, belki absürd kaçan bir dille yazdım. bazen güldünüz, bazen kızdınız, bazen de şöyle bir ortamda dahi düşmanlık besleyen kişilere dönüştünüz.
bilinçaltının insanın herhangi bir organı gibi olduğunu, mevcut davranışlarımızın çoğunun kaynağının burası olduğunu sözlüğe uygun olduğunu düşündüğüm bir lisanla anlatmaya çalıştım. kendime astronomiyi halkın dilinde halka anlatmaya çalışan carl sagan'ın, psikanaliz görüşleri ile insanoğlunun tüm anlamsızlığını ortadan kaldıran sigmund freud'un, "insanoğlunun yapabileceği her şeyi yazmak mübahtır" diyen marquis de sade'ın ve tüm hor görülmelerine, delice alay edilmesine rağmen starlığından taviz vermeyen özgüveniyle erol büyükburç ve çok sevdiğim izzet altınmeşe'nin yolunu seçtiğim için beni bağışlayın.
bir daha yazmayacağım ve bir halef bırakmıyorum. benim gibi yazanlar olacak, ben aslında o'yum diyenler çıkacak ve sizi skype'ta falan soyunmaya davet edecekler. inanıp soyunursanız iyi olur. gençler adımla nasiplenirler en azından. hepsi ayrı ayrı mutluluk.
tüm yaşam amacım dünyayı bulduğum halinden daha iyi bırakmak. bunu ne bir kadının şehvetli dokunuşuna, ne paranın büyüsüne, ne gücün sarhoşluğuna ne de bir avuç antepfıstığına değişmem. artık sizi en mutlu anınızla hatırlayıp bu gece yarısı bir yıldız gibi kayıyorum.
+ aslında yıldızlar kaymaz crouch'a..
- öyle bir kayar ki..
hoşçakalın.
güle güle sevgi kelebeği yazarı. evet..
Arkadaşlar tarafima gelen son mesajların hepsini okudum ve gitmeme kararı aldım.
Anladım ki bu sözlük beni seviyor..
Gitmeyip siz değerli kardeşlerime ağabeylik yapmaya devam edeceğiz inşallah.
Esen kalın.
Anladım ki bu sözlük beni seviyor..
Gitmeyip siz değerli kardeşlerime ağabeylik yapmaya devam edeceğiz inşallah.
Esen kalın.
seviyesiz ilgi budalası troll. ilgi çekmek için her türlü iğrençliği yapan karakter yoksunu.
(bkz: donuz)
(bkz: donuz)
Omurgasız.
Başka sözüm yok hakim bey.
Başka sözüm yok hakim bey.
Bir yazar düşünün her gece abim ölse de yengem bana kalsın diye dua edeninden.
Kürt değildir bu hdp’li ahaha hem kürt değil hem kürt faşistlerini yalıyor ilginç bir yaşam formu.
her hafta değişik ilişki yaşayan yazar. örnğ,
bu hafta 18 25
diğer hafta 30 23,
diğer hafta 16 26
ya olm yalan söylüyosan bari tutarlı yalan at lan bıktık senin palavra ilişkilerinden.
kürt lütfen..
bu hafta 18 25
diğer hafta 30 23,
diğer hafta 16 26
ya olm yalan söylüyosan bari tutarlı yalan at lan bıktık senin palavra ilişkilerinden.
kürt lütfen..
ipne değilim ama tipli bir yazar.
bu yazar da fotoğraf atıyordu ne var ki bunda.
Crouch ne demek lo.
Gündemdeki Haberler